Siyah Kutu!

şömine efektli olanları harika

Hiç ama hiç tv kanalı izlenmez bizde. Ama akşamları Netflixten bir film açıp keyif yapmayı çok severim . Bence madem aldınız belgesellere falan bakın :)
Ben de Netflix uyeligi alayim madem cunku yabanci dizi izlemeyi cok severim, bir ise yarasin :)

Yok canim, ne çekirdek ayiklamasi. Zaten aksam 19h gibi evde oluyorum. Haftanın 3 günü spora gidiyorum. Yemek, çamaşır, bakim derken saat 22 oluyor. Sonrada 5 10 sayfa kitap okumak iyi geliyor.
Ben yemek vs 21.00 da mutfaktan cıkıyorm,Kahve faslı ,ertesi günün hazırlığı tv önünden geçerken izliorm
Cumaları 1 tek dizim var onun harici izlemeye zamanımız yok.Kitabı bile metrolarda okuyırm mm

k.k da takılıp devamlı tv izlemiyorum demek nasıl bir ironidir ben de anlamıyorum.burada kimiz aman eğlenıyoruz kimi zaman dert paylaşıyoruz doğru ya da yanlış kullanıyoruz keyfimize göre aynı tv gibi.ikisi de gerekli bence

Şu an cok pismanim zaten durusuma sahip cikamadigim icin. Cozum olarak TV kartini cikartmayi buldum. Yani yalnızca ekranini kullanacagim bunun, Internetten vs bir seyler acmak istersem. Insallah cocugum oldugunda degismez bu durum.
Olan olmuş artik. Ben de arkadaşlara katılıyorum. Büyük ekrandan yabancı dizi ya da film izlemek daha zevkli olur. O şekilde kullanırsınız artık. Eşinizle ara bozmaya değmez.

Mutfakta salonda ve küçük odamda da tv var pardon siyah kutu :) Bu kadar abartılacak ne var anlamış değilim izlemek istemiyorsanız tv kendi kendini açıp zorla izletmez ki :) size tavsiyem takıntı böyle ufak şeylerle başlayabiliyor kendinizi huzursuz etmeyin boşu boşuna. Daha 3 aylık evlisiniz ilerde kocanız dizi izlerken sizde bıçak ucunda meyve uzatacaksınız :))

fazla abartı ve eşle kavga etmek için fazlaca gereksiz.prensipleriniz olabilir ok ama izlmezsiniz olur biter.benim babam bizim tvde olan kanalları beğenmiyor sinirleniyor napayım yani babam o benim.aynı şekilde eşinizin babası ailesi yani

Bizim zaten laptop imiz vardi yani gerek duymuyorduk ordan izliyorduk. Esimin veya benim normal TV izleme aliskanligina sahip olmamizdan korkuyorum
Off ne kadar abartiyosunuz yahu.
Neflx izleyin. Dizi kulturunuzu artar..çok keyifli programlar var.
Özellikle eşimle dev ekrandan TV izleme.keyfi süper oluyor..laptoptan film izlemek nedir yahu fi tarihinden kalma.
bebek olunca sinemaya bile gidemiyor insan.
Bu açıdan kurtarıcı .
Valla hicte TV bağımlısı değiliz..şuan kapalı mesela..hiç bir Türk dizi izlemiyoruz.yabanci dizi merakınız var onunda netten bağlayıp TV ye öyle izliyoruz.

Bu yeni moda,eskiden haberler ve belgesel izliyorz geyiği vardı Simdi de tv almıyorz:)
Dağın basında tvsiz,cep telefonsuz hayat yasasan derim heh aferin özünü bulms.Ama elde nete bağlanan telefonla tv almıyorz diyene anlam veremiyorm.

Birde TV ye öcü muamelesi yapiyosun ama internet daha zararlı..hatta akıllı telefonlarla hergun her saat ekrana bakıyoruz e bunlarda kutu.
Bence hepsinin içinde TV en masumu
Oyle mi dersiniz . Ama su sacma sapan diziler falan.. Annemlerin evinde mesela durum hala aynidir. Bos bos izlenir o TV. Kiz kardesim basindan kalmaz falan.. Yani evet Internet de asla masum degil ama insan TV bagimlisi oldugunda sikilamiyor sanki.

İçten denetimli bir insan değil misiniz?

Bir şeyden kaçınmak için ortamda olmaması mı gerekiyor?

Evimde 2 tane televizyon var 1 defa oturup açmamışımdır bugün boş günümdü bu saate kadsr çıkmadım dışarı tv de açmadım :) Çünkü sevmiyorum. İzleyeceğim şeyler genelde nette onu da tabletten izliyorum. Ama eşim bayılıyor. O gelir gelmez açıyor ses oluyormuş kendini daha iyi hissediyor ben çok umursamıyorum. Böyle yapabilirsiniz.

Konunuza çok şaşırdım.

Bunun modayla falan alakasi yok. Hic kullanmadigim bir cihazi evime almis olmamin isyani bu :)

Oyle mi dersiniz . Ama su sacma sapan diziler falan.. Annemlerin evinde mesela durum hala aynidir. Bos bos izlenir o TV. Kiz kardesim basindan kalmaz falan.. Yani evet Internet de asla masum degil ama insan TV bagimlisi oldugunda sikilamiyor sanki.
İyide iradeniz yokmu sizin..onlar öyle diye sizde mi öyle olacaksınız sanki..ne ilgisi var.youtube kanalından bişey izlemenin TV ekranında izlemekten farkı neki.
Onlar öyle alışmış..ne guzel sizde onlar vesilesi ile almisiniz..bence değerlendirin.ben youtube kanalından sürekli vidyo izliyorum.o kutuyu kendim yonetiyorum.keyifli oluyor cidden.

Evet kendime hakim olabilecek bir insanim. Zaten kendim acacagimi sanmiyorum, esimin de alismasini istemiyorum. Onu mu kontrol etmeye calisiyorum ben icten ice acaba

Evet kendime hakim olabilecek bir insanim. Zaten kendim acacagimi sanmiyorum, esimin de alismasini istemiyorum. Onu mu kontrol etmeye calisiyorum ben icten ice acaba
Bence bu kadar kontrolcü olmayın eşiniz üzerinde sonuçta ne kadar engelleyebilirsiniz ki izlemek istiyorum derse ha şu da var eşim belgesel ya da spor programları yorumları izliyor şu an gizli öğrenme olmuş bende bütün spor dallarını, antik uzay belgesellerini hepsini izlemiş gibi biliyorum:))) ama izlemiyorum başka şeyle ilgileniyorum sadece duyuyorum.

Üstteki arkadaşlara katılıyorum. Telefon bağımlılığı çok çok çok daha kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…