Şimdi siz zaten eşiniz aradığında dışardaymışsınız yani bir yere gitmiştim eşim aradı demişsiniz. O da madem dışarıdasın ve daha da gezeceksin bende öğle tatilinde yemek yicem zaten beraber yiyelim sen gezmeye devam et istediğin yere bırakırım demiş ama siz yok ben zaten eve gidicem daha gezinmicem diye mesaj atıp beni eve bırakırsın deyince o da haliyle madem daha dışarıda olmayacaksın seni eve bırakayım o zaman ben tek yerim demiş kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum. Ha siz sonunda ben onunla yemek yemek için çıktım, özel şöförüm eve bırakmış gibi hissettim deyince sanki onunla yemek yemek için özel olarak evden çıkmışsınız gibi algılanıyor da onun üzerine yazdım mantık olarak doğru zaten yemek yedikten sonra eve gideceksiniz evde yiyebilirsiniz ama sonra hala dışarıda dolaşacak olsanız aç dolaşmayın diye eşiniz size de yemek ısmarlamak istemiş ama sorabilirdi evde mi yersin benimle mi diye sende seninle yemek isterim derdin ya da öyle mi dedi hayatım gelmişsin görüştük beraber yiyelim vakit geçirelim öyle git derdin kabul ederdi ama siz çıkışınca o da çıkışmış hem çıkmıyorsunuz ki siz evlisiniz birlikte zaten zaman geçiriyorsunuzdur büyütmemek lazım benim eşimin de vardır öyle düşüncesizlikleri ama kötü niyetten değil asla.
sabah bi yere gittim eşim aradı ve öğle arasında birlikte takılalım bir şeyler yeriz sonra ben seni tekrar olduğun yere bırakırım dedi tamam dedim... ben de düşündüm ki eğer eve yakın yere gidecekse beni de eve bıraksın tekrar olduğum yere dönmeyeyim...msj attım eve yakın yerde işim var dedi ...ben de onunla buluştuktan sonra eve geçmeye karar verdim... beni aldı madem eve gideceksin seni eve bırakayım boş yere dışarda yemeğe para vermemize gerek yok ben de gittiğim yerde yerim dedi...şok oldum , çok sinirlendimmadem beni neden aradın öğle arası beraber takılalım niye dedin ben kendim eve giderdim dedim vay sen ne kıymet bilmez birisin aldık seni eve götürecez kötü mü ettik otobüslerde mahvolma diye ben neler yapıyorum ama sana yaranamıyorum başladı söylenmeye ... eşimle öğle arası buluşacam niyetiyle çıktım şoförüm beni eve bırakmış gibi bir muameleyle karşılaştım ve bunun için kendisine teşekkür etmem gerektiği düşünülüyor ...ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bana büyük bir terbiyesizlik yaptın dedim indim arabasından
ahahah ayy inanmıyorum yaaa şaka gibi resmen benim kocam böyle yapcak kafasını kırarım herhalde.. ne demek boş yere dışarda para wermeyelim?? eee sen öle demiştin ne oldu dimi??
sonuna kadar haklısın bacım ben olsam bende senin gibi yapardım..
ama bari dur tamam götüreyim yemeğe deseydi yaaa ....
walla bu erkeklerde bi gram akıl yok
ama ona göre teşekkür edilecek bir davranış sergiledi beni eve bıraktıcanım önceden epey sinirleniyordum ama artık eşimin ilgisizliğine pek aldırış etmemeye çalışıyorum zira ailesinnden ilgi görerek büyümemiş ki bana ilgi göstersin .... pek konuşmadım o daha çok söylendi arabada , suçluluk duygusuyla diye düşünüyorum .... bunu ben hariç hiçbir bayana yapmazdın ya da çıkma döneminde olsak bana da yapmazdın dedim biz liseli aşık değiliz biz evliyiz diye savunmaya geçti ....
sabah bi yere gittim eşim aradı ve öğle arasında birlikte takılalım bir şeyler yeriz sonra ben seni tekrar olduğun yere bırakırım dedi tamam dedim... ben de düşündüm ki eğer eve yakın yere gidecekse beni de eve bıraksın tekrar olduğum yere dönmeyeyim...msj attım eve yakın yerde işim var dedi ...ben de onunla buluştuktan sonra eve geçmeye karar verdim... beni aldı madem eve gideceksin seni eve bırakayım boş yere dışarda yemeğe para vermemize gerek yok ben de gittiğim yerde yerim dedi...şok oldum , çok sinirlendimmadem beni neden aradın öğle arası beraber takılalım niye dedin ben kendim eve giderdim dedim vay sen ne kıymet bilmez birisin aldık seni eve götürecez kötü mü ettik otobüslerde mahvolma diye ben neler yapıyorum ama sana yaranamıyorum başladı söylenmeye ... eşimle öğle arası buluşacam niyetiyle çıktım şoförüm beni eve bırakmış gibi bir muameleyle karşılaştım ve bunun için kendisine teşekkür etmem gerektiği düşünülüyor ...ben mi abartıyorum bilmiyorum ama bana büyük bir terbiyesizlik yaptın dedim indim arabasından
hımmmm....
sana öğle arası yemek yiyelim demeseydi belki sen hemen ewe gtmeyecektin sen yemeği acıkınca kendinde yerdin dışarda teklif etmiş diye buluşmuşsun...
sende haliyle ewin yakınlarında olacağınız içinb ewe de bırakır diye düşünmüşsünüz...
neyse artık ewe geldiğinde akşam konuş niye böyle yaptın diye...
kavga etmeye gerek yok geçmiş artık...
kızmakta çok haklısın canım..bende olsam sinirlenirdim.bu erkek milletinin hepsi aynı.kurulmuş birer makine gibiler.cevaplar aynı tepkiler aynı..hiçbir zaman hayal ettiğimiz gibi olmayacaklar maalesef.....
bu erkek milleti neden böyle yaaa :)) sen haklısın sonuna kadar hemde :)))
bende eşimi cuma günü aradım sinema ısmarlicam sende yemek ısmarla dedim.işyerine gittim sinema saatleri geç olduğu için boşver para harcamayalım dedim oda yemek ısmarlamıyim o zaman dedi tamam dedim.eve gittik bişeyler yiyip bilgisayardan film izledik
böyle olsa tepki vermem canım ama bizde gidilebilecek vakitti zira öğle arası yani...ama adam sen evde ye dedi beni tam 12 de eve bıraktı ...ben de kendim gideceğim yerde yerim dedi gitti
O kadar abartılacak bir mevzu yok. Evde yemeyelim dışarda yiyelim deseydiniz iş çözülürdü.
tabiki senin yerinde olsaydım bende kızardım ama unut boşver delirme bizler gibi hassas değil onlar
bana bu model düştüsabrım taşana kadar devam zaten sabrım taşınca evde de olsa yemek yemek için bulamayacak beni bu kafayla
artık yıldım zaten canım hatta bana hep biz evli çiftler gibi olmayacaz sıradanlaşmayacaz diyen bir tip düşün yani o yalanlardan bu gerçeklere ..... çok acı ama bıraktım kendi haline
acaba o kabul eder mi o model olduğunu :) ben çok söylüyorum bir psikoloğa görün diye
gitte güzel bi yemek yap bari
canım ya güldürdün beni
eve geldiğim gibi uyudum sinirimdenşimdi başım çatlıyo
zaten akşama da hiçbir şey yapmıycam yiyip gelseydin diycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?