süzgün hepsini kullandım ve fayda görmedim cnm....ve eczacıyım sürekli araştırıyorum...cilddeki skarlardan kurtulmak için ya cildi soymak gerek yada orayı doldurmak yada lazerler o skarların içine yara açıp iyileşmesini sağlamak...boş olduğunu söylüyorum boşuna uğraşmayın diye....tabii istiyen denesin gene...
arkadaşlar ben mikrodermabrazyon die bir işlem yapıldığını ve iyi sonuçlar verdiğini öğrendim hala araştırıyorum ama bilgisi olan varsa anlatabilirmi . benim gözeneklerimde açılma oldu izler çok kötü değil ama beni rahatsız ediyor .en fazla 2.3 senasta geçiceni sölüyorlar az olduğu için ve son bir senede oluştu bu izler .çok derin ve uzun zaman geçen izlerin tedavizi daha zor oluomuş die duydum . bilginize .
arkadaşlar ben mikrodermabrazyon die bir işlem yapıldığını ve iyi sonuçlar verdiğini öğrendim hala araştırıyorum ama bilgisi olan varsa anlatabilirmi . benim gözeneklerimde açılma oldu izler çok kötü değil ama beni rahatsız ediyor .en fazla 2.3 senasta geçiceni sölüyorlar az olduğu için ve son bir senede oluştu bu izler .çok derin ve uzun zaman geçen izlerin tedavizi daha zor oluomuş die duydum . bilginize .
valla benim sivilcelerimi 2günde iyileşti süper bişi rica ederim ama akşam uyumadan önce temiz cilde sür makyajını temizlemeyide unutma üşenme hııısengözlerimebaksanab
tereyagını ben de duydum. ben şu an bugday yağı kullanıyorum sivilce izleri için.
Ben dün dr. murad acne kit 'ini aldım, 1 adet temizleme jeli, 1 adet soyucu, 1 adet leke giderici, 1 adet de renk düzenleyici losyon var kitin içerisinde.. Umarım işe yarar arkadaşlar..
arkadaşlar bu konuda yapabileceğiniz en iyi şey bir adet yumurta akına 4 -5 çay kaşığı limon suyu karıştırıp bunu yüzünüzde kuruyana kadar bekletmek sonra ılık suyla yıkamak bunu düzenli üşenmeden yaparsanız cildinizdeki durulu farkedersiniz.sonrada ara da organik kayısı yağı sürün .kayısı yağı cildi lekenlerden arındırır.bunları yapmadan önce geniş bir tencerede su ısıyıp yüzümü 10 dakika buharla açıyorum...
madecassol krem be bepanthen cildi tüylenme yapıyor arkadaşlar sakın haaaaaaa
ciltteki kılları besleyen bence bepanthen bende madecassol kullanıorum ama normal bi nemlendiriciyle karıştırıyorum bi haftadır kullanmama rağmen işe yaradı....tavsiye ederim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?