Siyah Kutu!

Bizim de nerdeyse hiç tv olarak kullanılmadı tv miz

Biraz daha direnseydiniz keşke. İlk birkaç yıl bize de çok soylendiler. Biz ev hediyesi alacağız bile dediler. Sonuç alıştılar artık. Sohbet, muhabbet oluyor evde. Çocuklar için çok iyi özellikle. Çok sıkılırlarsa bilgisayardan açıyoruz. Çocuklarla haftasonu sinema günü yapıyoruz. Esimle aksamlari yabanci dizi ya da film keyfi yapiyoruz arada. Ortak olarak da belgesel ve basketbol maçlarını izleriz. Ama evde olursa siz kendinize sahip olur acmazsiniz da çocuk olunca iş değişiyor bence. İllaki açılıyor. Biraz konuşur konuşur susarlardi aslında. Gelen bize geliyor televizyona mi geliyor yani? Başkaları için duzenimi neden bozayim? Biraz dursun cocuk olursa elden çıkarırsınız siz de.

Oturup sunu dert etmek nedir ya?
İzlemek istemeyen izlemez,bunu dert edip hayatı kendinize neden zehir ediyorsunuz?
Bizde evlenirken aldık,aksmları izliyoruz 1-2 saat
Evimde tv yok diyenlerde hep sosyl medyada Ne anladım bu isten?
Sanki aksm oturup atomun çekirdeklerini ayırıyorsınuz evde

Son düzenleme:
Esiniz ve ailesi icin bu kdr fedakarlik yapabilirsiniz degmezmi cok mu kotu insanlar siz izlemeyin bsy olmaz benimde hic tv ile isim yok siz bu kdr rahatsiz.olarak once kendinize eziyet ediyorsunuz. Gelmezlerse gelmesin demek bana cok hos gelmiyor. Onlarda ailenizin parcasi.

Icimi cok rahatlattiniz gercekten tesekkur ederim. Insallah hayatimda o Siyah kutu olarak kalmaya devam edecek :)
yani yıllardır tv kullanıyoruz ama hiç tv olarak kullanmıyoruz biz de mesela. Eskiden (bekarken) odamdaki tvye bilgisayar bağlıydı o şekilde hallediyodum 7-8 yıldır da smart tv ler zaten bilgisayardan farksız. Yeri gelir kocaman bi sinema ekranı olur, yeri gelir oyun ekranı olur, yeri gelir sapık gibi takip ettiğim dizilerimin ekranı olur (ntflx genelde), ses sistemimle birlik olur konser sahnesi olur . Hem laptopdan bişeyler izlemek için kısa mesafe durmak zorundasınız (sinyallerden daha fazla etkileniyosunuz), onun yerine diziler için ekran olarak kullanın daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Şu an cok pismanim zaten durusuma sahip cikamadigim icin. Cozum olarak TV kartini cikartmayi buldum. Yani yalnızca ekranini kullanacagim bunun, Internetten vs bir seyler acmak istersem. Insallah cocugum oldugunda degismez bu durum.

Şu an cok pismanim zaten durusuma sahip cikamadigim icin. Cozum olarak TV kartini cikartmayi buldum. Yani yalnızca ekranini kullanacagim bunun, Internetten vs bir seyler acmak istersem. Insallah cocugum oldugunda degismez bu durum.
Tvdeki saçma programları izleyin demiyorum ama internetten dizi yada film izlemek için bile lazım bence tv, büyük ekranda izlemek adına. Ne yapıyorsunuz akşamları mesela?

Belki de haklisiniz gereksiz tepki veriyor olabilirim.. Tesekkur ediyorum yorumunuzyorumunuz icin olayin icinde olunca ve kendi istegim disinda bir sey yapinca cok hiddetlendim :)
Yani sonuçta salonunuz da varmış.şöyle düşünün o oda ve içindeki tüm eşyalarda misafirler için alınmadı mı?..o zaman onlardan da şikayetçi olun..bence sizin rahatsızlığınız misafir için alınması değil kendi isteğiniz dışında alınması ki bende olsam rahatsız olurdum bu durumda..iyi tarafından bakmaya çalışın eşinizle sinema saatleri yapın..bizim tv miz var çoğunluklada açıktır ama belgesel kanallları izleriz genelde normal kanalları hiç aramam bile..

Evet aksam film izlemek için sanirim bir nevi iyi olabilir. Belgesel vs ben de izlerim zaten ama simdiye kadar tum islerimi laptopimdan hallediyordum. Umarim aliskanliga donmez :)

Belki de abartiyorum bilmiyorum. Biz de Açmıyoruz ama asil sinirimi bozan şey baskasinin lafiyla hareket etmis olmak sanirim

Başkalarının müdahale etmesinden rahatsız olmakta haklısınız ama ne yapalım? biz bu adamları sevdik evlendik ve ailelerine katlanmak zorundayız. bir tv için eşinize karşı kendinizi doldurmayın, bunlar ufak tefek şeyler ama kafaya takıp büyütürseniz büyük kavgalara sebep olur.

TV arızalansın sürekli, artık nasıl olur bilemem. Araştırın.

Ya da bir gün kavga anında TV'ye balyozla girin veya kucaklayıp balkondan atın.

Yok canim, ne çekirdek ayiklamasi. Zaten aksam 19h gibi evde oluyorum. Haftanın 3 günü spora gidiyorum. Yemek, çamaşır, bakim derken saat 22 oluyor. Sonrada 5 10 sayfa kitap okumak iyi geliyor.

Bu konuyu bes on kere actim eşime ve o da cok bunaldi su an konusmuyor zaten.. Aynen oyle sadece sevdigin adamla evlenmiyorsun ne yazik ki

Sürekli gelmiyorlar galiba bir tek fişe takılacak birşey artık yeni nesil tv. Uydu alıcısı içinde yani. Alın bir kenara kaldırın geleceklerse çıkarın fişe takın.

Hiç ama hiç tv kanalı izlenmez bizde. Ama akşamları Netflixten bir film açıp keyif yapmayı çok severim . Bence madem aldınız belgesellere falan bakın :)

Tvde radyo kanallari var muzik acabilirsiniz. Bu kadar batacak bir sey degil
ayy biz tv izlemıyoruz cuları asıl garip buluyorum ben.sanki tv deki tüm prpgramlar boş gereksiz sanıyorlar.bir kaç kanaldaki haberleri yorumları karşılaştırırız .ilber ortaylı vb gibi akıllı insanlardan bilgi alırız.çok güzel sağlık programları var.dil geliştirebılıyoruz dizilerle.tlc de çok hoş life programları var dünyayı tanıyoruz.belgesel kanallarında yakın tarih uzak tarih programları çok hoş.seçim sonuçlarını takip etmek heyecanlı tv de.çocuğum tv sayesinde 7 yaşında bir çok bilgiye sahip.doğru kullanılırsa nesi zararlıymış.devamlı kitap okunmaz.devamlı nette gezilmez.devamlı satranç okey kutu oyunu oynanmaz.devamlı hobi yapılmaz.yaşasın tv diyorum ben .kasmıyorum kendimi evim dede 3 tane var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…