Siyahi insanlarla nasil tanisabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba Kıbrıs'ta cok siyahi var.nicin ozellikle onlar sarisinlar degil merak ettim.?
Br arkadasmda erkek arkadaslarni sadeve renkli gozlu istiyordu aciklayamiyordu sebebini ondan sordum
Oncelikle asla E elifnurbeyza hanimin söylediği sebepten ötürü degiil😃 çok masum ve sempatik geliyorlar bana o yuzdenn, kadini da erkegi dee 💝
Benim kucukken elimden birakmadigim oyuncak bebegim de siyahi bebekmis, kucuklukten geliyor heralde 😂

Oncelikle asla E elifnurbeyza hanimin söylediği sebepten ötürü degiil😃 çok masum ve sempatik geliyorlar bana o yuzdenn, kadini da erkegi dee 💝
Benim kucukken elimden birakmadigim oyuncak bebegim de siyahi bebekmis, kucuklukten geliyor heralde 😂
Kültür farkı olacak birde kendi ulkemizde binbir çeşit kültür farkı varken bir yabancı ile anlaşabilecekmisin.

Bir gün siteye, kizlar yillar önce bir hayalimi yazmistim gercek olduuu diye guncelleme yaparak soyle bir foto atarsam sasirmayin

Eklentiler

• images (8).webp
    images (8).webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 58
Okcupid indir tinder tarzı orada köken seçebiliyorsun siyahi vs onlar çıkıyor karşına liste halinde bir arkadaşımın siyahi sevgilisi olmuştu o uygulamadan öğretmendi çocuk İstanbulda kolejde

Kizlar selam. Tüm linçlere hazirim😃 şu saatten sonra hayatıma birini alirsam siyahi olmasını istiyorum Afrika kokenli 👨🏿 yaşadığım şehirde tek tuk görüyorum, nasil tanisabilirim siyahi insanlarlaa. sosyal medya kullanmiyorum
Arkadaslik iliskisi icin de gecerli, hayatimda kiz-erkek siyahi insanalar olsun istiyoruum çok seviyorum👩🏿👨🏿👩🏿👨🏿
Linclemek değil de bacım sacmalamasan mi acaba 😁😁 kız insan insandır ve insanın insan olanı ( mecazen ) makbuldür.napcan siyahiymis ,sariymis ,kivircikmis bilmem ne tobee

Linclemek değil de bacım sacmalamasan mi acaba 😁😁 kız insan insandır ve insanın insan olanı ( mecazen ) makbuldür.napcan siyahiymis ,sariymis ,kivircikmis bilmem ne tobee
Ya bizim tc erkekleri sarışın,mavi gozlu, uzun boylu istiyorlarsa ben de siyahi istiyorum biz de secilmeyiz seceriz 😂😃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X