Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

5 yada 6. günüm bnmde banada hamileymişim gibi geliyoo.daha önce hiç böyle olmamıştım adetmde hç geckmezdi p.tesi gidicm işte glmezse kırmızlar

ya benımde oyle.bır kere gecıkmıştı 10.gun hamıle oldugumu oğrenmıştım.ama onda boyle heycan yoktu şaşırmıştık hatta hamıle oldugumu oğrenınce ben stresten gectıgını duşunmuştum ozamn bazı sorunlarımız vardı.

ağrım başladığı an umudu kestim sanki bugün yarın olurum heralde çamaşır suyu karbonat bahane olacağı yoktu sanırım bir an öyle hissettim.niye hevesleniyorsam sanki çok sinirlerim bozuldu yaa callcenter umarım hamiledir ama benim kırmızılar gelecek galiba bacaklarımdada uyuşuluk bir ağrı var böyle halsiz gibi keskin adet olucamm ben bu ayda boşa sanırım.offf offf :1no2:

olumsuz duşunme lutfen bunlar guzel şeyler call centerla sen bıze guzel haberler verceksınız ben oyle umuyorum

test te yapmadın sen hala umıtsızlenıyosun daha erken.bende dıyodum kesın bugun hastalancam hergun dıyodum bugun kesın ama bak tık yok.yorgundursun sen kaç kafamızı bunlara taka taka yoruluyoruz bı adet olsam adet suresınce dınlencem valla tatıl olcak bana delikafadulden

ee noldu şimdi idrara döktüm böle cos die bi ses çktı köpürr gbi oldu ama köprmedi rengide acayplştikafamçokkarıştı

yarın yapıcam tetsimi ama bişey yok heralde bu ağrı varken bende bir tutturamadık ya sorun nerde anlamıyorum nerde eksiklik yanlışlık var çözemedim evet yumurtlama günleri başlıyor geçiyor biz takılıyoruz acaba hamilemiyiz değilmiyiz en rahatları erkekler bence offf ne güzelll

şu çamaşır suyunu deniyeyim domestos olurmu ki o biraz yoğun kıvamlı yaaa du ben bi deniyeyim geleyim

dun ben dr aradım gunum gectı test yaptım negatıf çıktı dedım ozamn bu ay yumurtlamamıştırsın dedı .belkı sende yumurtlamamıştırsın.tam da zamannda yumurtlalamamışım he çokta çalışmıştık bu aymafoldumben

harbiden erkekler ne güzel benimki hiç takmıyo gibi ama hergün soruyoo yokmu şimdi bişi falan dioo diom yok işte yok sus artık ama dio umut dnyası

dünde ben yaptım köpürdü koyulaştı bende anlamadım ne eşimede yaptırdım onun köpürmedi saçmalık bence çamaşır suyu yaaa en güzeli kesim çözüm ya kan testi yada ultrason muayenesi böyle kafamızı yoruyoruz üzülüyoruzz işkence gibi valla

ee noldu şimdi idrara döktüm böle cos die bi ses çktı köpürr gbi oldu ama köprmedi rengide acayplştikafamçokkarıştı

evt şu erkekler yokmu.balı ben yedırıyorum kaşıkla, badem fındık felan agzına verıyorum,yumurtlam gunlerını bız hesalyrz onlar rahat ya.bıde benımkı hamıle kalsanda bende kurtulsam dıyo.kızlar bunlar hanı bı laf vardır armut piş ağzıma düş diye aynı işte.

aynen bizde hç boş geçirmedik ama ilk defaa böle oldu erenhava ilk defa yumurtlamadm o zaman.umutluydum bu aydan oysaki artık hiç içimden gelmio yaa bebek yapmak zor geliyoo sanki onun için ilişkiye giriyomuşum gibi hissediyorum

uğraşıyoruzda ne oluyorki rahat olmak lazım takmamak lazım eğer adet olursam bundan sonra hesaplama falanda yapmıycam uzanıp beklemiycemde sıkıldım yaa

banada zor gelıyor yorucu bıde ya canım hiç istemıyo ozamnlr eşiminde oyle

off offf biz nerde yanlış yptıksempatiksalakcinnioncada hızlı gitsin die amuda bile kalktım fazla hızla yol aldı bnm yumurtlrı göremedi heraldeeee

kız yumurtlamamışız dıyorum ya ben dr dedı bazen kadınlar yumurtlkamıyomuş ondan gecıkıyomş adet ole dedı dr dun benım kafamı karıştrdı.boşa amuda kalktın yanıdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…