Siz böyle bir durumda ne yapardınız?

Arkadaşlar ben memlekete annem ve babamın yanına tatile geldim kayın validemlerim köyü iki saat uzaklıkta kayınvalidem normalde hep ayrımcı dır diğer büyük gelininide sevmez arkadan konuşur ama onu hep kayırır ama onlara daha fazla düşkün çocuklarına ve büyük oğluna yani kaynıma neyse ben geleli iki gün oldu kaynanam normalde İstanbulda oturuyor ama oda köyünde şimdilik ne beni aradı ne gel buraya torunumuda göreyim dedi kendi ailem baş üstünde tutuyor beni ben bu konuyu sizce olay haline getireyim mi yoksa hiç umursamim mi çünkü beni şuan aramıyor eşime söylesem oda annesine neden aramadın filan dese yine kayınvalidem kendini bir şekilde haklı çıkarır kızlar sonuçta onun araması gerekmiyor mu kızım gelip alalım seni diye siz olsanız ne yapardınız gündeme taşırmıydınız bu konuyu
Gelip seni alalım dese ailenizi bırakıp gideceksiniz yani :işsiz:
Vallahi eşimin ailesi umurumda bile olmaz böyle bir durumda. Kendi anne babamın prensesiyim zaten. Onlar ilgi gösterse ne olur göstermese ne olur

Benim kaynanam bir kere memlekete gittigimin ertesi gunu arayip bize de gel demisti de ne sinir olmustum. Ne guzel aramasin iste bahanen olur senin de

Hiç de farklı değil bayramda siz aramliydiniz bayram için .
O da belki sizi alalım derdi .
Anneniz babanız da mı demedi ayıptır ara sor diye.
Ne biçim şeyler ya .
Bayram da da mı aramamış kaynanasını ? Ay ne munasebet kaynana arar gelini gelin h ic ararmı bayramda ne ayip sey 😂😂

Bayram da da mı aramamış kaynanasını ? Ay ne munasebet kaynana arar gelini gelin h ic ararmı bayramda ne ayip sey 😂😂

Ya bilmiyorum kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama azami miktarda saygı göstermek zorunda .
Benim bildiğim bayramda gidemedigin buyukler aranır . E bu senin kocanın annesi yedi kat yabancı değil ki .
Aileler nasıl çocuk yetiştiriyorlar nezaketten uzak hıc anladığım bir şey değil .
Bı de haklıymış gibi kocasına şikayet edecek 🤦

Ya bilmiyorum kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama azami miktarda saygı göstermek zorunda .
Benim bildiğim bayramda gidemedigin buyukler aranır . E bu senin kocanın annesi yedi kat yabancı değil ki .
Aileler nasıl çocuk yetiştiriyorlar nezaketten uzak hıc anladığım bir şey değil .
Bı de haklıymış gibi kocasına şikayet edecek 🤦
Katılıyorum 😊😊

Arkadaşlar ben memlekete annem ve babamın yanına tatile geldim kayın validemlerim köyü iki saat uzaklıkta kayınvalidem normalde hep ayrımcı dır diğer büyük gelininide sevmez arkadan konuşur ama onu hep kayırır ama onlara daha fazla düşkün çocuklarına ve büyük oğluna yani kaynıma neyse ben geleli iki gün oldu kaynanam normalde İstanbulda oturuyor ama oda köyünde şimdilik ne beni aradı ne gel buraya torunumuda göreyim dedi kendi ailem baş üstünde tutuyor beni ben bu konuyu sizce olay haline getireyim mi yoksa hiç umursamim mi çünkü beni şuan aramıyor eşime söylesem oda annesine neden aramadın filan dese yine kayınvalidem kendini bir şekilde haklı çıkarır kızlar sonuçta onun araması gerekmiyor mu kızım gelip alalım seni diye siz olsanız ne yapardınız gündeme taşırmıydınız bu konuyu
Sizin canınız çok sıkılıyor anlaşılan, isterseniz elti ile bi yer değiştirin. Değişiklik olur ikiniz için de. İyi gelir.

Dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz ben anlamadım?
Öyle bir girizgah yapmıssınız ki kayınvalidenizi sevmediğinizi anlatan,buna rağmen neden bu görüşme isteği? Bayramda da konuşmadınız sanırım birde. Konuşsanız arayıp, sorarlardı sanırım gelecekmisin diye
Bakın keyfinize. Yarın öbürgün bize gelmedin vs mevzusu olursa,covid dolayısıyla gelmek istemedim deyip geçersiniz.

Ben arasa daha çok dert ederdim valla. Kocam yok, anamı babamı görmeye gelmişim 2 gün rahat vermediler şurada diye. Ne meraklısınız ilgi noktası olmaya. Oturun işte oturduğunuz yerde.
Hakkaten he ikidir kv beni aramıyor sormuyor konusuna denk geliyorum, ne güzel işte bakın keyfinize keşke benimki de ben yokmuşum gibi davransa😂😂

Ben de düşünüyorum şimdi kayınvalide rahat bırakmadı, annemin yanında rahat kalamadım diyecek.
Hakkaten siz dert mi arıyorsunuz, ne güzel işte keyfine bak.
Bu arada bana konu sahibinden çok kayınvalide sempatik geldi🤔

Son düzenleme:
kaynana mı arayacak

ben de konunun sonunda kocamı aramış buraya geldi de bize gelmedi demiş sanmıştım

memlekete gittiniz ve kv köyde ise aramak daha doğrusu gitmek size düşer de şimdi olağan dönemde değiliz

ben olsam aradım korona var gelemiyoruz ayy kusurumuza bakmayın derdim konuyu da ben açar ve ben istediğim gibi kapardım

imza :15 dakika mesafedeki kv ye bayramda gitmeyen gelin

Kayinvaliden seni neden aramali ki? Neden ayagina kadar gelip goturmeli ki. Annenlere gidebiliyorsan onlara da gidebilirdin.
Bizim bildigimiz kucukler buyukleri arar. Bayramda esinizle iki saatlik yere gidebilirdiniz. Annenize gidebiliyorsaniz araba olmadan, oraya da gidebilirdiniz.

Canım benim kaynanam köyd

Canım kaynanam normalde aradığını arar çağırır kızını vs ve ben çocukla geldim araç yok en azından kızım yolculuk nasıl geçti gelmek istersen alayım seni diyebilir bu konu farklı
Hiç de farklı değil bayramda siz aramaliydiniz bayram için .
O da belki sizi alalım derdi .
Anneniz babanız da mı demedi ayıptır ara sor diye.
Ne biçim şeyler ya .
Adı ustunde buyuk yahu buyuk ne var siz arasanız bayram seyran kocanızın hatrı ne var yani. Bırakın o bunu aramıs sunu aramıs kimi ararsa arasın siz buyugunuz oldugu ıcın siz arayın. Tatlısert olmayıdamı beceremiyorsunuz bukadar dokunduysa arayın anne uzak yollardan gelinin gelmıs haberın olmadımı deyıverın cevabıda alırsınız zaten. Kadın savaşlarına erkegı cok karıştırmayın hele ki boyle basit şeylere. Baktınız olmuyor olaylar bitmıyor arkası geliyor cozumsuz kalıyor o halde esınıze soylersınız.millet neler yasıyor da yine susuyor bazı hemcınslerımı anlayamıyorum gercekten.

Back
X