- 2 Temmuz 2023
- 302
- 567
- 18
- Konu Sahibi sarifrezyaa
Afronight club, ingilizce kursu, afriklalilar çay evi... Supersiniz yahu suraya yazilip da cozulemeyecek sey yokturGece kulüplerinin afronight larına git

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afronight club, ingilizce kursu, afriklalilar çay evi... Supersiniz yahu suraya yazilip da cozulemeyecek sey yokturGece kulüplerinin afronight larına git
Diyosun ki zaten erkolar hep çöp bari performansı olsun sjdjdjf. Anlıyorum.Kizlar selam. Tüm linçlere hazirimşu saatten sonra hayatıma birini alirsam siyahi olmasını istiyorum Afrika kokenli
yaşadığım şehirde tek tuk görüyorum, nasil tanisabilirim siyahi insanlarlaa. sosyal medya kullanmiyorum
Arkadaslik iliskisi icin de gecerli, hayatimda kiz-erkek siyahi insanalar olsun istiyoruum çok seviyorum![]()
Kötüsüne hiç denk gelmedim kız nasıl oluyor?Benim buralarda Afrikalılar çay evi var. Oradan düşürmüştüm daha önce. İyileri çok sempatik kötüleri deccal oluyor ha uyarayım.![]()
Allah affetsin sesli güldümKizlar selam. Tüm linçlere hazirimşu saatten sonra hayatıma birini alirsam siyahi olmasını istiyorum Afrika kokenli
yaşadığım şehirde tek tuk görüyorum, nasil tanisabilirim siyahi insanlarlaa. sosyal medya kullanmiyorum
Arkadaslik iliskisi icin de gecerli, hayatimda kiz-erkek siyahi insanalar olsun istiyoruum çok seviyorum![]()
Hep bizim tc erkekleri mi Rus kız sevdalarini dile getirecekler biraz da bizim zevkleri konusalimDiyosun ki zaten erkolar hep çöp bari performansı olsun sjdjdjf. Anlıyorum.
İstanbul dolu bunlardanKizlar selam. Tüm linçlere hazirimşu saatten sonra hayatıma birini alirsam siyahi olmasını istiyorum Afrika kokenli
Tüm oklar İstanbulu gosteriyormarmara park avm ye gel yürürken illaki birine çarpıp tanışırsın![]()
Masum masum saat satar iste kimseye zararlari yook
AiyyEkim ayında İzmir'de Dana Bayramı' na bekleriz o zaman. Üstelik bu vatanın öz evlatları ve anadilleri de Türkçe.Bir çok AfroTürkle tanışabilirsiniz.
Saat şakalarından pek hoşlanmıyorlar diye biliyorum, sevgili bulursanız şakalaşırken dikkatli olun
Uzun ve kalın oldukları için mi şeyleri ?Kizlar selam. Tüm linçlere hazirimşu saatten sonra hayatıma birini alirsam siyahi olmasını istiyorum Afrika kokenli
Anadolu'ya geliş hikayeleri de çok özel, Googlelarsaniz bulursunuz.Aiyysaclarimi afro dalgası yaptırıp geliyoruum
Ankara / Keçiören'de Somaliler'in olduğu mahalle var.Kizlar selam. Tüm linçlere hazirimşu saatten sonra hayatıma birini alirsam siyahi olmasını istiyorum Afrika kokenli