Siyahi erkek arkadasimi babama aciklayamiyorum.

Neymiş şu hayatta büyük konuşmamak gerekirmiş bu yaşadıkça hepimize ders oluyor mesela benim babamda kimi eleştirdiyse aynılarını yaşadı o yüzden büyük konuşmaya korkarım ben..tanışma meselesine gelince de eğer ki babanıza kendini sevdireceğine inanıyorsanız alın babanızın karşısına çıkarın direk..yani direk kafa göz dalmaz herhalde diye düşünüyorum :) mesela benim ablamda amerikada bi filipinliyle çıkıyordu sonra çocuğu buraya davet etti bi hafta misafirimiz oldu..babam başta çok karşıydı ama çocuk o kadar kibar o kadar saygılı o kadar efendiydi ki babam bi haftanın sonunda kızım böyle türk bile bulamassın bunu kaçırma dedi düşün yani

Hakkınızda Hayırlısı olsun

Ya insallah biliyor musun. Icim cok eziliyor, 7 yil oldu artik acilayim istiyorum. Cocugun anne babasi da soruyor surekli ailene acildin mi diye. Erkek arkadasim islerin sonu ne olacak belli degil diye evlenme teklifini bile yapmaya cekiniyor. Cunku babama ne kadar bagli oldugumu biliyor. Hep korktum durdum ama icimden bir ses Allah'im ne olur sandigim, dusundugum gibi olmasin, anlayisla karsilasin diyor. Inanin yabanci falan diyoruz ama bazi yabanci erkekler bizim erkeklerimizi cebinden cikarir.

Anneye çok iş düşüyor burada,aynısı bizde olsa evde fırtına kopar kesin

Babaannem zencileri cok tatli buldugunu soyluyor. Zenci alayim mi nine dedim sakayla, " al ne olmus, caliskansa, iyi bir aileden geliyorsa al tabi" dedi. Ben de babam kiyameti kopartir deyince de " baban mi evleniyo sanki, ona ne olmus, cocuk iyiyse sen keyfine bak " dedi. Olmadi babaannemi babamin ustune salacagim 2. planimda bu var

Ilk önce asla olmaz diyip cingar cikarirlar ama eger sevgiliniz dediğiniz gibiyse zamanla kendini sevdirir, bi bakmissiniz kanka olmuslar babanizla
Var böyle bikac tane tanıdığım hatta onlarin babalarının sorunu dindi, renkten beter sonra cok sevdikler cok benimsediler

Nine evet demiş ama,babayla kötü olmasın bu seferde..

İlk başlığı okuduğum zaman sıradan bir aşk hikayesi gibi geldi bana ama sen gayet de ayakları yere basan biri gibisin.

Baban için din farkı sorun değilse bunu da aşarsın.

Nine evet demiş ama,babayla kötü olmasın bu seferde..

Babaannem general gibi kadin, erkek-bayan farketmez devri alem bas edemiyo kendisiyle. Oyle de zeki, hazir cevap. Babam da anasina cekmis. Ayni huy. Ama su hayatta babamla tek bas edebilen sahsiyet ninemdir. Babam caktirmasa, dedigim deik olsa bile da onun sozunu alttan alttan dinler. Bir diger planim da bu ulkede yalniz yasadigim icin, gurbet ellerde depresyona, bunalima girmis gibi yapip, ben onsuz yasayamam ayaklarina yatip babama psikolojik baski yapmak olacak. Ama iste keske bunlara hic gerek kalmasa da bastan temiz temiz razi olsa.

kaderde kısmette varsa babanın gördüğü anda sesi soluğu kesilir farklı düşündüğü için utanabilir ilk başta tepki versede sonra alışır tanıdıkçada sever saygı duyar önmeli olan ilk virajı atlatabilmek babaanneyi işin içine katın oğlunu ikna edebilir gerisi melez damat adayına kalıyor kendini ispat etmesi vs.

