Siyaset yüzünden bitiyor..

Siyaset bilimi okudun mademu bu sözün hadis değil aristotelesin sözü olduğunu bilmen gerekir

Ayrıl ben bi insanla tanısınca ilk siyası gorusunu sorarım. Cunku ben aşırı tuttugum partiyi desteklıyorum ve laf soyletemıyorum . Esim benımle bir aynı partiddn hatta sulalesı aynı partıden bi sıkıntımız yok :)

Ama g
iyi de neden desin, sen de onu eziyorsun

o açık pembe görüyor zira
iyi de neden desin, sen de onu eziyorsun

o açık pembe görüyor zira öbür pencereden bakıyor

sen koyu görüyorsun ya bunu kabul edecek ya da bitireceksin
ama görüyor, gosteriyorum.. açık açık gösteriyorum.. ve o görüşte olmasının o kadar saçma bir gerekçesi var ki.. siyasiler in ağzından duymadım hic öyle bir şey.. kendi düşünmüş, o sebebi bulmuş.. aşırı sinirleniyorum..

Düşünüyorum gerçekten sıkıntılı. bunu tartışmayın konusunu açmayın aranızda madem. Yoksa insan tahammül edemez

Benim eski erkek arkadaşımla da siyasi görüşümüz farklıydı. Ancak çok baskıcıydı özellikle seçin zamanı. Ailesi bile onların partisine oy vermem konusunda espriyle karışık laf sokuyorlardı. Kaldı ki birbirimizin yöneldiği partilere yeri gelip öfkeyle laf söylediğimizde oluyordu. Bu durumda hiç susmadan konuşmadan duramaz insan sonuçta ülke çalkalanıyor. Ömür boyu hiç konuşmadan duramayacağınıza göre ben olsam ayrılırdım.

siyaset yüzünden bitirilmez. dünya görüşünüz birbiriyle paralel mi? sana görüşünü dayatmaya çalışıyor mu ya da ilerde dayatacak potansiyeli var mı? siyaseti hayatının merkezine alıp davranışlarını, inançlarını buna göre mi şekillendiriyor? işte bu sebeplerden bitirilir. ben şuan belli malum bir partili bir insanla hayatta birlikte olamam çünkü kafa yapılarımızın bambaşka olacağı baştan belli. mesele oy verdiği parti değildir mesele siyasi görüşünün yaşamını nasıl şekillendirdiğidir.

Çok yüzeysel bakılıyor olaya, görüş dediğiniz şey parti "tutmaksa" sandıktan sandığa partili oluyosanız zaten o apolitik bile sayılabilir, ama atıyorum ben kendimi liberal diye tanımlıyorum ve kız kıza tatile gitmek bana son derece doğal geliyo, karşımdaki adam da kendini muhafazakar diye tanımlıyo olsun, aaa tabi hayatım saygı duyuyorum sen liberalsin elbette git mi diyecek, al sana çatışma, parti ayrı duruş görüş hayat felsefesi ayrı, siyasetçiler gider ama benim savunduğum görüş baki,eşim de yüzde yüz olmasa da temelde bana yakın,olmazsa olmazlarımız ise tamamen ortak olmasaydı evlenmezdim

O bana diyor hep konuşmayalım diye.. ama ben konuşmayınca sanki içten hesaplı olurmuşuz birbirimize gibi geliyor İyice psikolojim alt üst oldu..

Madem birbirinizin görüşlerine tahammül edemiyorsunuz ayrılın.

İste ben hayır sen de koyu pembe diyeceksin diyen tarafım.. bunu dememesi bana haksızlık beni ezmek gibi geliyor
İyi de o sana dayatma yapmıyor ki, sen dayatıyorsun sanki.

Haksızlığın daniskası senden, ama benimle aynı düşünmüyor, çünkü yeterince kafası basmıyora bağlıyorsun olayı bence. Saygı duymuyorum demen de bundan, adamın zekasından şüphen var. Saygının sevgiden önce geldiğini düşünüyorum. Saymadan sevemezsin.

Son düzenleme:
Bir cok konuda ze
kası bin basar bana.. ama
Bu konuda daha tecrübesiz olduğunu düşünüyorum evet..

Gündüzüm oldu gecem oldu.. en zor zamanlarımda tam yıkılacakken o tuttu beni.. ayağa kaldırdı.. hayallerimiz yaşanmışlıklar.. evlenecektik bu yaz..
Birbirinize saygı duymalısınız ama sanki siz daha bu konuda tutucusunuz .Sevginiz bana zayıf geldi .Demokrat bir tutum sergilemeniz lazım yoksa bu fikirlerinize aşırı bağımlılık hayatın her döneminde ve her ortamda sizi uyumsuz ,mutsuz bir insan yapar.

Bir cok konuda ze

Anlamıyorum sizi psikolojik baskı bu yaptığınız tecrubesizse bile görerek yaşayarak anlayabilir herkes ömrü boyunca aynı görüşe sahip olmuyor olmayabiliyor siz ona saygı duymuyorsunuz ayrılın bencede kişinin size yaptığı birşey yok siz yapıyorsunuz

O bana diyor hep konuşmayalım diye.. ama ben konuşmayınca sanki içten hesaplı olurmuşuz birbirimize gibi geliyor İyice psikolojim alt üst oldu..
Bu kelimeyi kullanabiliyorsan yeteri kadar sevmiyorsun demektir bir daha gözden geçir sevgini yoksa kimse her ne şart altında olursa olsun sevdiği insanın içten pazarlıklı olduğunu düşünmez !

Bir cok konuda ze

Nasıl bir siyaset tecrübeniz var? Meclis içinden misiniz? Madem kesin doğrunun bilgisi sizde, bizi de aydınlatın, herkes istifade etsin. Ciddiyim, ironi yok.

Politikacilar gelir gider, parti her seferinde komple sekil degistirir, sen veya sevgilin bunu bilmiyorsaniz, bir partiye veya lidere baglanabilen insanlarsaniz hem de birbirinize zitsaniz evliliginiz yurumez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…