Siyahi insanlarla nasil tanisabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sarifrezyaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
302
567
18
Kizlar selam. Tüm linçlere hazirim😃 şu saatten sonra hayatıma birini alirsam siyahi olmasını istiyorum Afrika kokenli 👨🏿 yaşadığım şehirde tek tuk görüyorum, nasil tanisabilirim siyahi insanlarlaa. sosyal medya kullanmiyorum
Arkadaslik iliskisi icin de gecerli, hayatimda kiz-erkek siyahi insanalar olsun istiyoruum çok seviyorum👩🏿👨🏿👩🏿👨🏿

Kizlar selam. Tüm linçlere hazirim😃 şu saatten sonra hayatıma birini alirsam siyahi olmasını istiyorum Afrika kokenli 👨🏿 yaşadığım şehirde tek tuk görüyorum, nasil tanisabilirim siyahi insanlarlaa. sosyal medya kullanmiyorum
Arkadaslik iliskisi icin de gecerli, hayatimda kiz-erkek siyahi insanalar olsun istiyoruum çok seviyorum👩🏿👨🏿👩🏿👨🏿
Soru ciddiyse ingilizce konuşma kulüpleri var cafelerde buluşuyolar onlara katıl çokça var 😂😂

Burdaki siyahiler çok havalı. Hiç kimseye yüz vermiyorlar

Benim buralarda Afrikalılar çay evi var. Oradan düşürmüştüm daha önce. İyileri çok sempatik kötüleri deccal oluyor ha uyarayım. 😵
Afrikalilar çay evi diye bir yer mi var?😃 En kısa zamanda çay içmek için uğrayacağım ilk rota, net

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X