- Konu Sahibi Balbocegi836
-
Evet resmen benden ve durumdan kaçtı. Bunun sebebini merak ediyorum.
Karşımdaki insanın resmen kacmasindan:)Yok artık
Bu genellemeye neye dayanarak vardınız?
Nasıl tepki vereceğini bilememiştirKarşımdaki insanın resmen kacmasindan:)
Haha benimkide öyleNormalde üzülür gözleri dolar sarılıp öper ama tartışma sırasında ağlarsam sinir olur . Hiç öyle ah yazık gel kıyamam havalarına girmez yani
Allah ağlatmasın kardeşim hiç mi ağlamassın?ben de kolay ağlayan bir tip değilimidir.başkasının yanında ağlayamam.Ağlamadığım için bilemeyeceğim
Allah ağlatmasın kardeşim hiç mi ağlamassın?ben de kolay ağlayan bir tip değilimidir.başkasının yanında ağlayamam.
Aynı benYani eşimle tartışınca ağlama boyutuna gelmem. Çok üzücü bir şey olduğunda falan tabiki ağlarım ama günlük hayatta kolay kolay ağlayamam
Tartışma sırasında ağlarsam, hemen kapanacak olay daha büyür. Aglamamı hıc istemiyor. O an daha çok sinirleniyor, birde ağladiğim icin kiziyor. Sonra da o da üzüluyor, üzdüğü icin özür diliyor.Merhaba hanımlar. Eşleriniz ya da sevgilileriniz siz kendileriyle tartışma sırasında ya da başka bir sebeple ağlayınca nasıl tepki veriyor ne yapıyor paylaşabilir mısınız?
Benimki gelip goz yaslarimi siler aglama niye agliyosun diye dayanamaz ama bende tani her seyde aglamiyorum,sulu goz olsam bile kendi kendimi tutuyorum,yada gider dusa girme bahanesiyle banyoda guzel bi aglar dusumuda alir geri donerimMerhaba hanımlar. Eşleriniz ya da sevgilileriniz siz kendileriyle tartışma sırasında ya da başka bir sebeple ağlayınca nasıl tepki veriyor ne yapıyor paylaşabilir mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?