siz benim yerimde olsaydınız nasıl tepki verirdiniz ( çok merak ediyorum )

gezme değil bazı işlemler için resmi bir kurumdaydım....öğleden sonra da kalma ihtimalim vardı...ben o kurumdayken aradı beni ...öğle arasında birlikte takılalım diye sonra geri bırakırım dedi...başlangıç bu ama sonra oraya dönmeyeceğimi duyunca o zaman eve götürim seni diyip tam 12 de eve bıraktı beni yani öğle arasını evde geçirmiş oldum

ahahah ayy inanmıyorum yaaa şaka gibi resmen benim kocam böyle yapcak kafasını kırarım herhalde.. ne demek boş yere dışarda para wermeyelim?? eee sen öle demiştin ne oldu dimi??

sonuna kadar haklısın bacım ben olsam bende senin gibi yapardım..

ama bari dur tamam götüreyim yemeğe deseydi yaaa ....

walla bu erkeklerde bi gram akıl yok

ama ona göre teşekkür edilecek bir davranış sergiledi beni eve bıraktı canım önceden epey sinirleniyordum ama artık eşimin ilgisizliğine pek aldırış etmemeye çalışıyorum zira ailesinnden ilgi görerek büyümemiş ki bana ilgi göstersin .... pek konuşmadım o daha çok söylendi arabada , suçluluk duygusuyla diye düşünüyorum .... bunu ben hariç hiçbir bayana yapmazdın ya da çıkma döneminde olsak bana da yapmazdın dedim biz liseli aşık değiliz biz evliyiz diye savunmaya geçti ....

hımmmm....

sana öğle arası yemek yiyelim demeseydi belki sen hemen ewe gtmeyecektin sen yemeği acıkınca kendinde yerdin dışarda teklif etmiş diye buluşmuşsun...

sende haliyle ewin yakınlarında olacağınız içinb ewe de bırakır diye düşünmüşsünüz...

neyse artık ewe geldiğinde akşam konuş niye böyle yaptın diye...

kavga etmeye gerek yok geçmiş artık...

O kadar abartılacak bir mevzu yok. Evde yemeyelim dışarda yiyelim deseydiniz iş çözülürdü.

bu erkek milleti neden böyle yaaa :)) sen haklısın sonuna kadar hemde :)))

kızmakta çok haklısın canım..bende olsam sinirlenirdim.bu erkek milletinin hepsi aynı.kurulmuş birer makine gibiler.cevaplar aynı tepkiler aynı..hiçbir zaman hayal ettiğimiz gibi olmayacaklar maalesef.....

aynen öyle oldu canım yemek teklifi geldi ok dedim yedikten sonra da madem işin eve yakın bir yerde beni de eve bırakır mısın diye talepte bulundum o da madem eve gideceksin git evde ye demek istedi galiba

kızmakta çok haklısın canım..bende olsam sinirlenirdim.bu erkek milletinin hepsi aynı.kurulmuş birer makine gibiler.cevaplar aynı tepkiler aynı..hiçbir zaman hayal ettiğimiz gibi olmayacaklar maalesef.....

artık yıldım zaten canım hatta bana hep biz evli çiftler gibi olmayacaz sıradanlaşmayacaz diyen bir tip düşün yani o yalanlardan bu gerçeklere ..... çok acı ama bıraktım kendi haline

bende eşimi cuma günü aradım sinema ısmarlicam sende yemek ısmarla dedim.işyerine gittim sinema saatleri geç olduğu için boşver para harcamayalım dedim oda yemek ısmarlamıyim o zaman dedi tamam dedim.eve gittik bişeyler yiyip bilgisayardan film izledik

bu erkek milleti neden böyle yaaa :)) sen haklısın sonuna kadar hemde :)))

öyle tepkiler verdi ki bana nasıl savunuyor kendini şurda videodan izletebilsem çoğu kişi hayretle seyreder yani..adam bir özür diler evet aşkım teklif ettim sana ama şimdi eve götürüyorum seni işim çıktı falan bişey dersin yok adam beni otobüsten kurtarmış saatlerce otobüste sürüncekmişim almış eve götürmüş yaranamamış mış .....kalas man diyorum ben böylelerine

böyle olsa tepki vermem canım ama bizde gidilebilecek vakitti zira öğle arası yani...ama adam sen evde ye dedi beni tam 12 de eve bıraktı ...ben de kendim gideceğim yerde yerim dedi gitti

böyle olsa tepki vermem canım ama bizde gidilebilecek vakitti zira öğle arası yani...ama adam sen evde ye dedi beni tam 12 de eve bıraktı ...ben de kendim gideceğim yerde yerim dedi gitti

tabiki senin yerinde olsaydım bende kızardım ama unut boşver delirme bizler gibi hassas değil onlar

O kadar abartılacak bir mevzu yok. Evde yemeyelim dışarda yiyelim deseydiniz iş çözülürdü.

telefonda bana tamamen kendi isteğiyle öğle arası yemek yiyelim diyen adam beni aldıktan sonra seni eve bırakıyım evde yersin diyecek ben de ona ben dışarda yemek istiyorum diycemm ....bu ben değilim imkansız yani olay ne kadar büyürse büyüsün bana terbiyesizlik yaptı diye düşünüyorum

artık yıldım zaten canım hatta bana hep biz evli çiftler gibi olmayacaz sıradanlaşmayacaz diyen bir tip düşün yani o yalanlardan bu gerçeklere ..... çok acı ama bıraktım kendi haline

aynen bende saldım çayıra mevlam kayıra...sinir ola ola verem olucam bi gün.yine kendimize yapıyoruz yani..

acaba o kabul eder mi o model olduğunu :) ben çok söylüyorum bir psikoloğa görün diye

Tabiki etmez.bendede vardi ondan bi adet.sevgiluydik tabi nikah yoktu şükür.:) kurtuldm ben . ancak esinizi sadece bu kabaligiyla kotu biriymiş gbi yargilamayalim..insaniz oluo hatalarimiz.fazla uzatmayin( hep ozur beklemeyin .hic bisi olmamis gbi davranin birkaç hatasinda .bence...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…