Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçın rengini akıtması yöntemi için etkili olan (kabartma tozu) ugulaması...

ben kızılda denedim.
yıkarken falan aktıgını görmedim ama kuruduktan sonra kızıl kızıl parlamıyor artık.
karamele dönmüş gibi sanki boyası kalmamış gibi epey fark ettim.
Ben 2 seferdir kızıldan kurtulayım diye küllü kumral boyamama ragmen kızıl kızıl aralardan parlıyordu.
hem karbonat yapın hemde beyaz sabunla yıkayıp sonra sampuanla yıkayın...

kızlar benim kuaförüm de bugün saçının renginin akmasını istiyorsan bol bol kepek şampuanıyla yıka dedi... aklınızda olsun

Denendi onaylandı kızlar 1 ay süreyle yapınca bu işlemi saçınız matlaşıyor ...akıyor boyalar

sabunla, kabartma tozuyla vs. ile kafa deriniz mahvolur.

saçınızın uzamasını bekleyin veya açıcı kullanın daha sağlıklı...

sabunla, kabartma tozuyla vs. ile kafa deriniz mahvolur.

saçınızın uzamasını bekleyin veya açıcı kullanın daha sağlıklı...

Katııyorum. Ben kırmızı boyamak istediğimde kırmızı oriel, bakır yapmak istediğimde bakır oriel kullanıyorum. Beyaz oriel den daha az yıpranma yapıyor ve istediğiniz rengi de kolayca elde edebiliyorsunuz. Üstelik saçlarım genelde siyah ama sıkıldığımda 1 ay kırmızı ya da bakır kullanıyorum sonra yine siyaha dönebiliyorum. sositososito

Not: Kırmızı ya da bakır oriel kullanarak saçları açmak isterseniz aynı tonlarda bir boyayla cila yapmanız gerekir (istediğiniz renk hangisiyse onunla)

lorealin preference serisinde koyu saçlara özel açıcıları var, onlarla yavaş yavaş açabilirsiniz. ben öyle yapıyorum. belirgin bir yıpranma olmuyor.

o dediklerini nerden bulucaz peki?

biraz geç oldu cevabım ama :) kırmızı toz açıcıyı İstanbul'daysanız Süvari Kozmetik'te bulabilirsiniz. Üstelik 35 lira fakat dilediğiniz kadar kullanabiliyorsunuz. Değilseniz de kuaförlerin alışveriş yaptığı, toptan kozmetikçilerde bulabilirsiniz. Bakır açıcı da aynı şekilde, toptan satış yapan yerlerde mevcut. Fakat oksidasyon alırken dikkat edin ! eğer siyahtan kırmızıya dönüyorsanız mutlaka %40 volüm oksidasyon almanız gerekecek. Eğer farklı bir renk tonuysa bu koyudan açığa doğru volüm azaltılarak yapılabilir. örneğin; %30 volüm kahve saçlarınız için. %20 kumral gibi gibi ..

kızlar beyaz sabun gerçekten çok işe yarıyor.siyah yaptığım saçlarım çok pişman oldum ve şimdi her yıkamada beyaz sabunla yıkıyorum önce deli gibi boya akıyor bence mutlaka kullanın şuan saçlarım kahve oldu yarın oksidanla açıcam

ya benim doğal saç rengim sarı. bi heves uğruna 3 ton açık renkle boyadım saçımı ve şimdi çok pişmanım dipten uzadıkça kötü görünüyo boyamak da istemiyorum. kendi doğal sarı saçlarıma kavuşmak istiyorum bndede işe yararmı

bende siyaha boyatmıştım bal köpüğü olan saçlarımı.. ama nasıl bi siyah anlatamam güneşe çıkınca lacivert akşamları siyah oluyodu baya kötü bi siyah beyaz sabunla bi iki kere yıkadım boyam aktı baya bi şuan istediğim siyaha ulaştım.. saçlarımda gayet sağlıklı sabuna devam etseydim baya bi açılacaktı sanırım

kısa kestirmiştim tarz olsun diye koyu karameldi açıp kızıl boyadım ama vaz geçtim kabartma tozu yapıcam şimdi açıp tekrar karamele dönücem o daha guzel duruyor bende fındık kabuğu karamel saçım gülben ergen modeli şu anki hali gülbenin yuzumde ona benziyor yani bu deniyor bana sürekli tekrar ona benzemem için karamel yapmam gerekiyor ilk saç rengiydı karamel uçları balyajlı hergun yıkıyorum bu kızıl tam ne zaman akar ya

Kizlar ben sacmi beyaz sabunla arko sabun yikamaya calsiorm sacim kopurmuokii hic yikayamadmm ya bendemi salaklk kopurtmeye calsiormm sacmda kopurmuo hicde akmdi boya dolaysyla biri bana yrdm etsn lutfen

Normal canım kıvamı sıcak yada soğuk olması farketmiyor valla benimde saçlarım normal biraz sertleştiriyo işte bunun içinde bolca saç kremi kullanıyorum o kadar...

canım pekı komple boya aksın kendı saçıma donmesı ıçın ne yapmalıyım

ya ben de sabunla saçımı akıtmaya çalışıyorum siyah boya var saçımda napıcam ? akmadı

arkadaşlar bugün ben ilk defa uyguladım. Ocak ayında siyah boyamıştım ama sadece 1 kere şimdi akıtıp altındaki renkle gidip ombre yaptırmak istiyorum saçımı kurutacağım birazdan bakalım sonuç ne olacak. durularken koyu koyu aktığını gördüm. bşr hafta boyunca uygulamayı düşünüyorum. fakat tek aklıma takılan sulu bir kıvam oldu. tamamen erimiyor kabartma tozu en altta katı katı tortu bırakıyor. sulu olduğu için süremiyorsunuz tabi bende duşta yavaş yavaş saçımdan aşağı döktüm.

Kabartma tozu erimez zaten içinde. Ben de bu yöntemle mavi saçlarımı akıttım.. Sadece 2 kere uygulamam yeterli oldu ve müthiş akıttı. Ama benim tavsiyem içerisine C vitamini de katın (eczaneden alabilirsiniz) aspirin gibi eziyorsunuz sonra karbonat koyun ve göz kararı şampuan ekleyin. Saçınıza sürüp bekletin. YouTube da videosu mevcuttur efendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…