sabunla, kabartma tozuyla vs. ile kafa deriniz mahvolur.
saçınızın uzamasını bekleyin veya açıcı kullanın daha sağlıklı...
o dediklerini nerden bulucaz peki?
Normal canım kıvamı sıcak yada soğuk olması farketmiyor valla benimde saçlarım normal biraz sertleştiriyo işte bunun içinde bolca saç kremi kullanıyorum o kadar...
ya ben de sabunla saçımı akıtmaya çalışıyorum siyah boya var saçımda napıcam ? akmadıkızlar beyaz sabun gerçekten çok işe yarıyor.siyah yaptığım saçlarım çok pişman oldum ve şimdi her yıkamada beyaz sabunla yıkıyorum önce deli gibi boya akıyor bence mutlaka kullanın şuan saçlarım kahve oldu yarın oksidanla açıcam
ya ben de sabunla saçımı akıtmaya çalışıyorum siyah boya var saçımda napıcam ? akmadı
Kabartma tozu erimez zaten içinde. Ben de bu yöntemle mavi saçlarımı akıttım.. Sadece 2 kere uygulamam yeterli oldu ve müthiş akıttı. Ama benim tavsiyem içerisine C vitamini de katın (eczaneden alabilirsiniz) aspirin gibi eziyorsunuz sonra karbonat koyun ve göz kararı şampuan ekleyin. Saçınıza sürüp bekletin. YouTube da videosu mevcuttur efendimarkadaşlar bugün ben ilk defa uyguladım. Ocak ayında siyah boyamıştım ama sadece 1 kere şimdi akıtıp altındaki renkle gidip ombre yaptırmak istiyorum saçımı kurutacağım birazdan bakalım sonuç ne olacak. durularken koyu koyu aktığını gördüm. bşr hafta boyunca uygulamayı düşünüyorum. fakat tek aklıma takılan sulu bir kıvam oldu. tamamen erimiyor kabartma tozu en altta katı katı tortu bırakıyor. sulu olduğu için süremiyorsunuz tabi bende duşta yavaş yavaş saçımdan aşağı döktüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?