- Konu Sahibi blackgirl3434_34
-
bende kullandım 3 ay 1 hafta ara ile ama hiçbir etkisi olmadı..
bana da doktor azitro verdi (içinde 6 tane hap olanlardan) ayrıca clindoxyl jel ve keracnyl yüz temizleme jeli verdi,azitroyu doktor ne kadar süre kullanmanızı söyledi?ßanada doktor Azitro antibiyotik verdi (içinde 6 tane hap var 6 gün iç bitir bir gün ara ver ikinci kutuya başla dedi :S ) akşam kullanmam için clindoxyl jel ve sabahları içinde nadixa krem verdi bilmiyorum nasıl olucak sonuç
bana da doktor azitro verdi (içinde 6 tane hap olanlardan) ayrıca clindoxyl jel ve keracnyl yüz temizleme jeli verdi,azitroyu doktor ne kadar süre kullanmanızı söyledi?
doktor 6 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi,6 hafta kullanıcam o zaman sanırım cevap için teşekkürler :)ilk gün 2 tane alıyosun sonraki günler birar tane ve bittikçe yenisini alıp devam ediyosun.. sivilceler bi süre sonra çıkmamaya başlıyo zaten.. ozaman bırakabilirsin belli bi süresi yok kutusunda 8 hafta yazıyo galiba ama o kadar kullanmakta gerekmiyo
bende 1 ay önce gittim doktora sivilicelrm için azitroyla clindoxyl jel verdi.azitroyu haftda 3 kez jelıde her aksam sürdüm.ama malesef bir etkisini göremedmgeçenlerin yerine hergün bir yenisi çıktı doktor 1 ay sonra gl dedı salı gunu gıdıcem gecmezse ilaclrın dozunu artrcgını sölemişti bakalım nolck
bu ılac bende kocaman kocaman gecmeyen sıvılceler cıkardı..gecmedıler de..roactune kullanmak zorunda kaldım bundan sonra..off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?