Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Inş cnm dün çamaşır suyu karbonat yaptım eşimde dur bide ben yapayım dedi oda yaptı köpürmedi :) ayy çok heyecanlıyım inş hamileyimdir.sende yapsana cnm çamaşır suyu karbonat bakalım ne olacak

canım ozaman bi idrar testi yapsana: hayırdır inş.

Günaydın cümleten
erenhava dün bir ara açmıştım ama başında değildim biraz okudum yazılanları. yazdığını az önce gördüm kusura bakma.
Hepiniz iyisinizdir inş. acaba şu çamaşırsuyu testini yapsammı diye düşünüyorum.
Hala eşime kızınca çocuk fikrinden vazgeçiyorum. Acaba yeterince istemiyormuyum ya da istemiyorsam neden acaba(
Kendime çok kızıyorum benklava:

Inş cnm dün çamaşır suyu karbonat yaptım eşimde dur bide ben yapayım dedi oda yaptı köpürmedi :) ayy çok heyecanlıyım inş hamileyimdir.sende yapsana cnm çamaşır suyu karbonat bakalım ne olacak

aa hadı ınş doğru çıkar.test etmıssınz işte eşin hamıle olamıycagına gore ben yapmıştım ılk zaman çamaşır suyu kopurdu.karbonat çok az koprdu dıbe çöktu

Mucizeler Yaradanımındır. İnş. bir mucizeyede sen tanık olursun erenhavacığım tüm yüreğimle ediyorum bu duayı sana. hadi bir test yap istersen:1hug:

onemlı değil canm ben de çıktım zaten.yap yap bakalım ne çıkcak.bazen bende eşime kızınca aynı şeylerı duşunuyorum.

şimdi idrarı kaba koyuyoruz sonra çamaşırsuyu koyuyoruz. köpürürse hamile değil üstü kaymak gibi tutarsa hamile demekmi oluyor

Alllahım artık hayırlısını nasip etsin inş. canım yap tabiki çamaşır suyu testini kaybedek bir şey yok: kızkınlığından öyle diyosundur canım: meleğini kucağına alınca her şey senin olur meinim: yaşımız geldi geçiyor: hayırlısıyla en erken ne zaman olabiliyorsa olsun .
bu arada erenhava henüz regyli olmadı: bir bilgin var mı cnaım?

Bence yumurtlama zamanı adet tarihinden 5-7 gün önce oluyor. inş. tutmuştur erenhava.
Bu arada ablamlardayım plastik bardak yok(( ablam radyolog akşam hastaneye gidip ultrasonla bakacağız yumurtam nerede ne durumda diye:uhm:

mynette haberlerde muhteşem yumurta ve 6 günlük embriyo görünütleri var kızlar

Buna bakmanızı tavsiye ediyorum çok ilginç:s

ooo çok şanslısın senne gerek var çamaşır suyuna.bız ole baktıramıyrz yumurta ne durumda ondan çamaşr suyuna devamopuyorumnanaktan inş dedığn gıbıdır canm canım ya yoksa gecmezdı dımı

canım köpürmüycek maya gibi tutacak göz kararı biraz çamaşır suy koy üstüne olabildiğiince idrarı boşalt.köpürüyorsa hamile değil.
slm canım nasılsın sabah sabah ii sohbet etmişsiniz valla ben gec kalkıyorum kahvaltı iş güç fazla giremiyorum sen nerde hesaplıyorsun ilişki günlerini ben yazdım sana ama herhalde gözden kaçtı okumamişsın benim 3şubat hesaplayabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…