Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

callcenter bekle bekle çatladım iyicee yaa-tatlicadiarzu-gideyimde ne var ne yok öğreneyim bii...

ee canım bugün yarın zaten öğreneceksin: sakin olmaya çalış sadece: biraz bekle cnaım: arkaşımın regyl tarihi 39 olmuş: çok şaşırmıştı: hamilede değildi: stresten uzamış: diğer ay hamile kaldı ama..şuanda3 aylık hamile gün uzayabiliyor.

ben bişeyı farkettım. bu ay ılk zamanlar mıdem bulanıyordu,halsızlık vardı vs.,yanı bıldıgımız hamılelık belırtılerını hıssedıyordum kan testı yaptırdım sonucu oğrendım gectı. demek kı psıkolojıkmış bendekı ama şimdi arada mıdem bulanıyor.

ben napıyım okadar ümitlendim şimdi kasıklarım belim ağrıyor arada duruyor yine başlıyor 1 saattir falan var neredeyse birde adet olursam tam olur bütün yaşadığım belirtiler uçup gider böyle olmadımıki bu zamana kadar oldu niye ümitleniyorsam bende

kızlar bu ay bızde bışeyler var anlamadım gttı çokmu kendımızı kaptırdık acaba ne regl oluyoruz ne hamıle tutturamadıkbilmiyorumkismile

olumsuz duşunme lutfen bunlar guzel şeyler call centerla sen bıze guzel haberler verceksınız ben oyle umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…