kızlar benimde burnumdan yanaklarıma yayılan çillerim vardı.sürekli siyah noktalar oluşuyordu.içleri yağ dolu kabartılar oluyordu.cildiyeci tuzlu kremler sonuç alamadım gitti.birgün arkadaşım bana mucize bir bezden bahsetti.ılık suyla sabah akşam siliyorsun sonra zeytinyağlı sabunla yıkayıp bezini kurumaya bırakıyorsunçtek yapman gereken bu dedi.ayrıca makyaj yaptığındada bu bezle cildini temizle suyun altında akıyor makyaj lekeriede dedi.hadi ya dedim bir bez bunları yaparmı.kızım bak ben denedim görmüyormusun yüzümü dediğinde incelediğim hakketen durulaşmış parlamış cildi.hadi dedim dünya para dökdüm bunumu almıyım 20 ytl aldım.arkadaşlar ilk kullandığımda inanamadım cildimdeki değişimi.şimdi çillerimde yok olmak üzere yağ torbalarım olmuyor siyah noktalarımda ve yaklaşık 20 gündür kullanıyorum.sonra araştırdımki bu bez özel taşların un haline getirilip ipliğe dönüştürülerek mikrop arıtıcı özelliğiyle bunları sağlıyormuş....çevremdeki arkadaşlar hatta her sabah pijamalarla çocuklarımızı uğurladığımız karşı komşum kalkar kalmaz fondötenmi sürüyorsun yüzüne demeye başladı..onunda ağız çevresinde lekeleri varmış.dedim bir bezin mucizesi.şimdi oda kullanıyor memnun...
kızlar benimde burnumdan yanaklarıma yayılan çillerim vardı.sürekli siyah noktalar oluşuyordu.içleri yağ dolu kabartılar oluyordu.cildiyeci tuzlu kremler sonuç alamadım gitti.birgün arkadaşım bana mucize bir bezden bahsetti.ılık suyla sabah akşam siliyorsun sonra zeytinyağlı sabunla yıkayıp bezini kurumaya bırakıyorsunçtek yapman gereken bu dedi.ayrıca makyaj yaptığındada bu bezle cildini temizle suyun altında akıyor makyaj lekeriede dedi.hadi ya dedim bir bez bunları yaparmı.kızım bak ben denedim görmüyormusun yüzümü dediğinde incelediğim hakketen durulaşmış parlamış cildi.hadi dedim dünya para dökdüm bunumu almıyım 20 ytl aldım.arkadaşlar ilk kullandığımda inanamadım cildimdeki değişimi.şimdi çillerimde yok olmak üzere yağ torbalarım olmuyor siyah noktalarımda ve yaklaşık 20 gündür kullanıyorum.sonra araştırdımki bu bez özel taşların un haline getirilip ipliğe dönüştürülerek mikrop arıtıcı özelliğiyle bunları sağlıyormuş....çevremdeki arkadaşlar hatta her sabah pijamalarla çocuklarımızı uğurladığımız karşı komşum kalkar kalmaz fondötenmi sürüyorsun yüzüne demeye başladı..onunda ağız çevresinde lekeleri varmış.dedim bir bezin mucizesi.şimdi oda kullanıyor memnun...
benpanthene tabikide en iyi sivilce izi geçirici
Arkadaşlar sorunumuz tek olduğu için başlığı genelleyerek yeniliyorum
Birçoğumuzun sorunu olan akne izlerini geçirmek için yaptığınız,yapmakta olduğunuz iyi veya kötü sonuçlar aldığınız
kısacası bu konuyla ilgili olan bütün tecrübelerinizi burda paylaşmanızı rica ediyorum kızlar...
Özellikle de kimyasal peeling,dermabrazyon,lazer ve benzeri uygulamaları yaptıran arkadaşlardan mutlaka yanıt bekliyorum
Herkese sağlıklı ve mutlu bir hayat dilerim.
Saygılar...
bayanlar ya doktor bana d.kontrol hapı kullanabileceğimi söyledi sivilce sorunlarının hormon dengesizliğinden şüphelendiği için..çünkü bnm regl zamanlarımda değişmeye başladı ama korkuyorum çünkü tüylenme, şişmanlama vs. yan etkileri yüzünden. bi kullanananız yok muu lütfeenn yardım =(
Avene Diacneal. kesinlikle tek ürün izler için. gecen sene eczanede 40 milyondu, ama kesinlikle bir haftada etkisi görülüyor. tecrubeyle sabit a.s izleri resmen kazıyor ve ustune ustluk cilde zarar vermiyor. doktor tavsiye etmişti bana.
elma sirkesi sür ve yat ertesi gün sivilcelerin sönmüş olur daha sonrada hametan sür izleri için ben nemlendirici olarak da hametanı kullanıyorum gayet memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?