- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi Eylulunhazirani
-
Sevdiklerinizle siyaset yapmayın diye hadis i şerif var bu birincisi ... siyasiler gider partiler gider devir tersine döner sevdiklerinizin incitmeye hiç gerek var mi gerçekten.. seviyor musunuz ? Gerçekten sebzenin Saygı duyarsınız herkes aynı görüşte olmak zorunda degil o zaman İt görüşü olan insanlar birbirine öfke kussun aynı ortama girmesin aynı sofrada oturmasin insanları neden sırf siyaset yüzünden ayristiriyorsunuz otekilestiriyorsunuz anlamıyorum hele ki sevdiklerinizin
iyi de neden desin, sen de onu eziyorsun
o açık pembe görüyor zira
ama görüyor, gosteriyorum.. açık açık gösteriyorum.. ve o görüşte olmasının o kadar saçma bir gerekçesi var ki.. siyasiler in ağzından duymadım hic öyle bir şey.. kendi düşünmüş, o sebebi bulmuş.. aşırı sinirleniyorum..iyi de neden desin, sen de onu eziyorsun
o açık pembe görüyor zira öbür pencereden bakıyor
sen koyu görüyorsun ya bunu kabul edecek ya da bitireceksin
siyaset yüzünden sevdiği insandan ayrılan var mı.. bana daha iyi bir eş, aileme ondan daha hayırlı bir evlat bulamam.. ama kabul edemiyorum bir türlü görüşünü, tahammülüm yok.. bağrıma taş basmaya hazırım..
Madem birbirinizin görüşlerine tahammül edemiyorsunuz ayrılın.Ama g
ama görüyor, gosteriyorum.. açık açık gösteriyorum.. ve o görüşte olmasının o kadar saçma bir gerekçesi var ki.. siyasiler in ağzından duymadım hic öyle bir şey.. kendi düşünmüş, o sebebi bulmuş.. aşırı sinirleniyorum..
İyi de o sana dayatma yapmıyor ki, sen dayatıyorsun sanki.İste ben hayır sen de koyu pembe diyeceksin diyen tarafım.. bunu dememesi bana haksızlık beni ezmek gibi geliyor
kası bin basar bana.. amaİyi de o sana dayatma yapmıyor ki, sen dayatıyorsun sanki.
Haksızlığın daniskası senden, ama benimli aynı düşünmüyor, çünkü yeterince kafası basmıyora bağlıyorsun olayı bence. Saygı duymuyorım demen de bundan, adamın zekasından şüphen var. Saygının sevgiden önce geldiğini düşünüyorum. Saymadan sevemezsin.
Birbirinize saygı duymalısınız ama sanki siz daha bu konuda tutucusunuz .Sevginiz bana zayıf geldi .Demokrat bir tutum sergilemeniz lazım yoksa bu fikirlerinize aşırı bağımlılık hayatın her döneminde ve her ortamda sizi uyumsuz ,mutsuz bir insan yapar.Gündüzüm oldu gecem oldu.. en zor zamanlarımda tam yıkılacakken o tuttu beni.. ayağa kaldırdı.. hayallerimiz yaşanmışlıklar.. evlenecektik bu yaz..
Anlamıyorum sizi psikolojik baskı bu yaptığınız tecrubesizse bile görerek yaşayarak anlayabilir herkes ömrü boyunca aynı görüşe sahip olmuyor olmayabiliyor siz ona saygı duymuyorsunuz ayrılın bencede kişinin size yaptığı birşey yok siz yapıyorsunuzBir cok konuda ze
kası bin basar bana.. ama
Bu konuda daha tecrübesiz olduğunu düşünüyorum evet..
Bu kelimeyi kullanabiliyorsan yeteri kadar sevmiyorsun demektir bir daha gözden geçir sevgini yoksa kimse her ne şart altında olursa olsun sevdiği insanın içten pazarlıklı olduğunu düşünmez !O bana diyor hep konuşmayalım diye.. ama ben konuşmayınca sanki içten hesaplı olurmuşuz birbirimize gibi geliyor İyice psikolojim alt üst oldu..
Nasıl bir siyaset tecrübeniz var? Meclis içinden misiniz? Madem kesin doğrunun bilgisi sizde, bizi de aydınlatın, herkes istifade etsin. Ciddiyim, ironi yok.Bir cok konuda ze
kası bin basar bana.. ama
Bu konuda daha tecrübesiz olduğunu düşünüyorum evet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?