- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Aslında bulunduğum yer çok zenginlerin olduğu bir yer samimi olduğum burda ki insanlardan böyle bir şey duymadım. Yani beklenti olarak demedim yanlış anlamayın. Ama ablama diyeceğim çok teşekkür ederim ilginiz ve yorumunuz içinNeden ayıp kaçsın ki?
Onlar teklif etmiyor mu zaten.
Biz şirkette bile arkadaşlarımızla çok rahat bu işi yapıyoruz ki gelir durumuna falan bakmıyor bu iş.
yani çevreniz nasıl bilmiyorum ama biz ortalama kazanan insanlar olduğumuz halde bu konuda çok rahatız.
Yeğenim benim çocugumdan bir yaş büyük belki olmaz diye düşündü. Bilmiyorum.iyi biridir kendisi. En kısa zamanda soracağım. Yorumunuz için teşekkür ederimistemedim ama çocuklarımın küçülenlerini hep yigenlerime götürüyorum, ablanız kendisi düşünse daha güzel olurdu,
Ya beklenti olmaz tabi ama biz dediğim gibi kardeşim, kuzenlerim ve arkadaşlarımla bunu çok yapıyoruz.Aslında bulunduğum yer çok zenginlerin olduğu bir yer samimi olduğum burda ki insanlardan böyle bir şey duymadım. Yani beklenti olarak demedim yanlış anlamayın. Ama ablama diyeceğim çok teşekkür ederim ilginiz ve yorumunuz için
Çocuğu benimkinden bir yaş büyük belki olmayacağını düşündü diyorum yoksa çok iyi biridir. Benim kuruntum sanırım. Çok teşekkür ederim yorumunuz içinAblam şehir dışında yaşıyor çocuğum olmadığı halde her geldiğinde o senenin küçülenlerini bana getiriyor.Benim hiçbir zaman böyle bir talebim olmadığı halde kafasına göre eline geceni toplayıp getiriyor. ikimizinde maddi durumunda sorun yok.Şimdi bebek bekliyorum aldığım birkaç şeyi gösterdim niye aldın diye söylendi.Bende ilk çocuğum olacagi için özenip alıyorum elimde olmadan.Ablanızın davranışı bana tuhaf geldi ne bileyim herkesin kardeşlik bağı da farklı demekkiBende olsam ablam istemeden ne var ne yok toplar götürürdüm hiç sormazdım bile. Bence ablanızın siz istemeden vermemesi çok ayıp..
Çocuğu benimkinden bir yaş büyük belki olmayacağını düşündü diyorum yoksa çok iyi biridir. Benim kuruntum sanırım. Çok teşekkür ederim yorumunuz içinAblam şehir dışında yaşıyor çocuğum olmadığı halde her geldiğinde o senenin küçülenlerini bana getiriyor.Benim hiçbir zaman böyle bir talebim olmadığı halde kafasına göre eline geceni toplayıp getiriyor. ikimizinde maddi durumunda sorun yok.Şimdi bebek bekliyorum aldığım birkaç şeyi gösterdim niye aldın diye söylendi.Bende ilk çocuğum olacagi için özenip alıyorum elimde olmadan.Ablanızın davranışı bana tuhaf geldi ne bileyim herkesin kardeşlik bağı da farklı demekkiBende olsam ablam istemeden ne var ne yok toplar götürürdüm hiç sormazdım bile. Bence ablanızın siz istemeden vermemesi çok ayıp..
Evet o uygulamardan aldım bir kaç ihtiyacı. Çok teşekkür ederim ilginiz ve yorumunuz içinYa beklenti olmaz tabi ama biz dediğim gibi kardeşim, kuzenlerim ve arkadaşlarımla bunu çok yapıyoruz.
Sizde çekinmeyin bunda gerçekten hiç bir şey yok hatta tüketim çılgınlığına dur demek için çok iyi bir yol bence.
Birde gardrops dolap gibi uygulamalarda bazı kullanıcılar toplu satış yapıyorlar gerçekten uyguna gelebiliyor onlara da bir göz gezdirin.
Belki gönlünüze göre bulursunuz.
Çok şaşırdım verecek hiç kimse yokmuymus çöpe atmış. Gerçekten de dünyaya kötülük haklısınız. Çok teşekkür ederim ilginiz ve yorumunuz içinUtanacak ne var anlamadım. Çöpe atıyorlar çoğu insan. Bence bu hem dünyaya kötülük,. Hem gerçekten buna ihtiyacı olan insanlara. Daha geçen gün bı arkadaşım diyor ki: çocuğun bütün küçülen eşyalarını çöpe attım. Ne güzel şeyler vardı. Yeni yeni...
Ya dedim niye attın ihtiyacı olan birine verseydin,
- "kime vereyim?"diyo. Yazıktır günahtır...
Bende ikinciyi bir dogurayim evdeki herşeyi hemen vereceğim.Tekrar çocuk sahibi olmayı planladıkları için giysileri saklamayı tercih etmezlerse zaten kendileri de dağıtacaktır bebeklerin eşyalarını...Ben ilk kızımın bebek küvetini dahi saklamıştım ikinci çocuğum ablasının giysilerini giydi yatağında yattı..ama ikinci çocuğumdan sonra herşeyi arkadaşımıza hediye ettim.
Ayıp olmaz tabi ki tam tersine ablanızın düşünüp küçülenleri göndermesi gerekir çocuğu büyüdüyse kim giyecek ki başka. Ben bebek ürünlerinde ikinci el piyasasının canlanması taraftarıyım. onun tekrar çocuğu olur siz gönderirsiniz bunlar en doğal durumlar lütfen çekinmeyin. Hatta ben yeğenime 1.yaş doğum gününde markalı bir ayakkabı almıştım. Ayakkabı şimdi 600 lira olmuş. Ablam onu saklamış şimdi bebeğim için geri verecek normal durumlar bunlar :)Soru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Maddi olarak herkes gibi veya herkesten bir tık altta sıkıntı yaşıyoruz. Ve bu yaz çocuk için büyük bir alışveriş yapamayacağiz yani giyim kuşam olarak. Saydığım gibi mesela ablama veya kuzenime hepsinin bir yaş büyük çocugu var o yüzden bunları örnek veriyorum. Onlara senin çocuğun küçülen kıyafetlerini ne yaptın bana verir misin demem sizce ayıp kaçar mi?.
Kırıcı yorum yapmazsanız çok sevinirim utanarak soruyorum çünkü. Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?