siz benim yerimde olsaydınız nasıl tepki verirdiniz ( çok merak ediyorum )

adabilge

kim bilir belki de oldu..
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
632
63
43
Balıkesir
sabah bi yere gittim eşim aradı ve öğle arasında birlikte takılalım bir şeyler yeriz sonra ben seni tekrar olduğun yere bırakırım dedi tamam dedim... ben de düşündüm ki eğer eve yakın yere gidecekse beni de eve bıraksın tekrar olduğum yere dönmeyeyim...msj attım eve yakın yerde işim var dedi ...ben de onunla buluştuktan sonra eve geçmeye karar verdim... beni aldı madem eve gideceksin seni eve bırakayım boş yere dışarda yemeğe para vermemize gerek yok ben de gittiğim yerde yerim dedi...şok oldum , çok sinirlendim madem beni neden aradın öğle arası beraber takılalım niye dedin ben kendim eve giderdim dedim vay sen ne kıymet bilmez birisin aldık seni eve götürecez kötü mü ettik otobüslerde mahvolma diye ben neler yapıyorum ama sana yaranamıyorum başladı söylenmeye ... eşimle öğle arası buluşacam niyetiyle çıktım şoförüm beni eve bırakmış gibi bir muameleyle karşılaştım ve bunun için kendisine teşekkür etmem gerektiği düşünülüyor ...ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bana büyük bir terbiyesizlik yaptın dedim indim arabasından

bence sen doğru olanı yapmışsın haklısın..

Sen kızınca en azından gel hadi yiyelim demedi mi? Ben anlamıyorum bu erkekleri bir tutam bile romantizim yok bunlarda

Bence kendinizi yanlış ifade etmişsiniz. Eşinizin bakış açısı da gayet normal dışarda yemek yemeyelim boşa para gitmesin modunda ama ikinizin arasında bir iletişim sounu var galiba.
Keşke eşinize canım ben birlikte vakit geçirelim dediğin için eve yakın yere doğru geldim yemeği beraber yiyelim bir değişiklik olsun deseydiniz yada tamam beni eve bırak gel evde yemeği ye deseydiniz bu şekilde de birlikte vakit geçirmiş olacaktınız. Sanırım sinirle biraz ses tonunuz değişti kendinizi ifade edemediniz adamda anlamadığı için iyilik yapıyorum eve bırakıyorum beni anlamıyor moduyla savunmaya geçmiş. Sakin bir anınızda amacınızı belirtin takmayın bu kadar büyük bir sorun değil.

Sen kızınca en azından gel hadi yiyelim demedi mi? Ben anlamıyorum bu erkekleri bir tutam bile romantizim yok bunlarda

simit center da bir şeyler atıştıracaktık çok mu önemli gidelim dedi hayır beni eve bırak dedim madem kendin yemeyi planlıyorsun gidip ye dedim ama adam kendini o kadar savunuyor ki anlatamam .... ben yine geri döneceksin aç kalma diye aradım seni dedi ben de geri dönmeyip eve gittiğimde birlikte takılıp bir şeyler yiyemiyor muyuz dedim ??? bakış açılarımız o kadar ters ki adama göre beni ordan alıp eve götürmüş olması kısmı çok önemli bana göre de bana öğle arası birlikte takılalım diyip sözünde durması gerektiği kısmı önemli ...

birlikte vakit geçirmek kısımları için eşimin görüşünü , söylemlerini yazıyorum : biz evliyiz liseli aşıklar gibi olamayız benim iş hayatım var sana gösterebileceğim ayırabileceğim vakit bu kadar ister beğenirsin ister beğenmezsin senin bileceğin iş ...ben mesai vaktindeyim seninle dolaşamam vs...
hem mesai vaktinde benimle dolaşamazmış hem de arayıp öğlen birlikte takılalım diyor...ben arasam teklif etsem zorunlu hissetti geldi okey diycem ama hem kendi arıyor hem de yaptıklarına bak...bu arada benim eşim asla parayı takmaz canım o bi bahane parayı taksa ben de seninle eve geleyim evde yiyelim derdi ama o seni bırakıyım ben de gideceğim yerde yerim dedi

Erkek yani iste garipseme.. Ben artik okuz bile demek iatemiyorim benim esim de boyle birseyden kizinca da naptim ki ben? Isteklerin bitmiyor? Hic biseyden mutlu olmuyorsun? Mutlu edemiyorum seni? Baaliyor bunlari soylemeye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence hayır ben birlikte yemek istiyorum deseydiniz olay büyümeseydi

Ruh hastasi erkek modeli M.Ö -4000

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok büyük bir sorun değil aslında.
eşiniz size büyük bir iyilik yapmış.eve bırakmış.teşekkür bekliyor:) (erkek mantığı)

sanırım iletişiminizde bir sorun olmuş.erkekler maalesef ince olamıyorlar.
siz eğer ' tamam o zaman eve gel ben hazırlarım bişeyler.birlikte yiyelim ' deseydiniz ona da tamam derdi sanırım.

