Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

kızlar bizim bende çok istememizdenmi oldu nee gecikmeler anlamadımki gitti mart ayına stres yok uğraşma yok bende pes ettim bunee beee ilahii too_be güldürdün beni seninki başını almış gitmiş uğramamış durakta herall

Kadının maılıne bakın doktora yazmış
40 yaşındayım.2 kez tüp bebek yaptırdım,tutmadı.maddi durumum olmadığı için tekrar deneyemiyorum sizden yardım istiyorum.sizden cevap bekliyorum. NOT:EŞİMDE DE BENDE DE SORUN YOK . :)YUMURTLUYORUM AMA CİVCİV ÇIKARAMIYORUM:)

sırnaşık şeycivciv çıkacak kuş çıkacak...yada bizim gibi boş çıkacak...aman artıkın istemiyorum belki istemiyorum diye gelir gıcıklığınaaa....gelme sakın bak

mektubum yoksun kaç gundur naslsın canım

geçmişe bakıyordum hepsine bakamadım da anladığım kadarıyla hamile kalan yok henüz. İyiyim napim regl günlerimi yaşıyorum, enerji topluyorum. Eşim doktora gidecekti sonra vazgeçer gibi oldu. Bende istemiyorum şimdilik. 5. ayımıza girdik az 6 ay olsun bari. Bir yandan da enerji topluyorum. delikafadulden Acep sen geç mi yumurtladın.

kadın çok alemmm yaa bunu görünce koptum gülmekten civciv nedemek yaww tavukmu bu kadın valla en güzeli takmamak oluruna bırakmak

hamıle kalan yok bakalım call centerla syavuz var sırada onları beklıyoruz evt gecsın bıraz daha.sende ıyıce dınlen sonra çok çalışcaksın kafanı dınlendır.ben bılmıyorum kı ne oldum ya

Ya bu ay akıntımın en yoğun olduğu gün çalışmamaştık. Ondan bir gün önce sonra çalıştık ama. Bu sefer çalışıcam. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…