Siz ağlarken

Merhaba hanımlar. Eşleriniz ya da sevgilileriniz siz kendileriyle tartışma sırasında ya da başka bir sebeple ağlayınca nasıl tepki veriyor ne yapıyor paylaşabilir mısınız?
Bizde tartışma şeklinde değil de karşılıklı sakince konuşma şeklinde oluyor.
Ağlıyorsam çok üzülür. Hele haklıysam hemen gözleri dolar.
Hislerimi çok yüksek yaşıyorum.
Filme vs komik bir şeye ağlıyorsam hemen güler bana bulaşır.
Üzüntüden ağlıyorsam destek olur ve beni kendime getirir

Merhaba hanımlar. Eşleriniz ya da sevgilileriniz siz kendileriyle tartışma sırasında ya da başka bir sebeple ağlayınca nasıl tepki veriyor ne yapıyor paylaşabilir mısınız?

ağlamasana diye bağırır. Ortalığı yıkar. En sinirlendiği şey tartışırken ağlamam sanırım. Bir noktada iletişimi tıkayan bir şey. Konuşarak tartışıyorken karşındaki bir anda ağlayıp olayı tıkıyor.
normal zamanda ağlarsam çok şefkatlidir. Ama tartışma anında ağlamaya başlayacaksam eğer odayı terk etmem gerekiyor

Domuz gibiyim masallahim var, kedi köpek, çocuk haric hicbiseye aglamam, ben ne ağlıcam o aglasin

aynen tek ağladığım şey benim de hayvanlar ve çocuklar. yetişkinlerin başına gelen kötu şeylere bile ağlayamıyorum, uzulmekle kalıyorum.
nerdeyse hiç ağlamadığım için ağlıyorsam çok ciddi bir durum olduğunu herkes anlıyor.

Ben her şeye ağlayabilirim
O yüzden özel ilgi beklemedim hiç
Gözüne soka soka da ağlamamaya çalışırım zaten
Diğer türlüsü bana çok ilgi çekmeye çalışmak gibi geliyor

Ilgi çekmekten de ote ,erkekler kadınların ağlamasını kendilerine yönelik bir tehdit gibi algılıyorlar sanirim. Kandırılmaya, manipüle edilmeye çalışıyor vs gibi.

Ilgi çekmekten de ote ,erkekler kadınların ağlamasını kendilerine yönelik bir tehdit gibi algılıyorlar sanirim. Kandırılmaya, manipüle edilmeye çalışıyor vs gibi.

tehdit mi bilmiyorum. Bir sorun var çözmeye çalışıyoruz tartışıyoruz ve bir anda sen ağlamaya başlayınca daha mağdur olmuyorsun diyor. Kendini ifade edemeyip haklı duruma çıkmaya çalışan insan hareketi diyor bana. Annesi çok ağlar bizimkinin. Sinir olmuş sanırım.

Ağlamıyorum. Bir kere oldu öyle bir şey. Erkek milletinin genel okuzlugu mu yoksa benim öküze mi has bir şeydi merak ettim :))
Hem mizaç meselesi hem de bizim toplumumuzda erkeklerin duygularını belli etmesi hoş karşılanmıyor. O baskıyla yetişince duygusal reaksiyonlar karşısında çok yetersiz kalabiliyorlar. Bu konuda da insanın kendini eğitmesi gerekir bir miktar bence.

Tartışma sebebine göre değişir ciddi birşey değilse ağlamam zaten ama ağlıyorsam yan gelip oturursa daha çok kavga ederim

Genelde ağlayasım varsa kimsenin önünde ağlamam size de tavsiye ederim bu hareketi tekrarlarsanız o ağlamanızın zamanla hiçbir değeri kalmaz nasılsa her şeye ağlıyora çıkar adınız
Sevinirken nasıl ki gizlemiyorsak
Ağlarken de kasmaya gerek yok o da bizim duygumuz ....

ben cok zor aglarim, aglarsam hemen konuyu kapatir o da. ozur diler gonlumu almaya calisir. ama surekli surekli aglasam o da takmazdi herhalde, kimse takmaz yani.

Ben kavga sırasında eşimin karşısında ağlamamak için kendimi hep tutarım ama hiç beceremem Çok sevdiğim insanlar karşısında haklıyken haksız konuma düşüyorsam veya bana bu insanlar haksızlık ediyorsa, haklılığımı ispatlayamıyorsam ister istemez ağlarken buluyorum kendimi tutamıyorum gözyaşlarımı Eşimde o an sinirliyse yanıma gelmez birkaç dakika sonra gelir,ben suçluda olsam ağladığım için üzülür ve hemen karşısına alıp bak senin hatan bunlar bunlar bana haksızlık etmedin mi diye konuyu açıklığa kavuşturmaya çalışır, kendi suçluysa da özür diler. Çok merhametlidir ben suçluda olsam kıyamaz ağlamama, mutlaka yanıma gelir ve sakince konuşur

Duygu var duygu var ben her olaya da abartılı sevinç gösterisi yapmadığım için her olaya da ağlamıyorum olur da ağlayacağım şey olursa tek ağlamayı tercih ediyorum
Yanlış bir tutum .
Bence değil bu lafım
Psikolojide yanlış bir tutum
Nasıl isterseniz yine de tabi :)
Mutlu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…