Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kuşum belki geç döllenme olacaktır: umudumuzu yitirmeyelim: bekle bakalım: moralini yğksek tutmaya çalış.

Allahtan ümit kesilmez bekle birazdaha yarın birrgün hamile kalıcağız inş.

sabırsız senii iyi bakalım yapta rahatla barii yarın yaparsan sabahtan ben işyerindeyim yine yazarsın bende okurum sonucunu

valla ben çok sabırsıızm ya: hamile olmadığımı bile bilmek istiyorum hemen regyli oalcaksam olmak istiyorum: önümü göremiyorum: belirsizlik daha kötü.

sabırsız senii iyi bakalım yapta rahatla barii yarın yaparsan sabahtan ben işyerindeyim yine yazarsın bende okurum sonucunu

yook idrar testi değil: çamaşır suyu testi yaptım: kızlar çok ilginç yarısı köpürsü yarısı mayalanırda olurya öyle oldu: yani mayalanır gibi olunca oluyormuş:hehe

kızlar hamielyim galiba şuanda mayalanır gibi oluyooooooooo ayy çok heyecanladnım acaba kuzucum mu merhaba diyo bana: kafayı yiyen biri var burda imdaaaat

- Düzenli olan adetinizi olmadınız ve sabah bulantınız başladı. Bunlar genellikle hamileliğin ilk belirtileridir. Adetinizin ilk olarak olmadığı bu dönemde yaklaşık 2 haftalık hamilesiniz demektir.Bulantı, kusmanın yanında tükrük salgısında da artış olabilir.
- Plasenta oluşmuş ve hormon yapmaya başlamıştır. Plasenta , bebeğinizin beslenmesini ve gelişmesini sağlayacak kordondur. Bebek gelişirken,bebeğinizi koruma görevi olan amniyotik sıvı da oluşmaya başlar.
- Göğüslerinizde hassasiyet, şişkinlik hissetmeğe başlarsınız.
- Rahminiz büyümeğe başlamıştır , ancak siz hissetmezsiniz.
- Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz,uyku düzensizliği , midede hazımsızlık sık idrara gitme gibi şikayetleriniz olabilir.
- Yiyeceklere veya sadece bazılarına karşı aşırı istek duyma veya isteksizlik olabilir.
- Annede mizaç değişiklikleri olabilir.ılk 3 ay bu değişiklikler görülebilir. Zaman zaman iyi hissederken ,zaman zaman sinirli, aksi,dargın ağlamaklı davranabilirsiniz. Bu duyguları birarada ve içiçe yaşayabilir, özellikle babanın destek olması hamileliği anne açısından kolaylaştırır.
-Korku , kaygı,neşe , stres yaşayabilirsiniz.

canım nasıl yaptın onu banada söylesene bende deniyim ayy bende heyacanlandım şimdii ayy bebişmi var yoksaaa :sm_cool:

yook idrar testi değil: çamaşır suyu testi yaptım: kızlar çok ilginç yarısı köpürsü yarısı mayalanırda olurya öyle oldu: yani mayalanır gibi olunca oluyormuş:hehe
kızlar hamielyim galiba şuanda mayalanır gibi oluyooooooooo ayy çok heyecanladnım acaba kuzucum mu merhaba diyo bana: kafayı yiyen biri var burda imdaaaat

canım şimdi domestos çamaşır suyu varmış hehe: onu aldım bir kaba boşalltım: birazda afedersinde idrarımdan üstüne boşallttım: üstü böyle maya tutar gibi oldu: çok az kenarda köpük var: bekliycem biraz yoğurdun üstü kaymak tutarya öyle olacakmı diye? arakadaşlarda birinede yaptırıcam ama bilmiyorlar bunu yaptığımı: sende yaparsan aynı şeylermi oluyor yada hamile olmayan biri yaprsa net anlarız: mesela erenhava bunu biizm için yaparmısın canım?

bilmiyorum ama geçen evde yaptığımda böyle olmamıştı: köpürüp kalmıştı bu ilginç oldu: üstü maya tutar gibi oldu şuanda ama buda jel gibi çamaşır suyu farklı yani ondanda kaynaklanıyor olabilir.

Ben arada giriyorum buralardayım fırsat buldukça okuyorum sizi. Kızlar ya, içimde bir karamsarlık var nasıl atıcam bunu. Gelip gidiyor. Az birinin olsun lütfen. CallCenter, syavuzz, ...

callcenter cnm valla merak ettim akşam bende deniycem benimde evde domestos var ama neyse bir bakayım bende .
mektubum sende karamsarlığa düşme gir muhabbete için açılsın arada gülüyor eğleniyoruz.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…