- 18 Ocak 2017
- 19
- 2
- 86
- 32
- Konu Sahibi Eylulunhazirani
-
Bizim herşeyimiz aynı.. birlikte gülüp ağladığımız o kadar çok şey var ki.. ama içimdeki o siniri bastıramıyorum.. neler yuttum halbuki ben.. ne emekler verdik birbirimize..
saygı duyamıyorum.. öyle düşünmesi bana haksızlıkmış gibi geliyor..ya ne pis bişey bu siyaset.. benim de beşeri ilişkilerimin fazlasıyla yara aldığı insanlar hatta akrabalarım var bu siyaset yüzünden. Ama herşeyden önce ben demokratik bir insanım ve herkesin görüşüne saygı duyarım. Benim görüşüme saygı duymayanla koyarım araya mesafeyi. Siz neden birbirinize saygı duymuyorsunuz?
Bence sorun sizde saygı duyamadiginiz birini nasıl sevebikiyorsuniz ?Bizim herşeyimiz aynı.. birlikte gülüp ağladığımız o kadar çok şey var ki.. ama içimdeki o siniri bastıramıyorum.. neler yuttum halbuki ben.. ne emekler verdik birbirimize..
Genel olarak hayata bakış açımız.. bu konu hariç..her şeyiniz aynı ise sıkıntı ne
yani sonuçta farklı pencereden bakıyor olabilirsiniz siyasi konulara ama sonuç aynı ise -yani her şeyimiz aynıdan benim anladığım bu- pencerenin önemi olmaz
Bağrına taş bas canım. Siyaset yüzünden boşanmaktan iyidir. Ben boşandım.siyaset yüzünden sevdiği insandan ayrılan var mı.. bana daha iyi bir eş, aileme ondan daha hayırlı bir evlat bulamam.. ama kabul edemiyorum bir türlü görüşünü, tahammülüm yok.. bağrıma taş basmaya hazırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?