siz benim yerimde olsaydınız nasıl tepki verirdiniz ( çok merak ediyorum )

aynen bende saldım çayıra mevlam kayıra...sinir ola ola verem olucam bi gün.yine kendimize yapıyoruz yani..

annem de öyle diyor boşver kızım sen hasta olacaksın sonra sağlığım gitti diye daha çok üzüleceksin ..... adamın hayatı ailesi işi arkadaşları bana sıra geldiğinde sana nasıl bir özel vakit ayırmamı istiyorsun ben anlamadım şu özel vakti diyor ... 6 seneye gircez evlendik cicim ayı bile görmedim üzerime titrenilmedi asla şimdi mi titreyecek ???? kalas geldi kalas gidecek

Canım eşin hödüklük etmiş birazda. O an için öle gelişivermiştir. biraz daha esnek olup idare edebilrsin.sonrada güzelce anltırsın. sende haklısın.oda BİRAZCIK:) kendine göre haklı ne diyim:)

hödük yazınca çok mu ağır olur diye korkmuştum içimden. sende kalas yazınca rahatladım

canıııım ne kadar şanslısın ...bendeki bir imza ama o kadar büyük bir bağa neden oluyor ki hani sevgiliyken tanısaydım da şutlasaydım o zaman
benimkinin hataları bir değil iki değil üç değil ..önceden hatalıyım özür diliyorum derdi artık özür dilediği de yok iyice yüzsüzleşti çünkü 1 ay konuşmadığımızı biliyorum ...

valla canım diyorum ya bunların hepsi kopyalanmış adeta...gülüp geçelim dicem ama olmuyo ki.hayat geldi geçicek bi gün yüzü göremicez.onlara öle diyincede açmışın açıktamısın diolr.bu daha da sinir ediyoseni çok çok iyi anlıyorum allah sabır versin biz kadınlara ne diyelim...

aminnnnnnnnnnn canım amiiinnnn ....

bu sayfayı nasıl buldum bilmiyorum ama şükürler olsun ki bulmuşum...
tanımasa da insan karşısındakileri derdine derman oluyormuşlar gibi hissediyor ve rahatlıyor...tek tek teşekkür ediyorum hepinize
bana bu sayfada daha çok konu açacakmışım gibi geliyor ama hangi doğrultuda konular olacağını ömrüm varsa zamanla yaşayıp görecem inş

valla ben ne zamandır takip ediyodum ama üye değildim.bugün katılm daha yeni.insanlar içini döküyor rahatlıyo..birbirlerine çare oluyo..ohh ohh çok sevdim bende bu işi

valla ben ne zamandır takip ediyodum ama üye değildim.bugün katılm daha yeni.insanlar içini döküyor rahatlıyo..birbirlerine çare oluyo..ohh ohh çok sevdim bende bu işi

evet canım ben de bulduğumda önce bi dışardan baktım sonra üye oldum sonra da 1 aylık küs olduğumuz bir süreçti ve canımı sıkan bir konumu paylaştım sağolsun üyeler de fikirlerini esirgememişlerdi ... insan yakınına anlatamadıklarını rahatça burda dökebiliyor iyi etmişsin üye olmakla hoşgeldin

hoşbuldum canım.bu aralar bende çok dertliyim.bakalım hangisinden başlarım

şaşarmadım vede çok abartı bişey göremedim yanlış olabilir ama çoğu erkek böyle

şaşarmadım vede çok abartı bişey göremedim yanlış olabilir ama çoğu erkek böyle

sorun ben olayı bana yapılmış bir terbiyesizlik olarak algılarken eşimin kendini haklı görüp bana eve gelene kadar söylenmesi ...ben de farklı görüşler almak istedim

gerçekten bizim gibi düşünemiyorlar.

niye ama ya çok mu zor kıza gel birlikte yiyelim dedim sonrada aldım eve götürdüm bu hiç yakışık almaz diye düşünmek....eşim çıkma dönemimizde peşimden ayrılmazdı beni bırakma diye yalvarırdı ama ne zmaanki evlendik zaten benim diye böyle rahat davranıyor bence

sorun ben olayı bana yapılmış bir terbiyesizlik olarak algılarken eşimin kendini haklı görüp bana eve gelene kadar söylenmesi ...ben de farklı görüşler almak istedim

yok canım ben evli değilken bile yaşadım aynılarını. çok künt düşünüyolar bizim gibi buna alınırmı yanlış anlarmı yok.

oyüzden fazla üstünde durma kendini boşa üzmüş olursun

Hakli olsaniz da evliliklerde bu gibi meseleler buyumemeli diyorum. Yoksa evlilik yipraniyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…