- 18 Temmuz 2008
- 213
- 21
- 298
- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
yukarıda yazdım canım cevabını özür diliyorum düzensiz olduazitronun yanında ne kullanıyorsun kremin ismini yazarmısın cnm ya bide benimkiler geçio ama kırmızı kızmızı oldu suratım seninkide ölemi :uhm:
ben şuan o habı kullanıorum doktor werdi ama yanında başka şeylerde kullanıyorum 3 gün kullanıp 4 gün ara veriyorum... 2. haftadayım faydasını gördüm açıkcası
bende azitro kullanıyorum ama 11 arayla deil 3 gün içiyorum 4 gün ara weriyorum öle dedi bnm doktor ne iş ya herkeze farklı farklı mı diolar
bn de azitro kullanıyorum, 2. kutumu bitirdim ama bnm ishal şikayetim oldu biraz, karşılaştınız mı siz de bu sorunla
selamlar bende 2 ay kadar önce doktora gittim azitro sivex birde benzamicin verdi.eczanede azitro yokmuş eşdeğeri azeltini kullandım.3 gün içip bi hafta ara verdim( tam bi hafta değil )sonra tekrar içtim.bu hap bende çok halsizlik yaptı çarpıntı yaptı yerimden kalkamadım inanın ama 2. kutuda fazla olmadı.ağır geldi ama kullandım genede ..bu hapı ve verdiği ilaçları kullandıktan sonra yeni sivilce ilk on içinde çıktıysa çıktı sonra hiç çıkmadı ve adet günlerinde 2 tane falan çıktı ama eskisi kadar ağır çıkmadılar.şimdi tekrar görüncem bakalım sonuç ne olacak ..
ilginç bu doktorlar :) bana da azitroyu bırakmamamı,3 ay kullanmamı söyledi. bırakırsam çöpe atmış olurmuşum kullandıklarımı. haftanın 3 günü kullanıyorum ama sadece.
geçmiş olsun öncelikle.Rabbim şifa versin arkadaşım bende de kendimi bildim bileli sivilce var bende azitro kullanıyorum senin dediğin gibi 3 gün kullanıyorum sonra 11 gün bekliyorum 1 ay bitti bugün kontrole gittim 1 ay daha kullanacam.
sende değişiklik var mı kullanmaya başlayalı...bende sivilceler söndü yavaş yavaş geçiyor ama tamamen bitirecek mi onu da göreceğiz yakında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?