- Konu Sahibi CallCenter
-
- #1.361
callcenter cnm valla merak ettim akşam bende deniycem benimde evde domestos var amaneyse bir bakayım bende .
mektubum sende karamsarlığa düşme gir muhabbete için açılsın arada gülüyor eğleniyoruz.:teytey:
Ben arada giriyorum buralardayım fırsat buldukça okuyorum sizi. Kızlar ya, içimde bir karamsarlık var nasıl atıcam bunu. Gelip gidiyor. Az birinin olsun lütfen. CallCenter, syavuzz, ...
şişt şu karamsarlığı at yaaaa: yeni planlarımız var: onları geliştiricez: deneyler yapıcaz: araştımalara devam edelim: ninelerimize soralım: biara şu kupa kapamayı duymuştm ilişkiye girmeden önce sırtına bardağın içerisien kibritle yakıp yakı yapıyolarmış: ilişkiye hemn girince hamile kalıyormuşsun. inş. canım birimizin değil ikimizin ikimizin değil üçümüzün üçümüzün değil dördümüzün olsun..bayanssulusmile
GEBELİK OLUŞMA ŞANSININ EN YÜKSEK OLDUĞU GÜNLERİN BELİRLENMESİ-gebelik.org bakın bu siteye göre benim yumurtalama günüm tam çalıştığım günler: bir sorun yok gibi hamilemiyim ben yaa
Yarın sabah ilk idrarınla denemeni tavsiye ederim canım lütfen stres yapma ve kendini yorma...canım benim bugün regyli olmam lazım ama olmadım: testi yapsam çıkarmı hamileysem sence?
İnş. ya. doğru söylüyorsunuz. görümcemin çocuğu olmuyor. PKO var. En son aşılama yaptılar, yine olmadı. Akşam kayınvalidemin morali çok bozuktu. Etkileniyorum heralde.
Yarın sabah ilk idrarınla denemeni tavsiye ederim canım lütfen stres yapma ve kendini yorma...
kızlar akşama kocalarınıza ne yemek yapacaksınız?
callcenter baktınmı cnm banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?