Siyah seri beyaz eşya hakkında yardım!!!

durin

İçimdeki kıpırtım MELEĞİM
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
353
1
118
Antalya
Arkadaşlar merhaba siyah seri beyaz eşya kullananlar varmı iyi kötü yönlerini yazabilirlermi çeyiz için düşünüyorum yada başka önerileriniz varmı?

Bende siyah camlı buzdolabı almayı düşünüyorum...

Bence estetik olarak çok güzel duruyorlar...

Özellikle beyaz mutfağa çok güzel gider.

Bence gayet modern ve şık bir seçim...

Bende sihay seriye bayıldım amaaaaa
çalışıyorum temizlik yapmayı çok sevmem titizde değil elimde bi bez aşyalara hizmet edemem buyüzden korkuyorum almaya ama çokta beğendim ne yapmalı aceppp??*

canım bende daha yeni aldım siyah serilerden ama çeyizimde şuan çok beğeniyorum özellikleride güzell nasıl olur bilemiyorum:26:

Son düzenleme:
Bende siyah camlı buzdolabı almayı düşünüyorum...

Bence estetik olarak çok güzel duruyorlar...

Özellikle beyaz mutfağa çok güzel gider.

Bence gayet modern ve şık bir seçim...

Canım haklısın kesınlıkle estetık olarak güzel görünüyor fakat camlı olduğu için iz kalıyormuş sürekli temizlemek gerek eğer çalışırsan çok zor dedi satıcı bayan çok kararsızım ama harıka duruyor gerçekten.

Bende sihay seriye bayıldım amaaaaa
çalışıyorum temizlik yapmayı çok sevmem titizde değil elimde bi bez aşyalara hizmet edemem buyüzden korkuyorum almaya ama çokta beğendim ne yapmalı aceppp??*

canım kullananlardan yada bayilerden öğrenicez artık.

canım bende daha yeni aldım siyah serilerden ama çeyizimde şuan çok beğeniyorum özellikleride güzell nasıl olur bilemiyorum:26:

Hangi marka aldın tatlım güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim.Mutlulukla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…