- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 43
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #1.521
günaydın canım: oh rahatladın yani? neden 8 gün önce oldu acaba ggaliba stresten olmuştur. kendini sıcak tutmaya çalış özellikle ayaklarını: bende folbiol aldım 1 kere içtim beraber başladık sanırım.
Evet cnm aynı zamanda başladık.
Ben günde 3 tane içemiyorum
o yüzden 1 de karar kıldım...
Doğum kontrol hapını erken bıraktım o yüzden 8 gün önce oldum rgl.
Çok kanama yaptı ama bundan sonra hapı kullanmıcam bakalım birkaç ay...
Eşimle tartıştım dün akşam ben taaa menepoza girene kadar allahın her günü
happı içeceğim diye... bıkmıştım şu haptan zaten..
Bebek yapmak isityorum ama dün doktor bir arkadaşa sordum eşi eczacıııı
3 yıl kullanım yarı kısırlık bile yapmış olabilir
biz 1 yıl kullanın sonra normal yollardan korunmayı öneriyoruz dedi
oturdum ağladım yaaaa
bana kimse söylemedi öfffffffffffffffff yaaaaaa:gitme:
evet bende 1 tane alıyorum günde :canım hap evet etkileri vardır ama kişiye göre değişiyor: ablalarımdan birisi 4 yıl kullandı: şimdi çok şeker bir oğlu var: hapı bıkaktıktan 5 ay sonra hamile kalabildi: bünyeden bünyeye değiştiği için böyle olumsuz bilgiler için pozitif olmalısın: allaha şükürler olsun bir evladın var: her hangi bir problemin yok: hormonlar kendini 2 ayda filan toparlıyormuş: o yüzden lütfen pozitif düşün...
Evet ölede cnm benim eşim bebek istemiyor. Kayın valdem hariç annem bile istemiyor.
İşlerine gelmiyooor bir bebek.
Ama ben kızıma bir kardeş istiyorum.
Yaşlılığımda çocuklarım ve torunlarım olsun istiyorum..
4-5 ay eşim anlamadan bu işi nasıl başarırım bilemiyorum.
Amaaaannnn ne güzel arkadaşlar hep eşleriyle beraber bense baya zor durumdayımm
bu yüzdennn:umursamaz:
Benimde moralim bozuk bugün. Eğer bu ay hamile değilsem bir daha düşünmeyeceğim Eşime canım çok sıkıldıklava:
canım eşin neden istemiyor? tek başına işin üstesinden gelebilecekmisin? ileride kızın için çok zor olacaktır: sen çok haklısın annem tek çoçuk ve aklına eldikçe üzülüyor neden kardeşleri olmadığını düşünerek: kesinlikle doğru kara vermişisn ama annen kayınvaliden neysede eşinle hem fikir olmanız çok önemli.
Benimde moralim bozuk bugün. Eğer bu ay hamile değilsem bir daha düşünmeyeceğim Eşime canım çok sıkıldıklava:
günaydın kızlarrr nasılsınız
Evet cnm haklısın . Bizim eşimle 2. evliliğimiz. Onun bir oğlu var ilk evliliğinden annede kalıyor.
Benim kızımda ilk eşimden.. Ben hem eşimden bir çocuğum olsun hemde
2 kardeşin
ortak kardeşi olsun isityorum.
Eşim çok sorunlu zamanlar geçirmiş sanırım çocuğuyla ilgili çocuk yapmaya pek
sıcak bakmıyooor.
Ama olursada allah böle uygun görmüş şükrederim diyorrr.
da istemeden nasıl olacak ki kaydirigubbakcemile3 anlamadım benkaydirigubbakcemile3
Evet cnm haklısın . Bizim eşimle 2. evliliğimiz. Onun bir oğlu var ilk evliliğinden annede kalıyor.
Benim kızımda ilk eşimden.. Ben hem eşimden bir çocuğum olsun hemde
2 kardeşin
ortak kardeşi olsun isityorum.
Eşim çok sorunlu zamanlar geçirmiş sanırım çocuğuyla ilgili çocuk yapmaya pek
sıcak bakmıyooor.
Ama olursada allah böle uygun görmüş şükrederim diyorrr.
da istemeden nasıl olacak ki kaydirigubbakcemile3 anlamadım benkaydirigubbakcemile3
syavuz noldui* naptın çabuuuk yaz
İyiyiz cnm kaynatıyoooruz kocalarımızı kaydirigubbakcemile3 sen nasılsınnnn ???
Aynı durumdayız.:gitme:Moralim bozuluyor çünkü sıkıntı kaldıramıyorum artık. Aslında bir çocuğuö daha olsun çok istiyorum. Ama hep yürütememekten korkuyorum. 2 yıl bitti sürekli tartışmalar oluyor. O da çocuk çok istiyor. Ben sigara kullanıyordum evlendiğimden beri sürekli baskı var. Çok sıkıldım artık. Kızımla da çok iyi anlaştıkları söylenemez. Sigaradan nefret ediyor. ve ben balkonda akşam bir tane içiyorum. kapıları falan çarpıp bağırıyor. çok moralim bozuluyor Huzursuzum.:gitme::1no2:
Aynı durumdayız.:gitme:Moralim bozuluyor çünkü sıkıntı kaldıramıyorum artık. Aslında bir çocuğuö daha olsun çok istiyorum. Ama hep yürütememekten korkuyorum. 2 yıl bitti sürekli tartışmalar oluyor. O da çocuk çok istiyor. Ben sigara kullanıyordum evlendiğimden beri sürekli baskı var. Çok sıkıldım artık. Kızımla da çok iyi anlaştıkları söylenemez. Sigaradan nefret ediyor. ve ben balkonda akşam bir tane içiyorum. kapıları falan çarpıp bağırıyor. çok moralim bozuluyor Huzursuzum.:gitme::1no2:
cnm ağrım ardı enson zaten lekelenme şeklinde kan geldi çok çok az yani ama aşırı bir ağrım vardı tüm belirtilerim kayboldu miğdem bulantım devam tabii dün sabahta test yaptım negatih tabii eşimde diyr neyse bir daha ki aya çalışalım günleri ayarla diyor nasıl ayarlıycamki ocak 24te oldum bu ayda 20 sinde hayallerim suya düştü sanki halada ağrım devam ediyor
canım hayırlısı olsun inş: ayaklarını sıcak tutsaydın: ben test yapmadım bir daha karnım ağrıyor benimde: 2 gün filan geçikti ama bilmiyorum bende olurmuşum gibi geliyor: öbür ay olsun canım: bir yeremi yetişeceğiz? dün düşündüm biraz ya Allhım bir bildiğin vardır dedim: belki bu ay olsa sakat oalcak yada farklı düşecek: Allahtan hayırlısını isteyelim: boş gebelik olabiliyor: demekki bebeklerimiz daha zamanı var: aceleye gerek yok: kısmetiyle, şansıyla , sağlığıyla gelsinde varsın geç olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?