- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Evlilik arefesi anlaşamamazlık yüzündenKonuyu biraz daha detaylandirirsan daha iyi yorum yapılır
Haksız sayılırBir şekilde mutlaka orta yolu bulmaya çalışırdım. Ailem haklı ise tabi ki ailemin düşüncelerini desteklerdim.
Yok ikiside değil o kadar basit değilKonu ne çok önemli ama,diyelim sadece bohça içinse ailemi ikna etmeye çalışırım,diyelim erkek tarafı birlikte oturma konusunda ısrar ediyorsa bu durumda da aile haklı derim.
Ama arkdasim sen taksit taksit yazarsan biz ne anlayalimda yorum yapalim?Evlilik arefesi anlaşamamazlık yüzünden
Biraz özel olunca yazılmıyorAma arkdasim sen taksit taksit yazarsan biz ne anlayalimda yorum yapalim?
Konunun iceei yok ve bu yuzden elde tutulur biseyler olmayinca pas geciyorum ben konunu.
Ama böyle de cevap yazılamıyor. Çünkü konunun ne olduğu, ailenin mi yoksa sevgilinin mi haklı olduğu çok önemli burada. Ya aileniz sizi olmayacak bir durumdan kurtarmaya çalışıyor ya da aileniz bencillik yapıyor. Her şey olabilir. İki tarafın da nasıl insanlar olduğunu da hiç anlayamıyoruz konunuzdan. Direkt aile mi sevgili mi diye tek kelimelik anket açsanız daha iyiydi.Biraz özel olunca yazılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?