Siyaset yüzünden bitiyor..

Aşkla siyaset dinle siyaset hatta hicbir seyle siyaseti karıştırmamalı insanoğlu bunu hiç anlayamadı anlamayacak iyi yaparsın ayrıl yani demek ki sen onu değil siyasi görüşünü sevmişsin bir daha birini sevmeden önce iyice bir siciline bak bakalım siyaseten uyuyorsan çık yola adam şerefsiz bile olabilir yeter ki seninle aynı partiden olsun

Siyasi görüşten değil sizin ilişkinin bitmesi hayata bakış acilariniz farklı demek ki hem de tamamen farklı üstelik Burda daha sivri olan taraf sizsiniz. Bitirin bence zaten böylesi doğru. Kimsenin üstünde baskı kurup görüşlerini değiştirmesini isteyemezdiniz.

Bizim herşeyimiz aynı.. birlikte gülüp ağladığımız o kadar çok şey var ki.. ama içimdeki o siniri bastıramıyorum.. neler yuttum halbuki ben.. ne emekler verdik birbirimize..

Bi arkadaşım böyle bitirdi.Ona da çok dedim bitirme değmez diye.Sana da diyim bitirme değmez.Gerçi siyaset yüzünden bitiyorsa yeterince sevmemiş gibi de oluyor.

Sevdiklerinizle siyaset yapmayın diye hadis i şerif var bu birincisi ... siyasiler gider partiler gider devir tersine döner sevdiklerinizin incitmeye hiç gerek var mi gerçekten.. seviyor musunuz ? Gerçekten sebzenin Saygı duyarsınız herkes aynı görüşte olmak zorunda degil o zaman İt görüşü olan insanlar birbirine öfke kussun aynı ortama girmesin aynı sofrada oturmasin insanları neden sırf siyaset yüzünden ayristiriyorsunuz otekilestiriyorsunuz anlamıyorum hele ki sevdiklerinizin

Bi arkadaşım böyle bitirdi.Ona da çok dedim bitirme değmez diye.Sana da diyim bitirme değmez.Gerçi siyaset yüzünden bitiyorsa yeterince sevmemiş gibi de oluyor.
Gibi de mi Canım arkadaş kusura bakmasın ama sevdiğim adamı da ota b.ka terketmem terkedende gitsin meclisin kapısında yatsın madem siyaset aşktan değerli

Genel olarak hayata bakış açımız.. bu konu hariç..

yaşınız küçüktür muhtemelen

genel bakış açısı aynı ise bu konu ayrışamaz ki

burada şimdi siyasete girmemek lazım ama

biriniz siyah biriniz beyaz gösteren pencereden pembe renkli bir şeye bakarsanız biriniz açık pembe biriniz koyu pembe görürsünüz

ikiniz de ben ne renk görüyorsunuz söyleyin dediğimde "pembe" dersiniz ama bana gördüğünüz pembe renkli balonu getirin dediğimde farklı balonları getirirsiniz

işte teorideki aynılık ile pratikteki farklılık budur

umarım ifade edebilmişimdir

ilerleyen süreçte bunu tolore edebilirseniz ne ala ama çocuk ille de açık pembe olanı giyecek hayır bu koyu pembe gerçek pembe tartışması başlarsa hayat zorlaşır

Benimde eşimle siyasi görüşüm çokters çok çok ters hiç ılımlı değilim onun fikirlerine oda benim. Sanırım ama onu asla bu konuda eleştirmem bile asla onu incitmem çünkü siyasiler gelir geçer i ben de siyaset okumuş gayet bilgili ve eğitimli bir insanım bize okulda ilk karşı görüşlere saygı öğrettiler bence hepimiz saygılı olalım

Sırf ayn
sırf aynı görüşteyiz diye biriyle görüşebiliriz diye bişey yok ama bu ilk kriter olmalı. Önceden ben de sizin gibi düşünüyordum ama evlenince anladım olmuyormuş ve biz boşandık.

İste ben hayır sen de koyu pembe diyeceksin diyen tarafım.. bunu dememesi bana haksızlık beni ezmek gibi geliyor

iyi de neden desin, sen de onu eziyorsun

o açık pembe görüyor zira öbür pencereden bakıyor

sen koyu görüyorsun ya bunu kabul edecek ya da bitireceksin

Bizde benzer durumlardayız ama ben saygı duyuyorum eşime eşimde bana hatta konusu olmuştu iki yıl önce bizde secim vardı bana sen su partiye vercen dimi dedi dedimki karışma lütfen senin görüşün farklı benimki farklı ben sana ona vercem diyip başkasına oy versem sana yalan söylemiş olurum beni bu durumda bırakma dedim o gün bugün hiç karışmaz hatta su önümüzdeki secim için bile söyledim ben senin verdiğin oyu vermesem diye yokladim kendin bilirsin dedi size tavsiyem eğer hani siyah beyaz gibi farklı tarafta değilseniz saygı duyun ama oyleyseniz üzgünüm

Evet elbette farklılıklar var.. ama gülmelerimiz konuşmalarımız aileye bakış açımız hayallerimiz zevklerimiz aynı hep, bir çocuğu görüp birlikte ağladığımız oldu.. bir kuşu bir ağacı birlikte arkadaş edindiğimiz oldu.. birlikte iyilik yaptık, birlikte sevindirdik insanları.. ama bu siyasete yönelik düşünceleri bana sığ geliyor ve tahammül edemiyorum

Önce aileler kendi içinde saygıyı öğrenmeli bütün olabilmeli ki toplum da otekilestirme olmasın .. bizi birbirimize düşüren siyaset değil gene biziz

Sırf ayn
sırf aynı görüşteyiz diye biriyle görüşebiliriz diye bişey yok ama bu ilk kriter olmalı. Önceden ben de sizin gibi düşünüyordum ama evlenince anladım olmuyormuş ve biz boşandık.
Canım işte diyorum ya bu kriter se eğer baştan kabul etmeyecekti konu sahibi ayrılsın adamdan kendi görüşünde olan birini bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…