• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sivasta yaşayan bana yardımcı olabılecek bır ınsan evladı aranıyor!

bende şimdi gördüm konuyu sivasta okuyan arkadaşım var ona haber vercektim ki gerek kalmamış :1:
sevindim halletmene tolin
başarılarr sınavlarında :21:

Sinifimdan bi arkadasima söyledim o da gene bizim siniftan ama epeydir kus olduğum birine söylemiş o da ben yaparim sikmasin canini demiş halletti sağolsun:1:

tolincan ne yaptın ders olayını, hangi okulu kabul etti cadaloz hocan :)
umarım istediğin bi yer olur

Sinifimdan bi arkadasima söyledim o da gene bizim siniftan ama epeydir kus olduğum birine söylemiş o da ben yaparim sikmasin canini demiş halletti sağolsun:1:

bi tasla iki kus mu olmus sanki:1: barısmısınızdır belkim ;)

Ablam sivasta üniversitede dekan asistanı ona soyleyecektim ben de neyse ki hallolmuş, geç kalmısım biraz :1: halletmene sevindim canım

tolincan ne yaptın ders olayını, hangi okulu kabul etti cadaloz hocan :)
umarım istediğin bi yer olur
Kabul etmedi de biz genede aliyoz eskişehir oldu canim:1:
bi tasla iki kus mu olmus sanki:1: barısmısınızdır belkim ;)
Şey dedim ben telde konuşurken seninlede kustuk kusura bakma falan dedim o da o olayları boşver simdi falan dedi baristik galiba:1:

kabul etmedi de biz genede aliyoz eskişehir oldu canim:1:

şey dedim ben telde konuşurken seninlede kustuk kusura bakma falan dedim o da o olayları boşver simdi falan dedi baristik galiba:1:

Allahın işi işte:16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Kabul etmedi de biz genede aliyoz eskişehir oldu canim:1:

Şey dedim ben telde konuşurken seninlede kustuk kusura bakma falan dedim o da o olayları boşver simdi falan dedi baristik galiba:1:

hahahaha, hayırlı olsun tatlım, istediğinyer oldu, eskişehir öğrenciler için en ideal yer zaten
umarım eğlenceli bi yaz geçer

Aynen öyle:1:.......

Canım ben eskisehirliyim ama görevden dolayı sivasta yaşıyorum iki tarafta da isin olursa söyle.
Elimden gelen birşey olursa yardımcı olmaya calısırım
Ben simdi gördüm bu konuyu önceden olsaydı hic aramana gerek kalmazdı
Neyse hallolmus zaten..

hahahaha, hayırlı olsun tatlım, istediğinyer oldu, eskişehir öğrenciler için en ideal yer zaten
umarım eğlenceli bi yaz geçer
İnşallah canim:38:
Canım ben eskisehirliyim ama görevden dolayı sivasta yaşıyorum iki tarafta da isin olursa söyle.
Elimden gelen birşey olursa yardımcı olmaya calısırım
Ben simdi gördüm bu konuyu önceden olsaydı hic aramana gerek kalmazdı
Neyse hallolmus zaten..

Cokk tesekkur ederim:38:

Back
X