İlk başlığı okuduğum zaman sıradan bir aşk hikayesi gibi geldi bana ama sen gayet de ayakları yere basan biri gibisin.

Baban için din farkı sorun değilse bunu da aşarsın.

20 yasimda bu ulkeye yalniz geldim. Hem okuyup hem calisiyorum. Babamin rizasi olmasa da yine yaparim/erkek arkadasimla yapariz herseyi: evliligi, dugunu, evi, esyalari vs.. Ama babama karsi gelmek istemem. Umarim guzellikle olur der.

Zaten is tanismaya kadar gelse bence de babam cok sever onu. Sevimlide birsey hani. Simdiden hayirlisiyla olacak cocuklarimizi dusunuyorum melez melez cok heyecanlaniyorum

ben cok seviyorum zencileri.. isim geregi hep yabancilarla calisiyorum, ve iclerinde gercekten cok duzgun, kulturlu, cok yakisikli, nazik, centilmen zenciler var.. ve bence sen anlattiklarina gore boyle birine denk gelmissin. umarim cok mutlu olursunuz! baban da bir sure sonra alisir merak etme. ilk basta belki cok tepki verir ama, eminim sen sectigin icin sonrasinda tanimak isteyecektir. tanidikca da sever..

buarada yazini okuyunca aklima cok begendigim bi film geldi, belki izlemissindir, ismi "look who's coming to dinner". izlemediysen de izlemeni tavsiye ederim, senin durumuna cok uygun gorunuyor =) kiz nisanlisini ailesiyle tanistirmak icin baska bi yerden geliyor, ama bi goruyorlar ki adam siyah. ilk basta kabullenemiyorlar ama sonrasinda olaylar iyi gidiyor =)

Cok tesekkur ederim canim, izlemedim ama erkek arkadasimla mutlaka izlicem.Hatta not aldim bile filmi. Inanin onun hakkinda eksik anlatmisimdir da fazla anlatmamisimdir. Yan yanayken surekli guldugumuz, yeri gelince salak salak birbirimize takilip saka yaptigimiz guzel bir iliskimiz var Allah bozmasin, sadece sevgili degil birbrimizin de en yakin arkadasiyiz. Benim kendisinde hoslanmadigim, yada eksik gordugum birsey olursa hemen duzeltir. Bazen diyorum bu cocugun kesin bir defosu olmali. Fazla iyi biri bu. Bakma ayila bayila anlatiyorum ama bu kadar iyi olmasindan da korkuyorum bazen. Neyse iste insallah Allah gonlumuze gore verir hayirlisiyla.

Benim annem de ayni, ne olursa olsun ama zenci olmasin diyor. Yani hirsiz, arsiz bile olsa o bile zenciden daha iyi diyecek nerdeyse.

Sebebi, elalem ne der, ailemiz ne der, teyzelerim ne der, torunlarim zenci mi olacaqk ......vs vs.

Bence siyahi oldugunu soylemeyin once, oylece tanistirin, babaniz belki taniyinca sever.

Çok tatlısınız gerçekten
Bi an hayal ettim Türkçe öğrenmeye çalışan bir yabancıyı
Bizim burada da siyahiler Türkçe konuştukları için aksanlarının çok sevimli olduğunu biliyorum

Yanlış anlamayın sevgilinze asılmıyorum
Çift olarak ikinizi tatlı buldum

İnşallah evlenirsiniz
İnanıyorum babanız yumuşayacaktır :)

Bu arada bu şarkı sözü size ve sevgilinize gelsin benden:

" bu kavga en sonuncu kavgamızdır artık
ENTERNASYONAL le kurtulur İNSANLIK ""

bi sarki da benden gelsin o zaman size :)

bizimkisi bir ask hikayesi
siyah beyaz film gibi biraz ...

umarim hersey gonlunuzce olur da melez melez dunya guzeli cocuklariniz olur!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…