Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim balimmmbende şimdi gördüm konuyu sivasta okuyan arkadaşım var ona haber vercektim ki gerek kalmamış
sevindim halletmene tolin
başarılarr sınavlarında![]()
halledildi iş değil mi yoksa ben yapabilirdim
gözün aydın..
kim yaptı![]()
Sinifimdan bi arkadasima söyledim o da gene bizim siniftan ama epeydir kus olduğum birine söylemiş o da ben yaparim sikmasin canini demiş halletti sağolsun![]()
Sinifimdan bi arkadasima söyledim o da gene bizim siniftan ama epeydir kus olduğum birine söylemiş o da ben yaparim sikmasin canini demiş halletti sağolsun![]()
Kabul etmedi de biz genede aliyoz eskişehir oldu canimtolincan ne yaptın ders olayını, hangi okulu kabul etti cadaloz hocan :)
umarım istediğin bi yer olur
Şey dedim ben telde konuşurken seninlede kustuk kusura bakma falan dedim o da o olayları boşver simdi falan dedi baristik galibabi tasla iki kus mu olmus sankibarısmısınızdır belkim
![]()
Ablam sivasta üniversitede dekan asistanı ona soyleyecektim ben de neyse ki hallolmuş, geç kalmısım birazhalletmene sevindim canım
kabul etmedi de biz genede aliyoz eskişehir oldu canim
şey dedim ben telde konuşurken seninlede kustuk kusura bakma falan dedim o da o olayları boşver simdi falan dedi baristik galiba![]()
Kabul etmedi de biz genede aliyoz eskişehir oldu canim
Şey dedim ben telde konuşurken seninlede kustuk kusura bakma falan dedim o da o olayları boşver simdi falan dedi baristik galiba![]()
Aynen öyle.......
İnşallah canimhahahaha, hayırlı olsun tatlım, istediğinyer oldu, eskişehir öğrenciler için en ideal yer zaten
umarım eğlenceli bi yaz geçer
Canım ben eskisehirliyim ama görevden dolayı sivasta yaşıyorum iki tarafta da isin olursa söyle.
Elimden gelen birşey olursa yardımcı olmaya calısırım
Ben simdi gördüm bu konuyu önceden olsaydı hic aramana gerek kalmazdı
Neyse hallolmus zaten..