- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 43
- Konu Sahibi CallCenter
-
- #1.541
Ya zaten aşk meşk yalan geliyor bana artık. Bıktım sorunlardan ve huzursuzluktan boşandığımda kafam daha rahattı ve daha huzurluydum gibi geliyor. Böyle bağırıp çağırmayla sigara bırakılmaz ki içen bilir gerçekten zor ir durum beni hiç mi hiç anlamıyor. Zaten tek sorun da bu değil. Dediğim gibi kızımlada pek anlaşamıyor. benim eşimde namazında niyazında ama namaz kendine sonuçta.ÖFFF Öf napacam bilmiyorum. İçimde hamilelik heyecanı bile kalmadı hatta o kadar kinlendimki gidip adet yapıcı bir hap al iç diyor şeytansempatiksalakcinnisenağlama
cnm zaten bende over kist var sağ yumurtalığımda 3 cm di en son normalden az oluyorum akıntı gibi geliyor doktorlar bu durumun normal olduğunu söylesede benim içimde hep bir kuşku var sanki çocuğum olmıycakmış gibi geliyor bu kadar az regliye göre ne bileyim oyüzden çok umutsuzluğa kapılıyorum
Ya zaten aşk meşk yalan geliyor bana artık. Bıktım sorunlardan ve huzursuzluktan boşandığımda kafam daha rahattı ve daha huzurluydum gibi geliyor. Böyle bağırıp çağırmayla sigara bırakılmaz ki içen bilir gerçekten zor ir durum beni hiç mi hiç anlamıyor. Zaten tek sorun da bu değil. Dediğim gibi kızımlada pek anlaşamıyor. benim eşimde namazında niyazında ama namaz kendine sonuçta.ÖFFF Öf napacam bilmiyorum. İçimde hamilelik heyecanı bile kalmadı hatta o kadar kinlendimki gidip adet yapıcı bir hap al iç diyor şeytansempatiksalakcinnisenağlama
saçmalama lütfen sen doktordan iyimi bileceksin: ya hemen karamsarlığa ne kadar hazırsın: reglyi tarihlerin bile maş. okadar düzenliki: kendi kendine kuruntu yapma lütfen ve kisi misi unut..
callcenter cnm sen yumurtlama dönemine bakıyordun sanırım benimkinede baksana bir 24 ocak 20 şubat
Bir önceki ay neydi canım?
mrb callcenter bende hamile kalabilmek için uğranlardanım 5 senelik evliyim 23 yaşındayım benim adetim ilaç içmeden gelmiyor eşimde de sorun var
30 aralık,24 ocak,20 şubat tatlım bir bakarmısın.
4 günüm kaldı idrar testi yapsammı acaba?
Gebe kalmanız açısından şansınızın en yüksek olduğu günler:
27/02/210 ile - Ovulasyon gününüz olan 04/03/2010 arasıdır.
canım yapma ya bekle bak okdar test boşa gitti benim: eski eczacılardan biriyle göüştüğümden bahsetmiştim : amcam diyoki önceden regyli geçiktiği 3 . gün kan testi 1 hafta sonrada idrar tetsi yapılırdı.
adam çok haklı biz çok aceleci davranıyoruz tabi bir kaç gün kala ikinci çizgide çok silik çıkanlar varda yinede bekle derim birazcık daha...
sağol cnm biz yine mart ayında regl olana kadar çalışırız artık
Ben hayatımda daha hiç test yapmadım.
İlk ne zaman yapmalıyım bilmiyorum açıkçası
adet zamanımı bekleyip olmazsam mı yapacağım şimdi ben... Yoksa rgl olmadan yapmalımıyım?????
Tabi benim rgl olacağım tarihe daha1 ay var kaydirigubbakcemile3
canım sabredebilirsen regyli olacağın gün ve sonraki günler iki günde bir yapabilirsin: ama biz dayanamıyoruz sürekli yapıyoruz: kan testi daha erken gebeliği test edebiliyor: kan testi için bile regyli bitince 3 . gün yaptır diyenler var: 3 gün kala kan testinde çıkar diyenler var: sen en iyisi regylin bitince 7 gün sonra idrar testi yap. en sağlamı: dayanabilirsen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?