Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

callcenter cnm valla merak ettim akşam bende deniycem benimde evde domestos var ama neyse bir bakayım bende .
mektubum sende karamsarlığa düşme gir muhabbete için açılsın arada gülüyor eğleniyoruz.:teytey:

valla yap canım: ne kaybedicez: yarın sabah testimide yapıcam ben hehe

Ben arada giriyorum buralardayım fırsat buldukça okuyorum sizi. Kızlar ya, içimde bir karamsarlık var nasıl atıcam bunu. Gelip gidiyor. Az birinin olsun lütfen. CallCenter, syavuzz, ...

şişt şu karamsarlığı at yaaaa: yeni planlarımız var: onları geliştiricez: deneyler yapıcaz: araştımalara devam edelim: ninelerimize soralım: biara şu kupa kapamayı duymuştm ilişkiye girmeden önce sırtına bardağın içerisien kibritle yakıp yakı yapıyolarmış: ilişkiye hemn girince hamile kalıyormuşsun. inş. canım birimizin değil ikimizin ikimizin değil üçümüzün üçümüzün değil dördümüzün olsun..bayanssulusmile

İnş. ya. doğru söylüyorsunuz. görümcemin çocuğu olmuyor. PKO var. En son aşılama yaptılar, yine olmadı. Akşam kayınvalidemin morali çok bozuktu. Etkileniyorum heralde.

İnş. ya. doğru söylüyorsunuz. görümcemin çocuğu olmuyor. PKO var. En son aşılama yaptılar, yine olmadı. Akşam kayınvalidemin morali çok bozuktu. Etkileniyorum heralde.

Canım büyük bir ihtimalle etkileniyorsundur: fazla dinleme yada okonular konuşulunca işle güçle uğraş mutfağa geç hehe

kızlar bende çıkıyorum sizede iyi akşamlar: sabah tets yapıcam: dün akşam yaptığım testede bi bakıyım hehe: sizleri seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…