- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Bence hiç bir sakıncası olmaz onlar senin ablaların. Bebekler çabuk büyür ve boşa kıyafet alınıyor ellerinde varsa sorman hiçte ayıp olmaz. Hamile değilim ama ablalarım kuzenlerim şimdiden kendi bebeklerinin sağlam ve temizlerini ayırmaya başladılar maddi durumum kötü değil ama bebeğe harcanan boşa gidiyor 2 güne büyüyorlar onlarda bu yoldan geçti o nedenle bunda utanılacak birşey yok..Soru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Maddi olarak herkes gibi veya herkesten bir tık altta sıkıntı yaşıyoruz. Ve bu yaz çocuk için büyük bir alışveriş yapamayacağiz yani giyim kuşam olarak. Saydığım gibi mesela ablama veya kuzenime hepsinin bir yaş büyük çocugu var o yüzden bunları örnek veriyorum. Onlara senin çocuğun küçülen kıyafetlerini ne yaptın bana verir misin demem sizce ayıp kaçar mi?.
Kırıcı yorum yapmazsanız çok sevinirim utanarak soruyorum çünkü. Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.
Neden ayıp olsun.Ben maddi durum olsa da soruyorum 1 yıl giydiğini diğer yıl giymediği için.Soru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Maddi olarak herkes gibi veya herkesten bir tık altta sıkıntı yaşıyoruz. Ve bu yaz çocuk için büyük bir alışveriş yapamayacağiz yani giyim kuşam olarak. Saydığım gibi mesela ablama veya kuzenime hepsinin bir yaş büyük çocugu var o yüzden bunları örnek veriyorum. Onlara senin çocuğun küçülen kıyafetlerini ne yaptın bana verir misin demem sizce ayıp kaçar mi?.
Kırıcı yorum yapmazsanız çok sevinirim utanarak soruyorum çünkü. Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.
Ben çok giydirdim çocuklarıma, yeğenlerimin küçülmüşlerini, benim ablamında durumu çok iyi, benim iyi değil. Hatta ben de ablamın giymediği kıyaftelerini, artık beğenmediklerini giydim yıllarca, bir kaç defa giyip bırakıyordu. onun durumu çok iyiydi. Ben alamıyordum. Ayıp değilki bu, marka bir ayakkabı vermişti bana,yıllar önce üni bitene kadar giydim onu.Soru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Ablam şehir dışında yaşıyor çocuğum olmadığı halde her geldiğinde o senenin küçülenlerini bana getiriyor.Benim hiçbir zaman böyle bir talebim olmadığı halde kafasına göre eline geceni toplayıp getiriyor. ikimizinde maddi durumunda sorun yok.Şimdi bebek bekliyorum aldığım birkaç şeyi gösterdim niye aldın diye söylendi.Bende ilk çocuğum olacagi için özenip alıyorum elimde olmadan.Ablanızın davranışı bana tuhaf geldi ne bileyim herkesin kardeşlik bağı da farklı demekkiSoru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Ben almanyadayim Eltim memlekette. Onun maddi durumu bizden iyi elhamdulillaah. Bende oda israf sevmeyiz, 3 gün önce Koca bir valiz hazirladim, cocuklarin kücülenlerini götürüyorum, kendi ogluna seciyor olanlari, olmayanlari kardeslerine veriyor, onlarada olmazsa mahalledesinde veriyor. Ben cok mutlu oluyorum. Bence çekinme söyle, mesafelerin ne önemi varki?Mesafe yok sadece konu olarak çekindim şehir olarak mesafe var o kadar.
Ben maddi durumum iyi olsa da isterdim sanirim. Cocugum yok ama bir gun olursa diye kuzenime ayy bunu sakla benim olursa ben de giydiririm diyorumSoru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Benim yeğenim de bir yaş büyük çocugumdan. Belki bedeni olmayacağını düşündü ablam bilmiyorum. Kötü biri asla değildir. Ben kuruntu yaptım sanırım. Yorumunuz için teşekkür ederimBenim ablamin oglu benimkinden 1 bucuk yas kadar buyuk. Simdiye kadar hep kuculenleri bana verdi sagolsun, ben soylemeden bile. Durumumuz da kotu degil. Ben de benimkinin kuculenleri baskasina veriyorum. Soylemenize gerek olmadan ablanizin dusunmesi lazimdi aslinda yaslari bu kadar yakinsa.
Yani, tabi ki isterdim, bazen ozellikle soyle bir kiyafeti varsa gonderir misin diyorum bazen (kendisi yurt disinda).
Sanmam Gardrops dolap vs den almak gibi bir şey bence neden ayıp olsunSoru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Neden ayıp kaçsın ki?Soru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Ablamın çocuğu benimkinden bir yaş büyük olmayacağını düşündü belki de diye düşünüyorum.yoksa çok iyi biridir. Bundan öncesinde teyzemden istedim durumu iyi insanlar ile arkadaştı kıyafet vermişlerdi. Şimdi torunları var onlara kullaniyo demedim bende. Ama ablama diyeceğim, çok teşekkür ederim yorumunuz içinŞaşırdığım zaten onlar teklif etmiyor mu küçülenleri en yakınıma veririm, ben de yeni hamileyim sağolsun abim her şeyi paketlemiş kendi çocuğundan kalan getirecek arkadaşımı aradım çocuklar yaşını aldı kendim istedim . Çocuğun yediği helal giydiği haram. Hiç utanmayın vermezse de sağol abla diyin. İskandinav ülkelerinde zenginler bile 2. El giyiyor israfa gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?