Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Kızlar yumurta 12 ile 24 saat arası yeşadığı için yumurtlama günlerinizde her gün çalışma yapın ve en az 1 saat kalkmayın ben hamile kaldığım ay hiç kalkmadan uyumuştum.El kremi gibi bir sıvı geliyor(beyaz şeffaf değil) bu dönemde ve kasıkta sancı oluyor.Senede 3 kerede yumurtlamama durumumuz olabilirmiş.Bebeğimizin burcuda bizim yükselen burcumuz yada 3-5-7-9 uncu evlerimizde bulunan burçlardan biri olma durumu olabilir...

canım ya sıkıntı yaptım: yumurtlama günlerimi tutturmuşum gibi geldi: hayırlııs dua edelim lütfen hepimiz için ve yeni icatlar bulalım gebelik test icatları..
Tutturmuşda olabilirsin endişe etme.Hepinizin duacısıyım Allah hepimize hayırlı sağlıklı güzel evlatlar versin.:Saruboceq:

Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum opuyorumnanaktanöpüldünüzzzzolumunekankayizsmile

demekkı benımde bu ay oldu yumurtlamamam tam da zamanında olmuşmafoldumbenbu ay baya ıstıkrarlı çalışmıştık gun aşırı.benımde son adet tarıhıme yakın zamnlarsa sıvı gelıyor bu ay da geldı.

canım denemekte fayda var şunun tarifini bi güzelce varirse:)))n ne kadar domestos ne kadar idrar bunu deneyen oldumu

kızlarr günaydın dün akşam çamaşır suyu testini yaptım.acayip köpürdü ve koyulaştı kalın kaymak görünümde oldu.eşimede yaptık çamaşır suyundan onun hiç köpürmedi bile çdaha geç saatlerdede karbonat testi yaptım oda köpürdü ne anlama geliyor acaba yaaaa yardım yardımmm birde geceden beri miğdem bulanıyor kasıklarımda hafif uyuşukluk var göğüslerimdeki ağrımada nerdeyse geçti gibiii

canım kaymak görünümünde olduysa tutmuştur: ozman hamilesin : allahım hadi inş: tam olarak üstü tuttu demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…