Lekeler, Çiller Sivilce ve akne izleri için kullandığımız ürünler ve tedaviler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

bezin adını ve nerden alacağımız ile ilgili bilgi verirmisiniz

herkese merhaba
siteye yeni üye oldum. ve en çok cilt sorunlarından muzdarip biri olarak tüm bilgileri inceledim ve teşekkür ediyorum paylaşan herkese.

benzamycin kullannıyorum 4 gündür sivilcelerde değişiklik görmedim ama siyah noktalar yok oldu nerdeyseee :))

bezin ismi nedir acaba biz belki bulundugumuz şehirden temin edebiliriz çok pahalı bişey değil ve en önemlisi yan etkisi olmaz sanırım

izmirde tam olarak nerde satılıyomuş bu bez canım benimde htiyacım var ismi neymişş..cewaplarsan sevinirim canım..çok teşekkürler şimdiden.a.s.:1hug:

herkese merhabaa... bende tereyağın eğer 'yağlı cilde sahipseniz' kötü sonuçlar doğurabileceğini düşünenlerdenim. her türlü ilaç kullandım..roaccutane bile, fakat bnde hiç işe yaramadı izlerim var bnmde. başka bişey sormak istiyorum aslında, bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ediyorum;
cilt sorunları için doğum kontrol hapı kullananınız var mı? =)
aydınlatırsanız sevinirim şimdiden tşkr/ederm...

kızlar o bez microfiber dıye pıyasada satılanlar var ya hani onlardan cam kapı derken bir dene de yüzümüz için alalım bari hem de tnesi 5lira 20çok fazla olur

arkadaşlar bepanthene nin kılları beslediğini duydum.yani yüzünüzde kullanırken dikkatli olun.kıllanma yapabilir

Fito krem kullanan varmı onunda hücre yenileyici özelliği varmış acaba bepantene gibi kılları besler mi?

Avene Diacneal. kesinlikle tek ürün izler için. gecen sene eczanede 40 milyondu, ama kesinlikle bir haftada etkisi görülüyor. tecrubeyle sabit a.s izleri resmen kazıyor ve ustune ustluk cilde zarar vermiyor. doktor tavsiye etmişti bana.

bayanlar ya doktor bana d.kontrol hapı kullanabileceğimi söyledi sivilce sorunlarının hormon dengesizliğinden şüphelendiği için..çünkü bnm regl zamanlarımda değişmeye başladı ama korkuyorum çünkü tüylenme, şişmanlama vs. yan etkileri yüzünden. bi kullanananız yok muu lütfeenn yardım =(

Cnm sakin kulanma butun bayanlarin regl zamani sivilceleri cikar yada artma olur ve bazi doktorlar dogum kontrol hapini kestirme bi cozum olarak hemen veriolar ama yanetkisi okdr cokki dedigin gbi tuylenme, kilo alma, halsizlik bu ucu ztn cildirmeye yetcek durumlar.

Bende gecen hafta umitsiz bi sekilde buralarda care ararken doktora gidim dedim onda dogum kontrol hapininda bi cozum olcani ama tavsiye etmedigini soledi bide bana dediki nie bole sivilceli dolasdinki bu zamana kdr bisuru cozum varhihoyyyt
Hemen iki ilac verdi bana dedi 2 ay kesin birakmadan kulanan anca etkisini gosterir ama inanirmisini 3gnudr kulaniorum yuzum tertemiz kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Ben ilaclarin isimlerini yazim ama genede siz doktora kesin gidin bosyere sivilceli dolasmayin caresiz dgl yasasin babyface olcazhihoyyythihoyyyt

Benzaclin (clindaycin,as phospate%1, benzoyl peroxide %5)bu krem gece yatarken surulyo
Eryc(Erythromycin) 250mg buda hap sabah 2 dene aksam 2 dene

ha bide yagli ciltler icin sabun al dedi onunlada iki kere yika dedi cunku cildim cok yagli
herneyse bn kurtulyorum galiba insallah sizinde sorununuz cozulur:)

bundan 11 ay önce yani bu senenin başlarında cildim için dermatologa gittiğimde sivilcelerimin sebebini hormonlarımdaki düzensizlikten kaynaklanabileceğini söyledi.hormon testi ve ultrason çekimi için jinekologa da gitmemi önerdi ve gerçekten de testler sonucu jinekologum dermatologumla aynı fikirdeydi kist vardı ve sivilcelerim bu yüzdendi. senağlama 6 ay kullanmam için diane35 doğum kontrol hapını yazdı ve bu sürede dermatologumun yazdığı roactane nı 8 ay boyunca kullandım. ben doğum kontrol hapının bi yan etkisini görmedim tedaviye başladığımda 55 kiloydum tedavi sürecinde 53 oldum 54 oldum ama 55 in üzerine hiç çıkmadım tüylenme konusuna gelince güncel hayatınızı durduracak bi durum olmadı ve regl ağrılarım azaldı diyemeyeceğim çünkü tamamen bitti :dance: ve polikistikoveri (yumurtalığımdak kisti) minicik hale getirdiği için sivilcelerim daha hızlı geçti hihoyyyt yani 2008 senesi bu ilacları kullanıp sürekli bi yan etki oluşacağını bekleyerek geçti ama umduğum gibi kötü yan etkiler yaşamadım. şimdi roactane ve diane35 tedavim bitti. şimdi sıra akne ve sivilce izleri için tedavide. doktorum 1-2 cildin dinlensin iz ve leke tedavisine öyle başlayalım dedi. bakalım bayramdan sonra gideceğim büyük ihtimal 2009 a sarkar önemli değil sivilce akne ve bunun izleri inatçıysa ben daha inatçıyım.. :enbuyukkk:

sivilce izleri için tek ürün demişsin.. benim boynumdan aşağıki bölgede -göğüslerimle boynum arası- ergenlikten kalma sivilce izi tarzında izlerim mevcut ama acayip yaygın durumdalar :çok üzgünüm: görünümlerinden çok rahatsız oluyorum.

bu tavsiye ettiğin ilacı onlar için de kullanabilir miyim ki?

başka bu ilacı kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilirse sevinirim... :1rolleyes:

merhaba kızlar benim cildim çok problemli sivilce siyah nokta geniş gözenekler bir sürü şey kullanmama rağmen sonuç alamadım. ben artık cilt problemlerini içerden tedavi etmek gerektiğine inanıyorum. bitki çayları gibi sizin kullanıp faydasını gördüğünüz bi karışım veya çay var mı? tecrübesi olanlardan yardımlarını bekliyorum. şimdiden çok teşekkür ederim inşallah bi gün hepimizin cilt sorunu biter.

senağlama senağlama senağlama kızlar cıldırmak uzereyımsenağlama sivilcelerim gecmıoosenağlama 3 aydır ımexle sıvex kullanıorum fayda etmedı daha da beter oldusenağlama artık doktorlarada guwenmıorumsenağlama bana yardım edın nolurrrsenağlama herkes fıkrını solesın nolurrrsenağlama

elma sirkesi sür ve yat ertesi gün sivilcelerin sönmüş olur daha sonrada hametan sür izleri için ben nemlendirici olarak da hametanı kullanıyorum gayet memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…