Siz bari beni dinleyin

canım ben çok uzun zaman bu problemleri düşünerek evlenmek istemedim çok görmeye gelen isteyen oluyordu ama hep bir bahane üretiyordum sonra erkek kardeşim laf arasında bir gün asker dönüşü ilk işm kendime 1 oda 1 salon apart tutmak dediğinde dank etti kafama.. anladım ki bu hayatta herkez bencil ilk fırsatta kaçmanın yolunu arıyorlar. bundan yüzdeyüz eminim ki annem de su an evlenmeyi düşünüyor. işte o zaman tam olarak karar verdim evlenmeye ve bu kararın çok kısa bir zaman sonrasında sözlümle tanıştım sanki o kararımı beklermiş rabbim karşıma çıkartmak için.. maddi yönden sıkıntılarımız var evet olacak da.. ama huzur çok öne mli ilişkide.. senin baban annen erkek kardeşin kanın canın insanlar yeri geldiğinde bencillik yapıyorken sana uzatılan sevgi dolu el nefes almanı sağlıyor sanki.. hiç mi kavga etmiyoruz belki birçokçiftten daha çok ama hayır soğumuyorum çünkü kıyaslamıyorum evi olsaydı çok parası olsaydı aileme de bana da baksaydı demiyorum.. ama bunu annem diyor. hiç sevmiyor sözlümü .. ona göre ne kısmetler kaçırdım paralı pullu.. anneme iyi bakacak olanlardan yani! önce bana bakması gereken babam nerede diye soruyorum cevaap yok ama.. kıyaslama çok tehlikelidir canım.. annen muhtemelen yapıyordur da bunu sen de yapıyor ya da ondan etkileniyor olabilir misin?

ya sanırım benim sorunum ,evliliğin son şansım olduğunu bilmem,ve bunu çok diikkatli düşünmem gerektiğini biliyor olmam,ama bu zamanlarda bu insan yanımdaysa ve herşey bu kadar hızla gelişiyrosa bu insanda vardır bir hikmet diyorum
annemin kıyaslaması sadece babamla beni kıyaslıyor kızınca,aynı onun gibisin bilmem ne,bi para çıksada kırışsak:)
canım ben yatıyorum yarın görüşelim yine burda olurmu ben 08:30 17:30 buralardayım
görürşüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…