Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

syavuz mınoset ten başka bışe içme sakın yoksa da al.gecen ay aynı olmuştum ben yıne dr aramıştım bu seferde yumurtluyosundur dedı ilişkiye gırın dedı.mınoset iç dedı ağrın çoksa.bu dr her ay yenı bışe oğretıyo bana

benim son regl günüm 24 ocak ama yumurtlama günüm çoktan geçmiştir .adet olucam sanırım onun etkisi bu heralde offfff duracak gibi değil bu ağrı bacaklarımada vuruyor doktora götürtcek sanırım bu ağrı beniii ayyy dayanamıyorum valla

bildiğim kadarıyla ağrılı adetler de bi nevi düşük belirtisi %60 oranında görülen bi durummuş o yüzden kan testinin adet gecikmesinden sonra yapılması gerektiği söleniyo hamişlik var diye düşünne kadın birden adet olunca şaşırıyo tabi:bbo: benim de geçen ay 3 gün gecikmişti ve çoook ağrılı bi şekilde adet olmuştum bi de bir ağlamak bir ağlamak ayyy hatırlamak bile istemiyorum yani kafamçokkarıştı
bi ihitimal hamile de olabilirsin syavuzz adet olcakmışsın gibi hissetmek de bi belirti çünkü özellikle tam da bu zamanlar..
bu arada ben de yaptım çamaşır suyu testini köpüm köpüm köpürdü yani eğer doğruysa bende de yok bi numara...:1no2: neyse hayırlısı bakalım hepinizi öptm bu arada call centerdan haber yok sanırım bu sefer azmetmiş test falan yaptırmıyo sabırlı davranıyo...

benim 2 günüm geçti ama napacağımı şaşırdım adet olrsam zaten bebek ihtimalim yoktur demektir.offf ağrım fena ama anlatamam

15-02..20-02 arası yumurtlama zamanın senın
o zaman bugün son desene ama bende her zaman o sıvı akıntıyı görürdüm bu ay görmedim kasıklarımda sancılanma oldu neden sıvı gelmedi acaba genelde sabahları calişma yaptım inşallah bu ay tutar güzel haber veririm sizlere sağol canım

önemlı değil canım.belkı gec yumurtlayabılırsın sen en en ıyısı gun aşırı devam et adet tarıhıne kadar sağlam yapalım işimizi değilmi:sm_cool: bu arada eşine ilişkiye grmeden bır saat once turk kahvesı içir spermlerı hareketlendırıymuş

dogru diyorsun devam o zaman desene ona bu ay keçi boynuzu kürü içirdim zar zor valla ama bir hafta ii içirdim biraz daha içirebilsem ii olacak damardan girmeliyim gece 1kez yaptık bu ay hep sabahları caliştık 2günde bir de sadece +10da başladım 15ne kadar ii gitti 16yı 17yi calişamadım 18bugün yani o arada yumurtladıysam tutmaz degilmi ayın 3de hasta olmuştum matematik işlemi yaptım senindde aklın karişmaz inşallah

offff İçim acayip sıkılıyor. Sizin sıkıntıları okurken üzülüyorum. Artık birisi hamile olsun yaaabenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

iyi gidiyosun durmak yok devamm.sabahları zaten daha ıyı oluyormuş inş.tutturursun canımzemuszemus

şahsen deli gibi yoruldum ben:bbo: misafirim vardı ve birbirinden yaramaz 3 afacanla boğuştum anneleri dur yapma dedikçe ortalık kalktı koptu yaniiii anam bu zamane çocukları ne misafirlik dinliyo ne bişey kurcalanmadık çekmecem kalmadı yatak odamı bile dağıttılarkaydirigubbakcemileakannehir öldüm resmen ama şimdi dinleniyorum valaaa çocuk yapmayı bi daha mı düşünsek napsak kızlar?:)-tatlicadiarzu- eeee sizlerden naber bakalım?callcenter seni çok merak ediyom geldi mi kırmızılar?yoksa konunun sahibi olarak ilk hamilelik de senden mi?:)hihoyyyt

Son düzenleme:
Herkezeeee günaydın...opuyorumnanaktan
İnşallah hepimiz için güzel bir hafta olurboshayallersmile

Hafta sonu benim için çok sitresli geçti. Doğum kontrol hapını kutu bitmeden bırak diyenler oldu kutuyu bitir diyenlerde ben 2 gün içmedim sonra içtim. Karar veremedim veee cumartesi rgl oldum. Malesef Hemde okadar aşırı ki. Halsizlikten ölüyorum.
Aşırı kan kaybım var. Olmam gerekenden 8 gün önce oldum...
Neyse şimdi nezaman biter bilmiyorum ama bitince bir daha hap kullanmayacağım.
öfffffffffff ne zormuş bu iş yaaaaaaa:umursamaz:

günaydın canım: gelmedi kırmızılar henüz: test te yapmadım: test yapmak istemiyorum..

günaydın canım: oh rahatladın yani? neden 8 gün önce oldu acaba belkide stresten olmuştur. kendini sıcak tutmaya çalış özellikle ayaklarını: bende folbiol aldım 1 kere içtim beraber başladık sanırım.canım hapı artık kullanmayacaksın ama hemen bebek düşünüyormusun? yoksa 2 ay filan naturel koryuncakmısınız?bebeğin durumunu etkileyebilir haptan hemen sonra hamile kalman..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…