Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Callcığım adet görücekmiş gibi ara ara kasık sancın yada aşırı ekşi tatlı isteğin doymama durumun varmı?

evet canım şuanda çok tatlı yemek isstiyor ben fazla tatlı yiyen bir insan değilim: dün eczaneye polikinlik soruyodum : eczası diyorki adetinden 3 gün sonra kan tesi bir hafta sonrada idrar testi yaparsan belli olur diyor: daha benim bugün 24günüm 24 günde bir oluyorum: oldum olucam gibi geliyor: dün çamaşır suyunun yarısı mayalnır gibi oldu yarısı köpürdü: belki çamaşır suyu içinde erken yaptım testimi.

cnm yaa çok heyecan yaptım acaba olacakmı bebiş yarın test yapıcam sabah daha fazla beklemek istemiyorum.

bu akşamda saçımı kestirip boyatıcam

kuşum dularım seninle ve tüm anne olmak isteyen adaylarla.. Allah yardımcımız olsun sen 25 günde bir filan oluyorsun tam yarın sabah test tarihin normaldede yapsaydın çıkmazdı heralde: ben çok sabırsız davrandm: erken idrar testi yapmanın bir anlamı yok tamamiyle sabırsızlık: sabretmeyi öğrendim ben: regyli tarihim geçmeden test yapmıycan kimsede yapmasın: gereksiz yere test kullanıyoruz: sadace bir kaç bekleyip test yapcaz: zaten belki hasta olup test yapmaya bile gerek kalmıycak: sonra tek çizgi çıkınca sinirlerimiz boluzluyor en azından bilmeden bekleyip birden hasta olduğum zaman daha çok fazla hayal kırıklığına uğramıyorum: sabah bir test daha yaptım negatif çıktı: bu yüzden reglyimi 3 güng eçmeden yapmıycam bir daha karar verdim.

evet bende o hayal kırıklığını yaşamamak için bekledim belki benimde çıkmaz kim bilir daha kaçgün olduki 2,3 günde belli olurmu bilmem ama varsada bebiş belki çıkar kim bilir diyorum ama önemli olan adetin gecikmesi cnm inş hamileyizdir yaa.senin kasıklarınmı ağrıyor bugün

Kız bilimde çığır açıcaksın eğer hamile olursan. delikafaduldenşakkıdı

Eskiden bilim mi vardı doktor mu vardı yav? ninelerimiz bu yöntemlerle hamile kalırdı: aslında babannem var ama soramıyorum çekiniyorum: hamile olduğunu bir insan nasıl anlar diye sorsam eski toprak kesin bişeyler söyliycektir: ama cesaret lazım: oda bilmiyorum bakalım..önümüzdeki haftalar sizin için sarobilirim dermişim: ama babnnem yutmaz..

ya benim kasıklarım hiç ağrımadı diyebilirm, belim çok ağrıdı : regyli olucam zamanlar tatlı canım ister: dün akşam tatlı bişeyler araştırdım: tatlıyı çok yemeyen bir insanım acı ve ekşiye bayılıyorum: nasıl bir kızsam..

Kızlaaaaaaaar dün eczacı amcam eskiden adetin geçikmesinden başlayan ilk 3. gün kan tetsi yapılırdı, 7.gün ise idrar tesit yapılırdı diyor:biz şu idrar testlerini gereksiz yere çok tüketiyoruz: valla ısraf: daha dikkatli kullanalım bundan sonra..

bende dün akşam çamaşır sepetini taşıdım çamaşır yıkadım astım belim kopru ağrıdan birde buara bacaklarımda var ağrı
kız acaba sende hamilemisin inşşş aşerme dönemi nezaman başlıyor acaba
birde buarada göğüs ağrıması nezaman geçer ?

canım ben çok hafifledim şuanda : kendimi çok iyi hissediyorum: aş ermesi olduğunu düşünmüyorum: regyli olacağım zaman böyle olurum: hayırlısı olsun ..

canım napıyorsun sen: kendine dikkat etmen gereken zamanlardasın: eşine söyleseydin sepeti taşırken ağır kaldırmamaya dikkat eş: arkadaşım ağır bir şeyi başka biryere taşırken bbebeğini düşürdü: 1 yıldır olmuyor şimdi: aman nolur dikkat et canım göğüs ağrın bildiğim kadarıya biraz sürecek ..

cnm dün eşim çok halsizdi yattı akşam sürekli normalde yardımcı olur ama bende mecbur yaptım napıyım göğüs ağrım biraz hafifledi canım daha iyice ama kasıklarım bugün bir değişik ağrıyor desem değil uyuşuk gibi desem değil değişik dikkat ediyorum hani göbek altı var kemer bölgesi dene yer kasık kısmım hafif bir sertlik dolgunluk var orda ne acaba diye düşünüp duruyorum ayyy müjedeli haberi vermek istiyorum artık

Allahım niş Yarabbim yardımcımız olsun: ama kendini rahatlat canım: Hayırlısı olsun: hayırlı evlatlarımız olsun geç olsun: Allahım şükürler olsun böyle bir özellik vermiş bzilere problemimizde yok gibi şükür: bekleyelim acele etmemize hiç gerek yok: kasık ağrısı biliyorsun hamileyken oluyomruş: inş hamilesindir müjdeli haberlerin olur inş benimde karnıma bir ağrı girdi: gazımda var heralde: ama regyli olmam an meselesi.

cnm inş sende olmazsında güzel haberleri birlikte veririz

gunaydın call center ben de senn testın sonucunu beklıyordum daha erken demmkı.folıbolu gunde bır tane herhangı bır satte içebılırsın.syavz hamılelık belırtılerı bu sendekıler inş hamıştrsnz.

bu arada ben hala adet olmadım acaba benım sonucu başkasınınkıylemı karıştırdılar.yoksa yanlışmı hala anlamadım yaa.ilk defa gectı bugun 9.gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…