- 19 Ekim 2020
- 60
- 199
- 8
- Konu Sahibi Balbocegi836
-
Genelde ağlayasım varsa kimsenin önünde ağlamam size de tavsiye ederim bu hareketi tekrarlarsanız o ağlamanızın zamanla hiçbir değeri kalmaz nasılsa her şeye ağlıyora çıkar adınızMerhaba hanımlar. Eşleriniz ya da sevgilileriniz siz kendileriyle tartışma sırasında ya da başka bir sebeple ağlayınca nasıl tepki veriyor ne yapıyor paylaşabilir mısınız?
Eşim aglamama sinir olur ağlama herşeye derMerhaba hanımlar. Eşleriniz ya da sevgilileriniz siz kendileriyle tartışma sırasında ya da başka bir sebeple ağlayınca nasıl tepki veriyor ne yapıyor paylaşabilir mısınız?
Benimki deBenimki tepki vermiyor.
Eşim veya sevgılım yok .Bı ara kocam vardı bolandım agladıgımda tepkı vermezdı aglıorum tepkı bıle vermıodun dıodum banane sen aglıon ven mı aglatıorum dıodu .O aglatıodu .Vallaha ıyıkı bolanmışım .Yıne kendımı tebrık edıotum .Merhaba hanımlar. Eşleriniz ya da sevgilileriniz siz kendileriyle tartışma sırasında ya da başka bir sebeple ağlayınca nasıl tepki veriyor ne yapıyor paylaşabilir mısınız?
Ben de tebrik ederim :)Eşim veya sevgılım yok .Bı ara kocam vardı bolandım agladıgımda tepkı vermezdı aglıorum tepkı bıle vermıodun dıodum banane sen aglıon ven mı aglatıorum dıodu .O aglatıodu .Vallaha ıyıkı bolanmışım .Yıne kendımı tebrık edıotum .
Rica ederım hayatım .Takılma sen kendıne odaklan .Kendını sev .O okuz ıcın aglama .Ben de tebrik ederim :)
Ağlamıyorum. Bir kere oldu öyle bir şey. Erkek milletinin genel okuzlugu mu yoksa benim öküze mi has bir şeydi merak ettim :))Rica ederım hayatım .Takılma sen kendıne odaklan .Kendını sev .O okuz ıcın aglama .
Erkekler genelde öküz.Hassaslarda var onlarıda bız kaıle almıyoruz .Mustehak aslında bıze .O aglatıncada sen yuzune bakmaAğlamıyorum. Bir kere oldu öyle bir şey. Erkek milletinin genel okuzlugu mu yoksa benim öküze mi has bir şeydi merak ettim :))
Eşinizden sizin gibi ponçiksi demek :*Sarılır üzülür kendide ağlarhiç kıyamaz canımın içisi
Benimki ben ağlayınca tartışıyorsak hemen bi geri vitese takarMerhaba hanımlar. Eşleriniz ya da sevgilileriniz siz kendileriyle tartışma sırasında ya da başka bir sebeple ağlayınca nasıl tepki veriyor ne yapıyor paylaşabilir mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?