Bizim zaten laptop imiz vardi yani gerek duymuyorduk ordan izliyorduk. Esimin veya benim normal TV izleme aliskanligina sahip olmamizdan korkuyorumAkşamları eşinizle film izlersiniz nesi kötü ki
Ve siz almadiniz degil mi? Ben su anda bu durusumu koruyamadigim icin kendime cok kiziyorum.
Kullanmadiginiz her sey batiyorsa belki de bir cins rahatsizliktir sizinki. Bu rahatsizliginizi yenmeniz icin muzik acin dedim ben de zaten. Muzik rahatlatir,sinir olmazsiniz tvye durduk yere. Misafir gelince yine neyi izlerlerse izlesinlerZaten sadece misafir ille de acin dedigi zaman acmak istiyorum onda da mecburen normal kanallar acilacak. Gundelik hayatimda ben izlemiyorum ki aklima dahi gelmez.. Belki abartiyor olabilirim inanin su an biraz da inada bindigi icin canimi sıkıyor
Belki de haklisiniz gereksiz tepki veriyor olabilirim.. Tesekkur ediyorum yorumunuzyorumunuz icin olayin icinde olunca ve kendi istegim disinda bir sey yapinca cok hiddetlendim :)yani bence biraz abartıyosunuz. Hepimiz misafirler için evimize bişeyler alıyoruz.Fazla koltuklarımız,sandalyelerimiz bile sonuçta misafirler için, benim de en sinir olduğum şey evin orta yerinde duran yemek masası ve birsürü sandalyeler mesela, ama ben naptım yemek masasını kendim yaptırdım katlandığı zaman çekmeceli küçücük bi komudin gibi bişey oluyo köşede duruyo beni de rahatsız etmiyo böyleceSizin de bi kutunuz duruveriyo bi köşede nolmuş ki? Açmadığınız sürece kendi kendine açılıp sizi zorla izlemeye alıştırmaya falan çalışmayacak, cansız bi eşya sonuçta ne gibi bi zararı olabilir ki anlam veremedim
Aaaaa anladımBizim zaten laptop imiz vardi yani gerek duymuyorduk ordan izliyorduk. Esimin veya benim normal TV izleme aliskanligina sahip olmamizdan korkuyorum
Simdi anladim ne demek istediginizi. Kendim icin kullanilabilir bir seye donusturursem belki bu kadar canimi sikmaz belki haklisiniz :)Kullanmadiginiz her sey batiyorsa belki de bir cins rahatsizliktir sizinki. Bu rahatsizliginizi yenmeniz icin muzik acin dedim ben de zaten. Muzik rahatlatir,sinir olmazsiniz tvye durduk yere. Misafir gelince yine neyi izlerlerse izlesinler
Yani onu da misafir için bi koltuk gibi düşünün ya da fazla bi yorgan gibi,yastık gibi bu kadar basitBelki de haklisiniz gereksiz tepki veriyor olabilirim.. Tesekkur ediyorum yorumunuzyorumunuz icin olayin icinde olunca ve kendi istegim disinda bir sey yapinca cok hiddetlendim :)
Kesinlikle faydasini gorursunuz. Muzigi kisik sesle acip kitap okumak zaten harika bir dinlendiriciSimdi anladim ne demek istediginizi. Kendim icin kullanilabilir bir seye donusturursem belki bu kadar canimi sikmaz belki haklisiniz :)
İzlemiyor ama durmasını istiyor diye anladım.Razı edebilirseniz hiç koymayın eve.Başkaları yüzünden doğrularımdan vazgeçtiğim her sefer ben nefret ediyorum kendimden ya.Eșim de izlemiyor isin garip tarafi. Aptal gibi baska birileri icin onu evimize aldik..
Icimi cok rahatlattiniz gercekten tesekkur ederim. Insallah hayatimda o Siyah kutu olarak kalmaya devam edecek :)Yani onu da misafir için bi koltuk gibi düşünün ya da fazla bi yorgan gibi,yastık gibi bu kadar basitKöşedeki siyah kutu adını da koymuşsunuz ne güzel işte Abartmayın gereksiz sorun çıkmasın eşinizle. Sonuçta onun yiğenleri falansa isteyen alınabilir bu tepkilerinize, gerek var mı durduk yere sorun çıkmasına
:))) gercekten guzel fikirler bunlar, ben de spor yapiyorum o amacla hic dusunmemistim veya somine :)Bide aklima ne geldi, benimki smart Tv. İnternetden bazen zumba veya yoga videosu bakiyorum. Oturma odasında cok rahat okuyor. Bazen youtubedan şömine videosu aciyorum mesela, televizyon şömine havasi veriyor eve... kendi arkadaşlarım gelince musik aciyorum TV üzerinden. Sizde deneyebilirsiniz. Gecende onu tablo olarak kullandim. Cok güzel bir resimi screensaver olarak koydum.
Yabanci dizi izliyorum evet, olabilir sanirim :)Dizi falan izliyorsanız pcyi televizyona bağlayın büyük ekrandan izleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?