- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Tabii ki ben kullanıyorum başkalarının kıyafetlerini aynı şekilde bana olmayan çocuğuma küçülenleri de veriyorum arkadaşlarıma çevreme.Soru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Maddi olarak herkes gibi veya herkesten bir tık altta sıkıntı yaşıyoruz. Ve bu yaz çocuk için büyük bir alışveriş yapamayacağiz yani giyim kuşam olarak. Saydığım gibi mesela ablama veya kuzenime hepsinin bir yaş büyük çocugu var o yüzden bunları örnek veriyorum. Onlara senin çocuğun küçülen kıyafetlerini ne yaptın bana verir misin demem sizce ayıp kaçar mi?.
Kırıcı yorum yapmazsanız çok sevinirim utanarak soruyorum çünkü. Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.
Maddi durumum kötü degil yani istesek alırız ama buna rağmen yengem den istiyorum çünkü bana vermese başkalarına dagıtıyorum demişti çok fazla kıyafet aldıgı için çocuk 1 2 giydikten sonra küçülüyor temiz yeni duran kıyafetler boşa gitmesin diye de bana veriyor bende evladıma giydiriyorum böylece israf olmuyor bizde ekstra masraf yapmıyoruzSoru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Maddi olarak herkes gibi veya herkesten bir tık altta sıkıntı yaşıyoruz. Ve bu yaz çocuk için büyük bir alışveriş yapamayacağiz yani giyim kuşam olarak. Saydığım gibi mesela ablama veya kuzenime hepsinin bir yaş büyük çocugu var o yüzden bunları örnek veriyorum. Onlara senin çocuğun küçülen kıyafetlerini ne yaptın bana verir misin demem sizce ayıp kaçar mi?.
Kırıcı yorum yapmazsanız çok sevinirim utanarak soruyorum çünkü. Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.
Alamayacak durumda degiliz ama ben kuzenlerimden istiyorum. Cocuklar cok cabuk buyuyo verilen paraya yazik. Biz de kendi akrabalarimizin kiyafetleriyle buyuduk ha bana vermis ha baskasina nolcak.Soru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Valla cnm benim durumum orta seviye oldugu halde aliyorum ablam o benim bunun ayibimi olur.en azindan evde giydikleri cikiyor.Soru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Laf nasıl kadınlar kulübüne geldi sorması ayıpÇok enteresan şekilde ben doğum yaptıktan sonra orada bir kadınla tanıştım o kadında kadınlar kulübünden uye.
Laf lafı açarken benim esimin akrabası kız çocuk doğurdu bayağı maddi durumu kotuydu.
Denk geldi onunda kızının bayağı küçülmüşu vardı yepyeni ondan aldım o fakir aileye götürdüm.
Yani bunları konuşuyor olmak bile ayip.
Biz hamilelik grubundan tanışıyorduk sonra aynı hastanede doğurduk bir hafta ara ileLaf nasıl kadınlar kulübüne geldi sorması ayıp
Çocuğunuz kaç yaşında? Ben 2-3-4 yaş kız çocuğu için kıyafetler var çoğu da çok güzel yeni şeyler eğer uyarsa özelden yazın. Ben hazırlayıp yollayım size hem tanımadığımız için utanacak bir şey de olmaz :)Soru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Neden utanasınız ki bu ayıp değil zenginlik fakirlikle de hiç alakası yok. Ben zenginim diyebilirim 5 odali evim lüks bir arabam var ama görümcemin çocuklardan kalanları çocuğuma giydirmekten hiç de gocunmam hatta ben de küçülünce başkasına veririm. Eğer temiz kullanıyorlarsa bir kıyafet en az 5 çocuk büyütrMesafe yok sadece konu olarak çekindim şehir olarak mesafe var o kadar.
Bunun maddi durumla ilgisi yok bizim ailede. 3 ablayiz. Ablalarim çocuklarinin elbiselerini paylaşdirdilar. Mesela ablamin oğlu büyüdü. Onun az giyilmis ya da giyilmemiş giyimlerini diger ablam oğluna giydirdi. Yenileri de aliniyor ama yani israf neye gerek. Ben de hamileydim kizimla oğlum olacakdi. Ablalarim giydirmedikleri hediye gelen giyimleri ayirmişlardi, beşiklerini vericeklerdi. Yani ben zaten herseye çar çur para harcamanin tarafdadi degilim. Guzel giydir tabi, ama ablanda varsa neden olmasin. Kuzenlerine birsey diyemem insanlarin dusuncelerini bilmiyorum ama ablan en iyi tercihSoru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Maddi durumu iyi olan pek kimse kalmadı zatenSoru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?