Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

Ahhh cnm kendine yaparsınnn boşverr
erkeklere hiç bişeyyy olmaz. Sen kızına bak kendine bak..
Evde hiç sigara içme sende. Eşin evde yokken iç ozaman .
Gece hiç içme.. Bir süre aklinialirimsmile

saçmalama lütfen sen doktordan iyimi bileceksin: ya hemen karamsarlığa ne kadar hazırsın: reglyi tarihlerin bile maş. okadar düzenliki: kendi kendine kuruntu yapma lütfen ve kisi misi unut..

şişt bu kadar karamsar bakma bence bebek olunca eşin daha farklı gözle bakacak sana: bundan çok eminim: sonuçta çok sinirli bir yapısı olabilir: idare etmeliyiz bence: sakın ha hap filan öyle bir hata yapma: sonuçta ilerde destek olacak onlar bize annesi...

geçen ay 5 gün hastanede yattım kanamalı bir kistin heran patlayabilir dediler acil ameliyata alabiliriz dediler ilaç serum derken 4,5 cmden 3cme düşürdüler söyledim doktorlara çok az regl olduğumu sorun değil yumurtalığım rahmin herşey çom güzel diyorlar ama neden olmuyor yumurtlama günlerindemi sorun yaşıyorum yada yok birmilyon çocuk yumurtalığa doğru gitmiyorda dışarımı çıkıyor belkide bşz beceremiyoruz ama sorun bir yerde var nerde bu ay benimki çok istekli bakalım ne olacak.

saçmalama lütfen sen doktordan iyimi bileceksin: ya hemen karamsarlığa ne kadar hazırsın: reglyi tarihlerin bile maş. okadar düzenliki: kendi kendine kuruntu yapma lütfen ve kisi misi unut..

callcenter cnm sen yumurtlama dönemine bakıyordun sanırım benimkinede baksana bir 24 ocak 20 şubat

Gebe kalmanız açısından şansınızın en yüksek olduğu günler:
27/02/210 ile - Ovulasyon gününüz olan 04/03/2010 arasıdır.

canım bu arada yapmamız gereken şey 27 sinde başladınya son güne kadar gün alırı yapın bence..

Son düzenleme:
mrb callcenter bende hamile kalabilmek için uğranlardanım 5 senelik evliyim 23 yaşındayım benim adetim ilaç içmeden gelmiyor eşimde de sorun var

4 günüm kaldı idrar testi yapsammı acaba?

canım yapma ya bekle bak okdar test boşa gitti benim: eski eczacılardan biriyle göüştüğümden bahsetmiştim : amcam diyoki önceden regyli geçiktiği 3 . gün kan testi 1 hafta sonrada idrar tetsi yapılırdı.
adam çok haklı biz çok aceleci davranıyoruz tabi bir kaç gün kala ikinci çizgide çok silik çıkanlar varda yinede bekle derim birazcık daha...

Ben hayatımda daha hiç test yapmadım.
İlk ne zaman yapmalıyım bilmiyorum açıkçası
adet zamanımı bekleyip olmazsam mı yapacağım şimdi ben... Yoksa rgl olmadan yapmalımıyım?????

Tabi benim rgl olacağım tarihe daha1 ay var kaydirigubbakcemile3

canım benim adetim hiç gelmiyor ilaç kullanmazsam eşimde de sprem sayısı düşüktü aşılama yaptırdık olmadı doktorlar tüp bebek diyor ama ben bitkisel yöntemleri denek istiyorum neyin faydasını görürüm tam bilmiyorum dün arı sütü bal polen arı sütü karışımı ve sadece polen aldım inşallah faysadını görürüm

canım sabredebilirsen regyli olacağın gün ve sonraki günler iki günde bir yapabilirsin: ama biz dayanamıyoruz sürekli yapıyoruz: kan testi daha erken gebeliği test edebiliyor: kan testi için bile regyli bitince 3 . gün yaptır diyenler var: 3 gün kala kan testinde çıkar diyenler var: sen en iyisi regylin bitince 7 gün sonra idrar testi yap. en sağlamı: dayanabilirsen..

hımm tamam cnm. Şimdi ben adetim 24 ü çarşamba günü bitiyor... Ve çalışmalara başlıcazz
Gebelik oluşma tarihimde 1 - 6 mart arası.. ozaman ben Martın 15 gibi bir test yaparım
her 15 günde bir.. bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…