- 25 Haziran 2019
- 1.103
- 2.201
- 83
- 42
- Konu Sahibi Balbocegi836
-
Aglayarak kavgayi sabote ediyorsunuz amaMerhaba hanımlar. Eşleriniz ya da sevgilileriniz siz kendileriyle tartışma sırasında ya da başka bir sebeple ağlayınca nasıl tepki veriyor ne yapıyor paylaşabilir mısınız?
Sevinirken nasıl ki gizlemiyorsak
Ağlarken de kasmaya gerek yok o da bizim duygumuz ....
Ben sinirden aglamam sonra sakinlesince aglarim kavga sirasinda alnimda bir damar siser ve titrerim sinirden konuşurken nefes almadan butun laflari bir avazda anammm psikologami görunsemMerhaba hanımlar. Eşleriniz ya da sevgilileriniz siz kendileriyle tartışma sırasında ya da başka bir sebeple ağlayınca nasıl tepki veriyor ne yapıyor paylaşabilir mısınız?
Saçma geldi banaSevinirken "eşim bunun için bir şey yapmıyor" diye beklentiye girilmiyor çünkü sevinmek müdahale edilmesi gereken bir şey değil. Ağlarken "kocam bişey yapsın" diye beklentiye giriliyor.
Özet olarak ikisi aynı şey değil.
Tartışma esnasında ağlayan kişi kısa vadede tartışmayı kazanır, uzun vadede kaybeder. Kimse ağlak birini ciddiye almaz.Saçma geldi bana
Ben kocam bişey yapsın diye ağlamayı kullanmam.
İçinden geliyorsa yapar zaten aglanip sizlanmaya gerek yok .
Evet resmen benden ve durumdan kaçtı. Bunun sebebini merak ediyorum.erkekler gözyaşını çok itici buluyor. bilimsel olarak kanıtlanmış birşey bu. direkt olarak kaçmak istiyorlar.
oytun erbaşın bununla ilgili bir videosu vardı tedx'te bulabilince atıcam buraya.
Kimse kusura bakmasın ama tartışırken ağlamak kadar itici bir şey yok.
Birinin ağlaması demek tartışmak için gerekli argümanı bulamadığı için konuyu değiştirmesi demek. Evet konu değişir, tartışma biter, belki barışılır. Ama karşınızdaki kişide artık bir ağırlığınız kalmaz. Karşı taraf yılgın bir şekilde sizinle tartışmamak için muhatap olmamaya başlar.
Sonra vay efendim beyim benle iletişim kurmuyor... Senin kurduğun şey iletişim mi ki bozuluyorsun.
Ağlamak var ağlamak var şimdi. Ağlamaktan konuşamayan tiplerdenseniz evet bu acizlik belirtisi ya da verecek cevabın olmamasına yorulabilir. Ama benim gibi bütün sinirinizle her şeyi tane tane anlatorken gözünüzden kontrolsüz süzülüyorsa bu zayflığa işaret etmez her halde.Aglayarak kavgayi sabote ediyorsunuz amakavga ederken ağlamayın edin guzelce kavganızı rahatlayin sonra aglayin!
Yok artıkIlgi çekmekten de ote ,erkekler kadınların ağlamasını kendilerine yönelik bir tehdit gibi algılıyorlar sanirim. Kandırılmaya, manipüle edilmeye çalışıyor vs gibi.
Ben aglayinca sevgilim cok üzülüyor. Suratı değişiyor yikik gibi oluyor..O yüzden aglamamaya ozen gösteriyorum..Aglar aglamaz da kavgayi kesiyor zaten..Ben de oyle pek zirt pirt aglayan biri degilimdir(ozel gunlerim haric)Merhaba hanımlar. Eşleriniz ya da sevgilileriniz siz kendileriyle tartışma sırasında ya da başka bir sebeple ağlayınca nasıl tepki veriyor ne yapıyor paylaşabilir mısınız?
dayanamaz kıyamaz ki hiç :)Merhaba hanımlar. Eşleriniz ya da sevgilileriniz siz kendileriyle tartışma sırasında ya da başka bir sebeple ağlayınca nasıl tepki veriyor ne yapıyor paylaşabilir mısınız?
Ay yok kötü niyetli insanlar hariç hiçbir erkek böyle anlamıyor. Erkekleri gömüyoruz falan ama o kadar duygusuz değiller bence.Ilgi çekmekten de ote ,erkekler kadınların ağlamasını kendilerine yönelik bir tehdit gibi algılıyorlar sanirim. Kandırılmaya, manipüle edilmeye çalışıyor vs gibi.
Zaten okuyunca insana dergi cümlesi gibi geliyor konu sahibinin yazdığıAy yok kötü niyetli insanlar hariç hiçbir erkek böyle anlamıyor. Erkekleri gömüyoruz falan ama o kadar duygusuz değiller bence.
Ben çok zor ağlarım . Kolay kolay o hadde gelmem ama olurda ağlarsam muhakkak ilgilenir . Kavga ederken hiç ağlamadım aksine onu ağlattımMerhaba hanımlar. Eşleriniz ya da sevgilileriniz siz kendileriyle tartışma sırasında ya da başka bir sebeple ağlayınca nasıl tepki veriyor ne yapıyor paylaşabilir mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?