Duvara monteli bu meret. Ciksa dahi koyacak yer yok evde. Dökuntuden nefret ustu nefret ediyorum..Sürekli gelmiyorlar galiba bir tek fişe takılacak birşey artık yeni nesil tv. Uydu alıcısı içinde yani. Alın bir kenara kaldırın geleceklerse çıkarın fişe takın.
şömine efektli olanları harikaAlmışsınız artık. Tv yi bu kadar takıntı edecek, eşinize laf sokmak isteyecek kadar da olayı abartmayın.
Seyretmek istemiyorsanız açmazsınız olur biter. Zaten duvarda asılı bir alet. Farz edin ki tv şeklinde yapılmış bir tablo.
Ben de Netflix uyeligi alayim madem cunku yabanci dizi izlemeyi cok severim, bir ise yarasin :)Hiç ama hiç tv kanalı izlenmez bizde. Ama akşamları Netflixten bir film açıp keyif yapmayı çok severim . Bence madem aldınız belgesellere falan bakın :)
Ben yemek vs 21.00 da mutfaktan cıkıyorm,Kahve faslı ,ertesi günün hazırlığı tv önünden geçerken izliormYok canim, ne çekirdek ayiklamasi. Zaten aksam 19h gibi evde oluyorum. Haftanın 3 günü spora gidiyorum. Yemek, çamaşır, bakim derken saat 22 oluyor. Sonrada 5 10 sayfa kitap okumak iyi geliyor.
k.k da takılıp devamlı tv izlemiyorum demek nasıl bir ironidir ben de anlamıyorum.burada kimiz aman eğlenıyoruz kimi zaman dert paylaşıyoruz doğru ya da yanlış kullanıyoruz keyfimize göre aynı tv gibi.ikisi de gerekli benceOturup sunu dert etmek nedir ya?
İzlemek istemeyen izlemez,bunu dert edip hayatı kendinize neden zehir ediyorsunuz?
Bizde evlenirken aldık,aksmları izliyoruz 1-2 saat
Evimde tv yok diyenlerde hep sosyl medyadaNe anladım bu isten?
Sanki aksm oturup atomun çekirdeklerini ayırıyorsınuz evde
Olan olmuş artik. Ben de arkadaşlara katılıyorum. Büyük ekrandan yabancı dizi ya da film izlemek daha zevkli olur. O şekilde kullanırsınız artık. Eşinizle ara bozmaya değmez.Şu an cok pismanim zaten durusuma sahip cikamadigim icin. Cozum olarak TV kartini cikartmayi buldum. Yani yalnızca ekranini kullanacagim bunun, Internetten vs bir seyler acmak istersem. Insallah cocugum oldugunda degismez bu durum.
Off ne kadar abartiyosunuz yahu.Bizim zaten laptop imiz vardi yani gerek duymuyorduk ordan izliyorduk. Esimin veya benim normal TV izleme aliskanligina sahip olmamizdan korkuyorum
Valla hemen yapın :) Sonra dizi tavsiyeleri veririz birbirimize :)Ben de Netflix uyeligi alayim madem cunku yabanci dizi izlemeyi cok severim, bir ise yarasin :)
Bu yeni moda,eskiden haberler ve belgesel izliyorz geyiği vardık.k da takılıp devamlı tv izlemiyorum demek nasıl bir ironidir ben de anlamıyorum.burada kimiz aman eğlenıyoruz kimi zaman dert paylaşıyoruz doğru ya da yanlış kullanıyoruz keyfimize göre aynı tv gibi.ikisi de gerekli bence
:))) tabiki zevkleeValla hemen yapın :) Sonra dizi tavsiyeleri veririz birbirimize :)
Oyle mi dersiniz . Ama su sacma sapan diziler falan.. Annemlerin evinde mesela durum hala aynidir. Bos bos izlenir o TV. Kiz kardesim basindan kalmaz falan.. Yani evet Internet de asla masum degil ama insan TV bagimlisi oldugunda sikilamiyor sanki.Birde TV ye öcü muamelesi yapiyosun ama internet daha zararlı..hatta akıllı telefonlarla hergun her saat ekrana bakıyoruz e bunlarda kutu.
Bence hepsinin içinde TV en masumu
Bunun modayla falan alakasi yok. Hic kullanmadigim bir cihazi evime almis olmamin isyani bu :)Bu yeni moda,eskiden haberler ve belgesel izliyorz geyiği vardıSimdi de tv almıyorz:)
Dağın basında tvsiz,cep telefonsuz hayat yasasan derim heh aferin özünü bulms.Ama elde nete bağlanan telefonla tv almıyorz diyene anlam veremiyorm.
İyide iradeniz yokmu sizin..onlar öyle diye sizde mi öyle olacaksınız sanki..ne ilgisi var.youtube kanalından bişey izlemenin TV ekranında izlemekten farkı neki.Oyle mi dersiniz . Ama su sacma sapan diziler falan.. Annemlerin evinde mesela durum hala aynidir. Bos bos izlenir o TV. Kiz kardesim basindan kalmaz falan.. Yani evet Internet de asla masum degil ama insan TV bagimlisi oldugunda sikilamiyor sanki.
Evet kendime hakim olabilecek bir insanim. Zaten kendim acacagimi sanmiyorum, esimin de alismasini istemiyorum. Onu mu kontrol etmeye calisiyorum ben icten ice acabaİçten denetimli bir insan değil misiniz?
Bir şeyden kaçınmak için ortamda olmaması mı gerekiyor?
Evimde 2 tane televizyon var 1 defa oturup açmamışımdır bugün boş günümdü bu saate kadsr çıkmadım dışarı tv de açmadım :) Çünkü sevmiyorum. İzleyeceğim şeyler genelde nette onu da tabletten izliyorum. Ama eşim bayılıyor. O gelir gelmez açıyor ses oluyormuş kendini daha iyi hissediyor ben çok umursamıyorum. Böyle yapabilirsiniz.
Konunuza çok şaşırdım.
Bence bu kadar kontrolcü olmayın eşiniz üzerinde sonuçta ne kadar engelleyebilirsiniz ki izlemek istiyorum derse ha şu da var eşim belgesel ya da spor programları yorumları izliyor şu an gizli öğrenme olmuş bende bütün spor dallarını, antik uzay belgesellerini hepsini izlemiş gibi biliyorum:))) ama izlemiyorum başka şeyle ilgileniyorum sadece duyuyorum.Evet kendime hakim olabilecek bir insanim. Zaten kendim acacagimi sanmiyorum, esimin de alismasini istemiyorum. Onu mu kontrol etmeye calisiyorum ben icten ice acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?