- 2 Temmuz 2023
- 302
- 567
- 18
- Konu Sahibi sarifrezyaa
-
Esenyurt da olurZeytinburnun da takılın
Soru ciddiyse ingilizce konuşma kulüpleri var cafelerde buluşuyolar onlara katıl çokça varKizlar selam. Tüm linçlere hazirimşu saatten sonra hayatıma birini alirsam siyahi olmasını istiyorum Afrika kokenli yaşadığım şehirde tek tuk görüyorum, nasil tanisabilirim siyahi insanlarlaa. sosyal medya kullanmiyorum
Arkadaslik iliskisi icin de gecerli, hayatimda kiz-erkek siyahi insanalar olsun istiyoruum çok seviyorum
En yakin zamanda zeytinburnuna cakma rolex almaya gidecegimmmZeytinburnun da takılın
Ben de tam onu yazmistimSaat ihtiyacın da mı yok?
Burdaki siyahiler çok havalı. Hiç kimseye yüz vermiyorlarKizlar selam. Tüm linçlere hazirimşu saatten sonra hayatıma birini alirsam siyahi olmasını istiyorum Afrika kokenli yaşadığım şehirde tek tuk görüyorum, nasil tanisabilirim siyahi insanlarlaa. sosyal medya kullanmiyorum
Arkadaslik iliskisi icin de gecerli, hayatimda kiz-erkek siyahi insanalar olsun istiyoruum çok seviyorum
Hayallerimdeki bitter cikolata sevdicegime kavusup, beyaz çikolata-bitter çikolata karisimindan doğan sütlü cikolata bebeler??Amaç ne ??
Farkindalar demek ki ne kadar sempatik olduklarininBurdaki siyahiler çok havalı. Hiç kimseye yüz vermiyorlar
Afrikalilar çay evi diye bir yer mi var?Benim buralarda Afrikalılar çay evi var. Oradan düşürmüştüm daha önce. İyileri çok sempatik kötüleri deccal oluyor ha uyarayım.
Babasi siyahi işportaci mi olcak cocugunun?Hayallerimdeki bitter cikolata sevdicegime kavusup, beyaz çikolata-bitter çikolata karisimindan doğan sütlü cikolata bebeler??
Masum masum saat satar iste kimseye zararlari yookBabasi siyahi işportaci mi olcak cocugunun?
Zabitaya dikkat.Masum masum saat satar iste kimseye zararlari yook
Vallahi var.Afrikalilar çay evi diye bir yer mi var?En kısa zamanda çay içmek için uğrayacağım ilk rota, net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?