- 2 Temmuz 2023
- 302
- 567
- 18
- Konu Sahibi sarifrezyaa
Agzimdaki suyu puskurttum ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agzimdaki suyu puskurttum ya
Tovbe estagfirukeeeeeUzun ve kalın oldukları için mi şeyleri ?![]()
Napiyim arkadaşım öyle bir yazmissin kiTovbe estagfirukeeeee
Oncelikle asla E elifnurbeyza hanimin söylediği sebepten ötürü degiilMerhaba Kıbrıs'ta cok siyahi var.nicin ozellikle onlar sarisinlar degil merak ettim.?
Br arkadasmda erkek arkadaslarni sadeve renkli gozlu istiyordu aciklayamiyordu sebebini ondan sordum
Bence gelinlik giymelisiniz garanti olsun.Aiyysaclarimi afro dalgası yaptırıp geliyoruum
Yok international love bundan sonra dedim ve bana en sempatik gelen ırkı sectimmİstanbulda varlar.
Bi de sosyal medyada bir ara çok gördüm siyahi ve Türk kizi evlilikler. Oralardan mi gaza geldiniz.![]()
Kültür farkı olacak birde kendi ulkemizde binbir çeşit kültür farkı varken bir yabancı ile anlaşabilecekmisin.Oncelikle asla E elifnurbeyza hanimin söylediği sebepten ötürü degiilçok masum ve sempatik geliyorlar bana o yuzdenn, kadini da erkegi dee
Benim kucukken elimden birakmadigim oyuncak bebegim de siyahi bebekmis, kucuklukten geliyor heralde![]()
Belki de bu tek nefeste sönüvericek olan bir hevestir, yasayip gormek laziimKültür farkı olacak birde kendi ulkemizde binbir çeşit kültür farkı varken bir yabancı ile anlaşabilecekmisin.
Kesinlikle akliniza gelen o sebep degill o olsa olsa benim icin dezavantaj olurNeden siyahi?Yoksa?
Hayır susmalıyım.
![]()
Bunu görünce aklıma Hannah Francis geldi. Youtube da çok seviliyor annesi Türk. Siz de ilerde çekersiniz belki kızınızla. Hi guyslar diyeBir gün siteye, kizlar yillar önce bir hayalimi yazmistim gercek olduuu diye guncelleme yaparak soyle bir foto atarsam sasirmayin
Linclemek değil de bacım sacmalamasan mi acabaKizlar selam. Tüm linçlere hazirimşu saatten sonra hayatıma birini alirsam siyahi olmasını istiyorum Afrika kokenli
yaşadığım şehirde tek tuk görüyorum, nasil tanisabilirim siyahi insanlarlaa. sosyal medya kullanmiyorum
Arkadaslik iliskisi icin de gecerli, hayatimda kiz-erkek siyahi insanalar olsun istiyoruum çok seviyorum![]()
Ya bizim tc erkekleri sarışın,mavi gozlu, uzun boylu istiyorlarsa ben de siyahi istiyorum biz de secilmeyiz secerizLinclemek değil de bacım sacmalamasan mi acabakız insan insandır ve insanın insan olanı ( mecazen ) makbuldür.napcan siyahiymis ,sariymis ,kivircikmis bilmem ne tobee