- Konu Sahibi CallCenter
-
- #1.341
kızlar bende çok ısındım sıze yaa bagımlılık yaptınz bana.call center testı sabah yap.dayanamıyosanda gt karbonat testıyle çamaşr suyu testı yap.kaydirigubbakcemile3 kızlar herkes bana dıokı daha regl olmadım ya 8.gun belkı gec yumurtladın bellı olmuyodur dıolar ama.dr yumurtlamamışsndr dıo çok şaşkınım valla.ilk defa gectı ıkı gun bıle gecmezdı yaa
bnde ha hamıle kaldım kalıcam dıye işe de giremıyoorum.çunku ben ım hamılelıgım sorunlu gecıyor.bıde çocuk olursa zor olur dıye çalşmıyorum.evlenmeden once çalışıyordum alışkın değilm evde oturmaya aslında bazen bunalıma gırıyorum zor alıştım bu duruma.kursa yazılım dedım bu ay kendımı veremedım kı kurs bakmaya heycandan çok umıtlendım hamıle kalcam dıye
çamaşır suyunu yap ozamn.kırpıklerıne bak bakalım yapışmışmı bırbırıne
kızlar işlerı aksatmayın he bıde işinizden olmayınkaydirigubbakcemile3
bekle pazar yap istersen birlikte yapalım pazartesi sonucu söyleyelim
olurmu
valla ben çok sabırsıızm ya: hamile olmadığımı bile bilmek istiyorum hemen regyli oalcaksam olmak istiyorum: önümü göremiyorum: belirsizlik daha kötü.
sabırsız seniiiyi bakalım yapta rahatla barii yarın yaparsan sabahtan ben işyerindeyim yine yazarsın bende okurum sonucunu
kızlar hamielyim galiba şuanda mayalanır gibi oluyooooooooo ayy çok heyecanladnım acaba kuzucum mu merhaba diyo bana: kafayı yiyen biri var burda imdaaaatyook idrar testi değil: çamaşır suyu testi yaptım: kızlar çok ilginç yarısı köpürsü yarısı mayalanırda olurya öyle oldu: yani mayalanır gibi olunca oluyormuş:hehe
canım nasıl yaptın onu banada söylesene bende deniyim ayy bende heyacanlandım şimdii ayy bebişmi var yoksaaa :sm_cool:
kızlar hamielyim galiba şuanda mayalanır gibi oluyooooooooo ayy çok heyecanladnım acaba kuzucum mu merhaba diyo bana: kafayı yiyen biri var burda imdaaaat
bilmiyorum ama geçen evde yaptığımda böyle olmamıştı: köpürüp kalmıştı bu ilginç oldu: üstü maya tutar gibi oldu şuanda ama buda jel gibi çamaşır suyu farklı yani ondanda kaynaklanıyor olabilir.
eeee bunu nasıl öğrenicez ne anlama geldiğini
CADIARZU
İşte canım bekliycez biraz: yoğurtun üstü tutarya kaymak gbi öyle olursa hamileyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?