Siz ağlarken

Balbocegi836

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
60
199
8
Merhaba hanımlar. Eşleriniz ya da sevgilileriniz siz kendileriyle tartışma sırasında ya da başka bir sebeple ağlayınca nasıl tepki veriyor ne yapıyor paylaşabilir mısınız?

Merhaba hanımlar. Eşleriniz ya da sevgilileriniz siz kendileriyle tartışma sırasında ya da başka bir sebeple ağlayınca nasıl tepki veriyor ne yapıyor paylaşabilir mısınız?
Genelde ağlayasım varsa kimsenin önünde ağlamam size de tavsiye ederim bu hareketi tekrarlarsanız o ağlamanızın zamanla hiçbir değeri kalmaz nasılsa her şeye ağlıyora çıkar adınız

Tartışma sırasında ağlayan kadına erkekler uyuz oluyor bence. Ben tartışırken hiç ağlamadım eşimle. Ailesi bir seferinde beni zıvanadan çıkarmıştı sinirden ağlamıştım ve çok çaresiz görünüyordum sanırım ki eşim çevremde dört dönmüştü ben sustuktan sonra kalbi falan ağrımaya başlamıştı Ama sonra hiç ağlamadım sanırım dizi film haber haricinde falan . Öyle zamanlarda da ti ye alır genelde aha başladı yine diye

Ağlamam. Ağlayacak olursam “konuşursam ağlayacağım sen de sus” derim. Çünkü gözyaşlarımın karşımdaki adama kazanmışlık hissi vermesinden nefret ederim. Çünkü erkekler bizim gözyaşımıza çok çabuk alışıyor. Bir gün babam yüzünden ağladığımda şok olmuştu çünkü beni ilk defa ağlarken gördü ve hiçbir şey yapamamıştı o anda sarılmaktan başka. Ağlamam durduğunda (çok kısa süre ağladım) kızaran burnumla ve hakır hakır akan sümüklerimle dalga geçti, güldük.

Benimkide benimle ağlıyor ya, ne yapacağını bilemiyor garibim.
Hele böyle dolduğum, beni çok kıran ve artık dayanamadığım bir konuysa benimle oturup ağlıyor bi süre sonra sanırım kendi dertlerimide aradan çıkarayım bari diye düşünüp benden daha çok ağlamaya başlıyor susup onu teselli etmeye başlıyorum

Eşim veya sevgılım yok .Bı ara kocam vardı bolandım agladıgımda tepkı vermezdı aglıorum tepkı bıle vermıodun dıodum banane sen aglıon ven mı aglatıorum dıodu .O aglatıodu .Vallaha ıyıkı bolanmışım .Yıne kendımı tebrık edıotum .

Ağlamıyorum. Bir kere oldu öyle bir şey. Erkek milletinin genel okuzlugu mu yoksa benim öküze mi has bir şeydi merak ettim :))
Erkekler genelde öküz.Hassaslarda var onlarıda bız kaıle almıyoruz .Mustehak aslında bıze .O aglatıncada sen yuzune bakma

Kimse kusura bakmasın ama tartışırken ağlamak kadar itici bir şey yok.

Birinin ağlaması demek tartışmak için gerekli argümanı bulamadığı için konuyu değiştirmesi demek. Evet konu değişir, tartışma biter, belki barışılır. Ama karşınızdaki kişide artık bir ağırlığınız kalmaz. Karşı taraf yılgın bir şekilde sizinle tartışmamak için muhatap olmamaya başlar.

Sonra vay efendim beyim benle iletişim kurmuyor... Senin kurduğun şey iletişim mi ki bozuluyorsun.

Benimki ben ağlayınca tartışıyorsak hemen bi geri vitese takar genelde çok ağlak biri değilim yani çok çok nadirdir ağladığım.. O yüzden hiç dayanamaz ağlamama.. Ama oturup benimle de ağlamaz yani.. Sarılınca ağlayan birinin susacağı kanaatindedir, Sarılır ve beni susturmaya çalışır

Zaten bence erkekler genel olarak ağladığında ve surat asıldığında kayıtsız kalamaz ve bu durumdan hiç hoşnut olmaz.. Benim gördüğüm böyle ama herkes bir olmaz tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…