- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Ayıp değil günah değil. Yurt dışında insanlar zengin olsa bile 2. El giyiyor hatta bebek eşyalarını bile. Ablamın ya da abimin çocuklarına kıyafet aldığımızda hep şaka yollu diyorum iyi kullanın daha biz kullanacağız diye. Kızım 11 yaşında oğlum 2. Kızımda çok hevesliydi model model kıyafet aldık 1 ay yoğun bakımda kaldı sadece bebek beziyle. Yeter ki sağlıklı olsun dedim aldıklarımı giyemeyince. Oğlumda bir iki parça dışında ya hediye ya kuzen/arkadaş küçükleri. Durumumuz Türkiye ortalaması üstünde ama büyüklerin dediği gibi çocuğun yediği helal giydiği haram. Yiyeceklerde en doğalı olsun diye parayı harcıyorum ama kıyafete çok para harcamıyoruzSoru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Maddi olarak herkes gibi veya herkesten bir tık altta sıkıntı yaşıyoruz. Ve bu yaz çocuk için büyük bir alışveriş yapamayacağiz yani giyim kuşam olarak. Saydığım gibi mesela ablama veya kuzenime hepsinin bir yaş büyük çocugu var o yüzden bunları örnek veriyorum. Onlara senin çocuğun küçülen kıyafetlerini ne yaptın bana verir misin demem sizce ayıp kaçar mi?.
Kırıcı yorum yapmazsanız çok sevinirim utanarak soruyorum çünkü. Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.
Şaşırdığım zaten onlar teklif etmiyor mu küçülenleri en yakınıma veririm, ben de yeni hamileyim sağolsun abim her şeyi paketlemiş kendi çocuğundan kalan getirecek arkadaşımı aradım çocuklar yaşını aldı kendim istedim . Çocuğun yediği helal giydiği haram. Hiç utanmayın vermezse de sağol abla diyin. İskandinav ülkelerinde zenginler bile 2. El giyiyor israfa gerek yokSoru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Maddi olarak herkes gibi veya herkesten bir tık altta sıkıntı yaşıyoruz. Ve bu yaz çocuk için büyük bir alışveriş yapamayacağiz yani giyim kuşam olarak. Saydığım gibi mesela ablama veya kuzenime hepsinin bir yaş büyük çocugu var o yüzden bunları örnek veriyorum. Onlara senin çocuğun küçülen kıyafetlerini ne yaptın bana verir misin demem sizce ayıp kaçar mi?.
Kırıcı yorum yapmazsanız çok sevinirim utanarak soruyorum çünkü. Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.
Kuzenlerinizle yakınlığınızı bilmiyorum ama ablanızdan isteyebilirsiniz en azından ne olacak kiSoru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Alacak gücum bile olsa isterim ki yani ne yapacaklar ki küçulenleri kuzeninizi bilmiyorum belki onunda kardesleri verecek yakin kimsesi vardir ama ablsmdan gonul rahatligiyla isterimSoru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
İsteyin tabii ki yahu ne utanması . Ben arkadaşıma yolladım benimkinin küçülenleri , Haziran'da bebeği olacak . Bize de eşimin kuzeni verdi birkaç kıyafet . Hemen küçülüyorlar , zaten tükürük kusma falan zırt pırt değiştiriyoruz . Lazım yani bolca , 3 ayda bir komple değiştirmek herşeyi zor olur .Soru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
kesinlikle ayıp olmaz, zaten çocuğun yediği helal giydiği haram derler. elbette onlar da siz istemeden zaten vereceklerdir, başkasına olacağına size versinlerSoru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
Ben demeden kuzenlerim verir benim durumumu biliyor iseler yani ayıp bir durum değil, ama onlardan teklif gelemden ben istemezdim. Çok zorlamazsa pazardan yada 2. elden birkaç parça sezonluk eşya alın işinizi görür.Soru çok saçma gibi göründü sanırım özür dilerim düşündüm ama kısa ne yazacağımı bilemedim. Sorum şu ki maddi olarak kötü bir durumda olsanız ablaniz veya kuzeninizden veya teyzenizden çocuğun küçülen kıyafetlerini istermiydiniz?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?