- 18 Ocak 2017
- 19
- 2
- 86
- 32
- Konu Sahibi Eylulunhazirani
-
seviyorum.. canımdan çok..Bence sorun sizde saygı duyamadiginiz birini nasıl sevebikiyorsuniz ?
Aşkla siyaset dinle siyaset hatta hicbir seyle siyaseti karıştırmamalı insanoğlu bunu hiç anlayamadı anlamayacak iyi yaparsın ayrıl yani demek ki sen onu değil siyasi görüşünü sevmişsin bir daha birini sevmeden önce iyice bir siciline bak bakalım siyaseten uyuyorsan çık yola adam şerefsiz bile olabilir yeter ki seninle aynı partiden olsunsiyaset yüzünden sevdiği insandan ayrılan var mı.. bana daha iyi bir eş, aileme ondan daha hayırlı bir evlat bulamam.. ama kabul edemiyorum bir türlü görüşünü, tahammülüm yok.. bağrıma taş basmaya hazırım..
mi..Bağrına taş bas canım. Siyaset yüzünden boşanmaktan iyidir. Ben boşandım.
Aşkla siyaset dinle siyaset hatta hicbir seyle siyaseti karıştırmamalı insanoğlu bunu hiç anlayamadı anlamayacak iyi yaparsın ayrıl yani demek ki sen onu değil siyasi görüşünü sevmişsin bir daha birini sevmeden önce iyice bir siciline bak bakalım siyaseten uyuyorsan çık yola adam şerefsiz bile olabilir yeter ki seninle aynı partiden olsun
Bizim herşeyimiz aynı.. birlikte gülüp ağladığımız o kadar çok şey var ki.. ama içimdeki o siniri bastıramıyorum.. neler yuttum halbuki ben.. ne emekler verdik birbirimize..
evet canım benim evlenmeden önce her şey normaldi. Ama kim ne derse desin olmuyor olmuyor. Aile içinde konuşuluyor haber izliyoruz. evlenince zaten sıkıntılar oluyor bu da tuzu biberi oluyor. Uzaklaş arkana bakmaGerçekten
mi..
Gibi de miBi arkadaşım böyle bitirdi.Ona da çok dedim bitirme değmez diye.Sana da diyim bitirme değmez.Gerçi siyaset yüzünden bitiyorsa yeterince sevmemiş gibi de oluyor.
Genel olarak hayata bakış açımız.. bu konu hariç..
sırf aynı görüşteyiz diye biriyle görüşebiliriz diye bişey yok ama bu ilk kriter olmalı. Önceden ben de sizin gibi düşünüyordum ama evlenince anladım olmuyormuş ve biz boşandık.Aşkla siyaset dinle siyaset hatta hicbir seyle siyaseti karıştırmamalı insanoğlu bunu hiç anlayamadı anlamayacak iyi yaparsın ayrıl yani demek ki sen onu değil siyasi görüşünü sevmişsin bir daha birini sevmeden önce iyice bir siciline bak bakalım siyaseten uyuyorsan çık yola adam şerefsiz bile olabilir yeter ki seninle aynı partiden olsun
İste ben hayır sen de koyu pembe diyeceksin diyen tarafım.. bunu dememesi bana haksızlık beni ezmek gibi geliyor
Pek inandırıcı gelmedi bana gerçi beni inandirmana da gerek yok bacım ama in anki siyasetten daha değerli sevgi ve saygı bence oturup sakince konuşun bu durumu birbirinizi kaybettiginize degmeyecekCok
seviyorum.. canımdan çok..
Evet elbette farklılıklar var.. ama gülmelerimiz konuşmalarımız aileye bakış açımız hayallerimiz zevklerimiz aynı hep, bir çocuğu görüp birlikte ağladığımız oldu.. bir kuşu bir ağacı birlikte arkadaş edindiğimiz oldu.. birlikte iyilik yaptık, birlikte sevindirdik insanları.. ama bu siyasete yönelik düşünceleri bana sığ geliyor ve tahammül edemiyorumSiyasi görüşten değil sizin ilişkinin bitmesi hayata bakış acilariniz farklı demek ki hem de tamamen farklı üstelik Burda daha sivri olan taraf sizsiniz. Bitirin bence zaten böylesi doğru. Kimsenin üstünde baskı kurup görüşlerini değiştirmesini isteyemezdiniz.
Canım işte diyorum ya bu kriter se eğer baştan kabul etmeyecekti konu sahibi ayrılsın adamdan kendi görüşünde olan birini bulsunSırf ayn
sırf aynı görüşteyiz diye biriyle görüşebiliriz diye bişey yok ama bu ilk kriter olmalı. Önceden ben de sizin gibi düşünüyordum ama evlenince anladım olmuyormuş ve biz boşandık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?