Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçın rengini akıtması yöntemi için etkili olan (kabartma tozu) ugulaması...

ay evet bende gördüm onu ama şu bi haftaa biraz sıkışığım onuda deneyeceğim mutlaka. biraz açılmış gibi geldi kuruyunca devam edeceğim bakalım ne kadar olacak teşekkürler yorumun için

Kızlar ben yumurta sarisini 1kapa dokuyorum ustune de 1 yemek kaşığı bebe sampuani koyup karıştırıyorum ve sacima sürüp 30dakika bekletiyorum sonra beyaz sabunla yıkayıp krem sürüyorum acayip aktı saçlarım ilk yikamada bile kahve surmustim sacima siyah olmuştu resmen ilk deneme bile harika geçti yikadigim su simsiyah oldu :)

Saçımı yanlışlıkla fazla koyulaştırdığımda en yarar gördüğüm yöntem doğal bildiğimiz zeytinyağlı sabunla yıkamak. Biraz fazla gıcır gıcır yapıyor saçı ama bol kremle aşılamayacak bir şey değil. Sadece abartmamaya dikkat edip kendi şampuanınızla dönüşümlü kullanmanız gerekli. Yine aynı sebepten boya akıtmak için bulaşık deterjanı kullananlar var, eminim akıttığına ama ben kurutma anlamında cesaret edemem. Bazı serilerde "arındırıcı şampuan" oluyor onlar boyalı saçlara hiç tavsiye edilmez ama biz zaten akıtmak istediğimizden dolayı sorun yokBoya akıtma sürecinde yıkamak için kullanırsanız kullanın genel olarak çok yıkamanızı tavsiye edebilirim (mümkünse her gün). 15 gün içinde çoğu gitmiş olacaktır.
Karbonat ise bana sorarsanız KESİNLİKLE kullanılmamalı. Bazik yapıda olduğundan cildin ph dengesini mahvediyor uzun vadede çünkü cildimiz asidik, gayet ortaokul fen dersi bilgisi yani. Saç derisine de bu etkiyi yapmaması için sebep göremiyorum. O denge bir bozuldu mu toparlaması yıllar alıyor, renk falan hikaye....

Ne kadar sürede gerçekleşti bu işlem

Bayraminiz mubarek olsunsaclarim boyadan oturu kizillasti ve bi ton koyu boyattim arife gecesi o da simsiyah oldu okadar kotu olduki anlatamam gozumu kararttim 2 paket kabartma tozunu sampuna karistirip yarim saat bekledim boya super akiyo hafif sac diplerim naneli sampuan kullanmisim gibi yandi ama korkmayin hicbisey olmuyor ve o kara goruntu gercekten bi kac ton gitti sukurler olsun sac kremi bol kullanin cunku biraz sertlesiyor kabartma tozu haftada bir kullanilirsa boya kalintilarini temizliyormus boyle devam cok memnun kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…