Sivilceden kalan çukurlar için lazer yaptıranlar bakabilir mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi viji
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

viji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
20
2
86
Ankara
Şuan hem para hem de vaktim olmadığı için yaptırmıyorum. Benim için %40-50 oranında iyileşme daha iyi çok mutluluk verir. Bu yöntemi uygulayıpta memnun kalan az da olsa iyileşme sağlayan var mı ? En etkili yöntem olduğu söyleniyor.
Üstelik yazın yapılması önerilmiyor ama ağustosun ortalarında ya da başında yapıp hiç evden çıkmasam olur mu ? Eylül ayında okul başlıyor o zamanda okula gitmediğim zamanlar olur.

Yani bir seans yapılınca tekrar sosyal hayata ne kadar zaman sonra dönülebilir ?

merhabalar benim ismim gamze LR Aloe Vera satış danışmanıyım,,her türlü cilt sorunları için bana ulaşabilirsiniz,etkin ve kesin sonuç için LR da bir çok ürün var,,güneş lekesi,,çillenme ,,cilt sorunları için
ciltte oluşan kırışıklıkları gidermek için iğne altına yatmanıza gerek ok LR Zeıtgard 2 cihazı ile cildinizde oluşan kaz ayaklarından mimik kırışıklıklarından ,yüz sarkmalarından,,
LR Zeıtgard 1 ise ,,cildi derinlemesine temizleyerek cildi ölü derilerden arındırıyor,, seans başına ödeyeceğiniz ücrete kendi cihazınızı alın üstelik Alman markası olan LR ile tüm ürünleri %30 indirimle sahip olabilirsiniz

Eklentiler

• jjjjjjjj.webp
    jjjjjjjj.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 57
  • mm.webp
    mm.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X