- Konu Sahibi CallCenter
-
- #1.421
gunaydın call center ben de senn testın sonucunu beklıyordum daha erken demmkı.folıbolu gunde bır tane herhangı bır satte içebılırsın.syavz hamılelık belırtılerı bu sendekıler inş hamıştrsnz.
Bu arada ben hala adet olmadım acaba benım sonucu başkasınınkıylemı karıştırdılar.yoksa yanlışmı hala anlamadım yaa.ilk defa gectı bugun 9.gun
gunaydın call center ben de senn testın sonucunu beklıyordum daha erken demmkı.folıbolu gunde bır tane herhangı bır satte içebılırsın.syavz hamılelık belırtılerı bu sendekıler inş hamıştrsnz.
bu arada ben hala adet olmadım acaba benım sonucu başkasınınkıylemı karıştırdılar.yoksa yanlışmı hala anlamadım yaa.ilk defa gectı bugun 9.gun
Inş cnm dün çamaşır suyu karbonat yaptım eşimde dur bide ben yapayım dedi oda yaptı köpürmedi :) ayy çok heyecanlıyım inş hamileyimdir.sende yapsana cnm çamaşır suyu karbonat bakalım ne olacak
onemlı değil canm ben de çıktım zaten.yap yap bakalım ne çıkcak.bazen bende eşime kızınca aynı şeylerı duşunuyorum.Günaydın cümleten
erenhava dün bir ara açmıştım ama başında değildim biraz okudum yazılanları. yazdığını az önce gördüm kusura bakma.
Hepiniz iyisinizdir inş. acaba şu çamaşırsuyu testini yapsammı diye düşünüyorum.
Hala eşime kızınca çocuk fikrinden vazgeçiyorum. Acaba yeterince istemiyormuyum ya da istemiyorsam neden acaba(
Kendime çok kızıyorum benklava:
Mucizeler Yaradanımındır. İnş. bir mucizeyede sen tanık olursun erenhavacığım tüm yüreğimle ediyorum bu duayı sana. hadi bir test yap istersen:1hug:
Günaydın cümleten
erenhava dün bir ara açmıştım ama başında değildim biraz okudum yazılanları. yazdığını az önce gördüm kusura bakma.
Hepiniz iyisinizdir inş. acaba şu çamaşırsuyu testini yapsammı diye düşünüyorum.
Hala eşime kızınca çocuk fikrinden vazgeçiyorum. Acaba yeterince istemiyormuyum ya da istemiyorsam neden acaba(
Kendime çok kızıyorum benklava:
şimdi idrarı kaba koyuyoruz sonra çamaşırsuyu koyuyoruz. köpürürse hamile değil üstü kaymak gibi tutarsa hamile demekmi oluyor
şimdi idrarı kaba koyuyoruz sonra çamaşırsuyu koyuyoruz. köpürürse hamile değil üstü kaymak gibi tutarsa hamile demekmi oluyor
canım ozaman bi idrar testi yapsana: hayırdır inş.
Bence yumurtlama zamanı adet tarihinden 5-7 gün önce oluyor. inş. tutmuştur erenhava.
Bu arada ablamlardayım plastik bardak yok(( ablam radyolog akşam hastaneye gidip ultrasonla bakacağız yumurtam nerede ne durumda diye:uhm:
mynette haberlerde muhteşem yumurta ve 6 günlük embriyo görünütleri var kızlar
Buna bakmanızı tavsiye ediyorum çok ilginç:s
slm canım nasılsın sabah sabah ii sohbet etmişsiniz valla ben gec kalkıyorum kahvaltı iş güç fazla giremiyorum sen nerde hesaplıyorsun ilişki günlerini ben yazdım sana ama herhalde gözden kaçtı okumamişsın benim 3şubat hesaplayabilirmisincanım köpürmüycek maya gibi tutacak göz kararı biraz çamaşır suy koy üstüne olabildiğiince idrarı boşalt.köpürüyorsa hamile değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?