dediğim gibi ufak bir iletişim sorunu olmuş.çok takmayın kafanıza.akşam sakin kafayla konuşursunuz.

biz evliyiz liseli aşıklar gibi olamayız benim iş hayatım var sana gösterebileceğim ayırabileceğim vakit bu kadar ister beğenirsin ister beğenmezsin senin bileceğin iş ...ben mesai vaktindeyim seninle dolaşamam vs...

yukarıdaki cümleyi okuyana dek abartmışsın gibi gelmişti banada..
ama eşin yani sonuçta, böyle bi cümle kurmak karşı tarafı kırar.. ben olsam bende kırılırdım açıkçası..
üstelik dediğin gibi, sen değil o seni aramış beraber zaman geçirip bişeyler yiyelim demiş..
artık sen eve yakın biyere gidelim diyince ne düşündüyse bi anda dönmüş..

yaptığı yanlış bence.. haklı olan sensin gibi geldi banada..
ben olsam baya trip atardım, inadım inattır çünkü..
sanırım seninlede aynı tepkiyi verirdim : "madem sen tek takılcan, ne diye beni arayıp beraber yiyrlim diyosun" derdim.. ki bu soruda çok doğal şu noktada..

süründür ama abartma derim sonuç olarak..

madem öyle evde bişeyler hazırlayıp yiyelim deseydin
boşa para vermemek için
bence abartılacak bişey yok biraz yanlış anlaşılma
erkek mantıgıyla kendini savunmuş işte kendi çapında

aynen canım her yaptığı yanlşta seni kırdım galiba özür dilerim diyeceğine sana yaranamadım bir türlü diyip 4 4 lük müş de bende sorun varmış da onun kıymetini bilmiyormuşum gibi söyleniyor

bence hayır ben birlikte yemek istiyorum deseydiniz olay büyümeseydi

büyümemesi için onun adım atması gerekirdi diye düşünüyorum çünkü hem o davet etti hem de o yan çizdi....ben tartışırken hele de haklı iken bu tarz cümlelerle ortamı yumuşatacak bir kişilik olamadım hiçbir zaman o cümleyi kurmam yani

çok büyük sorun değil evet ama çok kırıldım ve dediğiniz gibi dışarda para vermeyelim diyince ben de evde yemeyi planlıyor galiba diye düşündüm ve evde mi yiycez sen de gelecek misin dedim hayır ben gelemem ben gittiğim yerde yerim dedi

evet o cümlelerin beni kırdığını bile bile kuruyor o cümleleri ve daha başka cümleleri.... sonra o sinirle söyledim diye ört pas etmeye çalışıor bazılarını ama her biri ayrı yara olarak duruyor bende...hatta bugün tartışırken silecem numaranı aramayacam bundan sonra dedi.... ben de sabrımın tükenmesine az kaldı ben seni öyle bir silecem ki ismimim baş harfini bile duyamayacaksın diye 2 kere net şekilde tekrarladım hemen bi cümleye takılma diye döndürdü süründür süründür akıllandığı yok valla atansam gözünün yaşına bakmayacam atandığım şehirde alacam annemi babamı yanıma o şehre yerleşecemm asla da onun olduğu ile dönmüycem Allahın izni ile ...

Şimdi siz zaten eşiniz aradığında dışardaymışsınız yani bir yere gitmiştim eşim aradı demişsiniz. O da madem dışarıdasın ve daha da gezeceksin bende öğle tatilinde yemek yicem zaten beraber yiyelim sen gezmeye devam et istediğin yere bırakırım demiş ama siz yok ben zaten eve gidicem daha gezinmicem diye mesaj atıp beni eve bırakırsın deyince o da haliyle madem daha dışarıda olmayacaksın seni eve bırakayım o zaman ben tek yerim demiş kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum. Ha siz sonunda ben onunla yemek yemek için çıktım, özel şöförüm eve bırakmış gibi hissettim deyince sanki onunla yemek yemek için özel olarak evden çıkmışsınız gibi algılanıyor da onun üzerine yazdım mantık olarak doğru zaten yemek yedikten sonra eve gideceksiniz evde yiyebilirsiniz ama sonra hala dışarıda dolaşacak olsanız aç dolaşmayın diye eşiniz size de yemek ısmarlamak istemiş ama sorabilirdi evde mi yersin benimle mi diye sende seninle yemek isterim derdin ya da öyle mi dedi hayatım gelmişsin görüştük beraber yiyelim vakit geçirelim öyle git derdin kabul ederdi ama siz çıkışınca o da çıkışmış hem çıkmıyorsunuz ki siz evlisiniz birlikte zaten zaman geçiriyorsunuzdur büyütmemek lazım benim eşimin de vardır öyle düşüncesizlikleri ama kötü niyetten değil asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…