- 5 Nisan 2008
- 1.019
- 766
- 408
- Konu Sahibi Ceren_cebil
-
Insallah. Babamin kendi kuzeni pakistanli bir adamla evlendi. Adam baya bir esmer tenli beyaz uzun elbise gibi birseyle dolasiyor falan.. Babam baya bir laf soylemisti etrafta. Bu ne boyle, bu nasil tip. Ala ala bunu mu almis diye. Kendi ikna olsa bile zamaninda elalemin evlendigi adamlara laf soyledi simde de onlar ( bize laf soyledi kendi kizi zenci aldi) derler diye bile kabul etmez sanki diye dusunuyorum.
Aynen. Benim babam bir de acayip kufur ediyor mahvedecek beni :S
Hakkınızda Hayırlısı olsunHaklisiniz.. O yuzden once universite bitsin sonra acilayim dedim. Babam okulum bitmeden, kendi ayaklarimin ustunde durmadan bir turkle bile evlendirmez beni. Babam buyuk ihtimalle karsi cikacak ama ona da sirtimi donmek istemiyorum. Babamla aramizla cok kuvvetli bir bag var onu kirarsam, sirtimi ona donersem hicbir gun vicdanim rahat etmeyecek. Babami dinleyip, cocugu biraksam hayatimin erkeginden vazgecegim. Bircok bayanin karakter olarak hayal ettigi bir erkekten bahsediyorum.
Neymiş şu hayatta büyük konuşmamak gerekirmiş bu yaşadıkça hepimize ders oluyor mesela benim babamda kimi eleştirdiyse aynılarını yaşadı o yüzden büyük konuşmaya korkarım ben..tanışma meselesine gelince de eğer ki babanıza kendini sevdireceğine inanıyorsanız alın babanızın karşısına çıkarın direk..yani direk kafa göz dalmaz herhalde diye düşünüyorum :) mesela benim ablamda amerikada bi filipinliyle çıkıyordu sonra çocuğu buraya davet etti bi hafta misafirimiz oldu..babam başta çok karşıydı ama çocuk o kadar kibar o kadar saygılı o kadar efendiydi ki babam bi haftanın sonunda kızım böyle türk bile bulamassın bunu kaçırma dedi düşün yani
Anneye çok iş düşüyor burada,aynısı bizde olsa evde fırtına kopar kesin
Babam dunyada her milleti sev, cok saygi duy der, din, dil, irk, renk farketmeksizin. Birgun bir konu acildi, sakasina zenci ile evlensem ne olur dedim, kufur etti olmaz vs dedi. E sen degil miydin herksi kosulsuz sev diyen dedim, ama biliyorsunuz iste, sorun siyah olmasindan cok zencilerin tum dunyada kotu taniniyor olmasi. Sanki butun suclular onlarmis gibi.Her ulkeden, her irktan iyi ya da kotuler vardir diye hatirlattim. Bunu ona da soyledim bu seferde kultur sorunu, yok iste cocuklariniz turkce bilmez, kulturumuzu bilmez vs diye soylenmeye basladi. O da ne bahane bulacagini bilmiyor.
Babaannem zencileri cok tatli buldugunu soyluyor. Zenci alayim mi nine dedim sakayla, " al ne olmus, caliskansa, iyi bir aileden geliyorsa al tabi" dedi. Ben de babam kiyameti kopartir deyince de " baban mi evleniyo sanki, ona ne olmus, cocuk iyiyse sen keyfine bak " dedi. Olmadi babaannemi babamin ustune salacagim 2. planimda bu var
Nine evet demiş ama,babayla kötü olmasın bu seferde..
İlk başlığı okuduğum zaman sıradan bir aşk hikayesi gibi geldi bana ama sen gayet de ayakları yere basan biri gibisin.
Baban için din farkı sorun değilse bunu da aşarsın.
kaderde kısmette varsa babanın gördüğü anda sesi soluğu kesilir farklı düşündüğü için utanabilir ilk başta tepki versede sonra alışır tanıdıkçada sever saygı duyar önmeli olan ilk virajı atlatabilmek babaanneyi işin içine katın oğlunu ikna edebilir gerisi melez damat adayına kalıyor kendini ispat etmesi vs.
ikinizin çocuğu çok sevimli olur . :)
ben cok seviyorum zencileri.. isim geregi hep yabancilarla calisiyorum, ve iclerinde gercekten cok duzgun, kulturlu, cok yakisikli, nazik, centilmen zenciler var.. ve bence sen anlattiklarina gore boyle birine denk gelmissin. umarim cok mutlu olursunuz! baban da bir sure sonra alisir merak etme. ilk basta belki cok tepki verir ama, eminim sen sectigin icin sonrasinda tanimak isteyecektir. tanidikca da sever..
buarada yazini okuyunca aklima cok begendigim bi film geldi, belki izlemissindir, ismi "look who's coming to dinner". izlemediysen de izlemeni tavsiye ederim, senin durumuna cok uygun gorunuyor =) kiz nisanlisini ailesiyle tanistirmak icin baska bi yerden geliyor, ama bi goruyorlar ki adam siyah. ilk basta kabullenemiyorlar ama sonrasinda olaylar iyi gidiyor =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?