- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Neden ayıp olsun hem onlar da değerlenir. Sürekli üretim halindeyiz ve doğayı tüketiyoruz. Bu tip tekrar değerlendirmeler yapılmalı bence. Çocuk kaç kere giyiyor ki zaten bi kıyafeti. Temizce yıkar ütüler giydirirsiniz mis gibiSoru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Maddi olarak herkes gibi veya herkesten bir tık altta sıkıntı yaşıyoruz. Ve bu yaz çocuk için büyük bir alışveriş yapamayacağiz yani giyim kuşam olarak. Saydığım gibi mesela ablama veya kuzenime hepsinin bir yaş büyük çocugu var o yüzden bunları örnek veriyorum. Onlara senin çocuğun küçülen kıyafetlerini ne yaptın bana verir misin demem sizce ayıp kaçar mi?.
Kırıcı yorum yapmazsanız çok sevinirim utanarak soruyorum çünkü. Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.
Hiç utanılacak bir şey değil ki ablanız sonuçta hatta örnek olacak bir şey çocuklar günden güne büyüyor inanın yıpranmıyor bile kıyafetler içiniz rahat olsunSoru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Maddi olarak herkes gibi veya herkesten bir tık altta sıkıntı yaşıyoruz. Ve bu yaz çocuk için büyük bir alışveriş yapamayacağiz yani giyim kuşam olarak. Saydığım gibi mesela ablama veya kuzenime hepsinin bir yaş büyük çocugu var o yüzden bunları örnek veriyorum. Onlara senin çocuğun küçülen kıyafetlerini ne yaptın bana verir misin demem sizce ayıp kaçar mi?.
Kırıcı yorum yapmazsanız çok sevinirim utanarak soruyorum çünkü. Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.
Ben ablamı çocuğunun kıyafetleriyle ilk çocuğumu büyüttüm. Sonra ona geri verdim ikinciye giydirdi. Simdi onları bana veriyor ben ikinci çocuğumu büyütüyorum. Ayni kıyafetlerle 4 cocuk buyudu vallahi. Hatta onun bana verdiklerinden kıza uygunlari ben alıyorum. Erkek olanları gorumceme veriyorum. Hepimiz kullanıyoruz. Gorumcemde ilk cocugununkileri benim büyük çocuğa veriyor. Küçülenleri Bende ablama veriyorum. Bu sayede 3 aile toplamda 5 cocuk buyuyorSoru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Ben de giydirdim ne var yeğenimin kıyafetini degısık degısık bayramda esım alalım edelım yenı bayramda der borc var tek maas ne gerek var bıraz tasarruflu olmak gerekırMaddi olarak benden çok daha iyi durumda başka ilde yaşayan akrabama bile yolluyorum hatta bayramda giydirmiş hiç ayıp olmaz eskimiyorlar zaten atılmasındansa giysinler
Ablamdan isterim ama kuzenim ve teyzemden istemem. Yakın zamanda aramızda problem oldu geçmişte ne yaptılarsa teker teker saydılar. Şu an görüşmüyoruz. Kimse kardeş gibi olmuyor. Tabi ki herkesin karakteri farklı. Her kuzen ya da teyze aynısını yapacak değil.Soru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Samimi olarak söylüyorum ilk çocuğun eşyaları ilaç gibi geliyor.Küçük çocuğum 4.5 yaşında iç çamaşırı ve ayakkabı dışında hiçbirşey almıyorum hala..Bende ikinciyi bir dogurayim evdeki herşeyi hemen vereceğim.
Oyuncak giysi bir ton eşya evde gördükçe afakan basıyor
Ayıp olmaz, hele ablama. Kesin isterdimSoru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
İlk çocuğumda yaşadığım ve 8sene gecmesine ragmen unutmadigim bir problemSoru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Ben kardeşimin çocuğunun giysilerini giydiriyorum. Kardeşim de yeni doğum yapcak o da benim çocuğun küçülenlerini giydircek. Ben kardeşime hamilelik giysilerimi bile verdim. Ki durumu benden iyi. Yani kardeşler arası böyle istekler normal.Soru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Aslinda maddi durumdan ziyade daha çok çevre bilinciyle alakalı. Birde ne gerek var boşuna para vermeyehiç ayıp değil. hatta maddi durumla alakalı bile olmaması gereken bir durum.
küçük bir çocuk belki 5 6 kere giydi diye kıyafetler çöp olmamalı diye düşünüyorum.
Eğer istediğinizde tavırları sizi incitmeyecekse bence hiçbir problem yok bunda. Gorumcemin kızının beşiğini kullanıyor kızım. Mama sandalyemizi ve bebek arabamızı ikinci el satın aldık. Yürüteci de arkadaşımdan ödünç aldım. Ablanız veya eltinizle aranız iyi ise isteyebilirsiniz. Zaten ne kadar kullanıyorlar ki. Çok çabuk büyüyorlar.Soru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?