- Konu Sahibi CallCenter
-
- #1.381
Gebe kalmanız açısından şansınızın en yüksek olduğu günler:
06 -ile- 11.02.2010 ovulasyon gününüz olan arasıdır.
son adet tarihlerini üç ay verebilirmisin?
Tutturmuşda olabilirsin endişe etme.Hepinizin duacısıyım Allah hepimize hayırlı sağlıklı güzel evlatlar versin.:Saruboceq:canım ya sıkıntı yaptım: yumurtlama günlerimi tutturmuşum gibi geldi: hayırlııs dua edelim lütfen hepimiz için ve yeni icatlar bulalım gebelik test icatları..
canım benimkine de bakarmısın 3şubat 2ocak 3aralık ilaçdan dolayı böyle oldu normalde 28 29 günde bir olurumsen en son sat günlerini ver bana ben senin yerine bakayım: son üçç ayı ver
kızlar bende çıkıyorum sizede iyi akşamlar: sabah tets yapıcam: dün akşam yaptığım testede bi bakıyım hehe: sizleri seviyorum
demekkı benımde bu ay oldu yumurtlamamam tam da zamanında olmuşmafoldumbenbu ay baya ıstıkrarlı çalışmıştık gun aşırı.benımde son adet tarıhıme yakın zamnlarsa sıvı gelıyor bu ay da geldı.Kızlar yumurta 12 ile 24 saat arası yeşadığı için yumurtlama günlerinizde her gün çalışma yapın ve en az 1 saat kalkmayın ben hamile kaldığım ay hiç kalkmadan uyumuştum.El kremi gibi bir sıvı geliyor(beyaz şeffaf değil) bu dönemde ve kasıkta sancı oluyor.Senede 3 kerede yumurtlamama durumumuz olabilirmiş.Bebeğimizin burcuda bizim yükselen burcumuz yada 3-5-7-9 uncu evlerimizde bulunan burçlardan biri olma durumu olabilir...
canım denemekte fayda var şunun tarifini bi güzelce varirse:)))n ne kadar domestos ne kadar idrar bunu deneyen oldumucanım şimdi domestos çamaşır suyu varmış hehe: onu aldım bir kaba boşalltım: birazda afedersinde idrarımdan üstüne boşallttım: üstü böyle maya tutar gibi oldu: çok az kenarda köpük var: bekliycem biraz yoğurdun üstü kaymak tutarya öyle olacakmı diye? arakadaşlarda birinede yaptırıcam ama bilmiyorlar bunu yaptığımı: sende yaparsan aynı şeylermi oluyor yada hamile olmayan biri yaprsa net anlarız: mesela erenhava bunu biizm için yaparmısın canım?
canım nerdesin köpürünce hamile degilim degilmi mayalanması lazımkızlar hamielyim galiba şuanda mayalanır gibi oluyooooooooo ayy çok heyecanladnım acaba kuzucum mu merhaba diyo bana: kafayı yiyen biri var burda imdaaaat
arkadaşim denedi cok köpürmüş günüde gecmiş dün test yaptıgında negatif cıkmıştı camasır suyu dogruluyormu şimdicanım nerdesin köpürünce hamile degilim degilmi mayalanması lazım
arkadaşim denedi cok köpürmüş günüde gecmiş dün test yaptıgında negatif cıkmıştı camasır suyu dogruluyormu şimdi
kızlarr günaydın dün akşam çamaşır suyu testini yaptım.acayip köpürdü ve koyulaştı kalın kaymak görünümde oldu.eşimede yaptık çamaşır suyundan onun hiç köpürmedi bile çdaha geç saatlerdede karbonat testi yaptım oda köpürdü ne anlama geliyor acaba yaaaa yardım yardımmm birde geceden beri miğdem bulanıyor kasıklarımda hafif uyuşukluk var göğüslerimdeki ağrımada nerdeyse geçti gibiii
canım kaymak görünümünde olduysa tutmuştur: ozman hamilesin : allahım hadi inş: tam olarak üstü tuttu demi?
böyle koyu bir kıvam oldu kaymak gibi katı köpük göürünümdeydi ama eşiminki hiç köpürmedi bile denedik onadakarbonat peki köpürmesimi lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?