Sivilceli Ciltler sivilceye azitro

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bende bugün dr.a gittim.ısrarla azitro vermesini istedim ama monodox yazdı.bunun nedenini anlayamadım.akne tedavisi için monodox 3 ay hergün,azitro ise haftada 3 gün
kullanılıyor ve tedavi bir ay sürüyor.Azitro kullanmak bana daha mantıklı geldi ama dr.monodox'u uygun buldu.

canım vermek doğru olurmu bilmiyorum ama söyleyim krem aksil sölüsyon collection t diye bir şeydi sanırım
evet canım benimde geçtikten sonra kırmızılık vardı 3 hafta önce kontrole gittim iyi olduğunu kırmızılıklarda geçtiğini gösteriyormuş bir müddet sonra onlarda geçiyor benim yavaş yavaş geçmeye başladı 2 hfta sonra kan tahlili yaptırıp öyle gidicem bakalım bu sefer nediyecek

arkadaşlar azitro antibiyotiktir ve bir çok enfeksiyonda kullanılır yanlız lütfen birbirinizin tavsiyesiyle kullanmayın doktorunuza danışın..bana iyi gelen bir ilaç sizede iyi gelecek diye birşey yok...ayrıca cefaksla azitro eş değer değildir.

bn de azitro kullanıyorum, 2. kutumu bitirdim ama bnm ishal şikayetim oldu biraz, karşılaştınız mı siz de bu sorunla

selamlar bende 2 ay kadar önce doktora gittim azitro sivex birde benzamicin verdi.eczanede azitro yokmuş eşdeğeri azeltini kullandım.3 gün içip bi hafta ara verdim( tam bi hafta değil )sonra tekrar içtim.bu hap bende çok halsizlik yaptı çarpıntı yaptı yerimden kalkamadım inanın ama 2. kutuda fazla olmadı.ağır geldi ama kullandım genede ..bu hapı ve verdiği ilaçları kullandıktan sonra yeni sivilce ilk on içinde çıktıysa çıktı sonra hiç çıkmadı ve adet günlerinde 2 tane falan çıktı ama eskisi kadar ağır çıkmadılar.şimdi tekrar görüncem bakalım sonuç ne olacak ..

bende azitro kullanıyorum ama 11 arayla deil 3 gün içiyorum 4 gün ara weriyorum öle dedi bnm doktor ne iş ya herkeze farklı farklı mı diolar

Benimde araştırdığım kadarıyla akne tedavisinde azitromisin,3 gün kullanıp dört gün ara verip bir ay kullanmak gerekiyormuş.Sizin doktorunuz kaç ay kullanmanızı söyledi?

bn de azitro kullanıyorum, 2. kutumu bitirdim ama bnm ishal şikayetim oldu biraz, karşılaştınız mı siz de bu sorunla

bugün doktora gittim ben de.benzamycinle geçmeyen sivilcelerimden sonra azitro yazdı bana da. sürekli kullanınca böyle bir sorun olacağını söyledi.o yüzden bağırsak koruyucu bi ilaç daha yazdı yanında. azitroyu aldığım günler onu da alıcam.

bana doktorum benzamycini bırakmamı söyledi azitro kullanırken.ikisi birlikte kullanılmıyomuş :1no2:

cnm bana dr 2 sini birden yazdı azitroyla kullanıyorum benzamisini cildim çok tepki verdi önceleri ama suan iyi güzel nemlendiriryorum 1 gün kullanıp 1 gün kullanmıyorum suan sorun yok eskisi gibi kıpkırmızı da değil yüzüm artık 2. haftamdayım

punk_chick kaydirigubbakcemile3 hep aynı ilaçları kullanıyoruz galiba :) bana doktor ikisinin içinde farklı antibiyotikler var gibi bişey söyledi. o yüzden bıraktım şu an benzamycini, isotexini de. azitroya başladım, gündüzleri aksil devam, geceleri de tretin diye bi krem verdi yine isotrexin gibi soyuyo. bugün başladım azitroya, kullanayım bakayım yazarım sonuçlarını. bi geçse artık şunlaaarrlaelaelaelaelae

sanırım öyle canım kaydirigubbakcemile3 bana 2 sini birden verdi yaa allah allah ama benzamisin çok yakıo yüzümü 1 gün arayla kullandıgım halde bile ben ilk kutumu bitirdim 2 hafta ara verdim bu cuma 2. kutuma başlıycam azitroda hala çıkıo tek tük sivilcem ama benneyaptımki toplamda tedaviye başlayalı 2 hafta oldu dr um çok çabuk pes etmemi söyledi en az 2 ay devam etcekmişim ama azitroya devam edicekmiyim sölemedi sadece ilk kutuyu bitir 10-15 gün ara ver hala çıkıosa 1 kutu daha al dedi hala çıktıgı için alıcam bende senağlama inşallah cnm ya kurtulalım biran önce :Saruboceq::Saruboceq:

ilginç bu doktorlar :) bana da azitroyu bırakmamamı,3 ay kullanmamı söyledi. bırakırsam çöpe atmış olurmuşum kullandıklarımı. haftanın 3 günü kullanıyorum ama sadece.

ne kadar değişik ya banada farklı şekilde kullandırıyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 neyse geçsinlerde kullanmaya razıyım ben :Saruboceq:

ilginç bu doktorlar :) bana da azitroyu bırakmamamı,3 ay kullanmamı söyledi. bırakırsam çöpe atmış olurmuşum kullandıklarımı. haftanın 3 günü kullanıyorum ama sadece.

geçmiş olsun öncelikle.Rabbim şifa versin arkadaşım bende de kendimi bildim bileli sivilce var bende azitro kullanıyorum senin dediğin gibi 3 gün kullanıyorum sonra 11 gün bekliyorum 1 ay bitti bugün kontrole gittim 1 ay daha kullanacam.
sende değişiklik var mı kullanmaya başlayalı...bende sivilceler söndü yavaş yavaş geçiyor ama tamamen bitirecek mi onu da göreceğiz yakında.

saol canım,sana da geçmiş olsun.:1hug:
ben tam 3 gün kullandım, valla ondan mı bilmiyorum ama söndü sivilcelerim bayaa. eğer azitrodansa resmen mucize. şimdi 4 gün bekleyip tekrar kullanıcam 3 gün. bakalım o zaman daha net bi sonuç alabilirim galiba.
bende de kendimi bildim bileli var sivilce.ama bu sefer geçicek:enbuyukkk: yani inşallah:Saruboceq:

Arkadaşlar mrh siteyi sürekli takip ediyodum ama aranıza yeni katıldım. benimde sorunum tabiki sivilceler. benim 1 ay öncesine kadar hiç sivilcem yoktu sıfır makyajla dolaşıyodum şuanda suratım sivilcelendi ve kötü gözüküyolar.Dün doktora gittim azitro hap ve acnelyse verdi.hiç sivilce yokken birden sivilce basmasınıda anlıyamıyorum...Hap için yazdıklarınızı okudum ama umarım faydası olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…