Siz böyle bir insanla evli kalmaya devam eder miydiniz

aysgla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
267
-48
16
26
Geçmişe takılı kalmış
Öfkelenip genelde her eleştiriden bir şeyler çıkaran
Kavga gürültü eden dışarlarda dahi
Evin kapılarını vurup atan
Üç gün iyiyken bir gün kötü olan
İlaç kullanmasına rağmen ilaçları doktordan habersiz düzensiz almaya başlayıp çıldırmış olan
Bana sinirinden vuran
Onun için herşeyin en güzelini yapmaya çalışmama rağmen kavga anında nankörce konuşan
Ailesi sorunlu , doktorların bu insan düzelir ailesi ayağını kaydırmış süreç lazım dedi ama ben daha dayanamıyorum 4 aylık evliyim yaşadıklarım bunlar bunun ceremesini neden ben çekiyorum iki aydır iyidi yine kötüleşti yaptıktan sonra pişman oluyo ağlıyor ediyor ailesi bişe öğretmemiş böyle bir insanla ömür geçer mi !?

Hayır kalmazdım

Kimsenin psikoloğu değilsiniz. Hele ki bir de sinirden size vurmuş. Bence yol yakınken dönün. Yeni evlendiniz, balayı gibi günler yaşamanız gerekirken başkasının adam edemediği psikolojisi bozul kişiyle mi uğraşacaksınız?

Kendinize bir iyilik yapın ver ayrılın lütfen. Ve mutlaka korunun, düzelir diye çocuk yapmayın sakın.

Merak ediyorum da, evlenmeden önce tanışmıyor muydunuz acaba?

Travmatik bir geçmişi var psikolojisi bozuk
size vurması fiziksel psikolojik şiddet uygulaması asla kabul edilecek bir durum değil hakkı yokkk yapamazzzz
Ama siz bunu bilerek mi göze alarak mı evlendiniz bu çok önemli bir nokta

Evet evlenmeden öncede böyleydi ailesinin de farkındaydım ama onu o çukurdan kurtarmak istedim çünkü normalde iyi biri doktorda dedi aslında iyi normal bi insan sadece biraz zamanı var düzelmesi için

Birde yeni evlisiniz Şuan rüya da gibi olmalısınız kendiniz istediyseniz de o adam kolay kolay düzelmez ilacı da bir alıp bir almıyormuş yol yakınken çaresine bakın
İki Aydın rüya gibiydi taki düne kadar. Yine çaldırdı meğer akşamki alması gereken ilacı almıyormuş halbuki tedavisi çok güzel gidiyordu doktor birkaç aya kesın düzelecek dedi en iyi doktora götürdüm elinden tuttum ama bana vurdu küfür etti ben çok yıpramdım

Evet evlenmeden öncede böyleydi ailesinin de farkındaydım ama onu o çukurdan kurtarmak istedim çünkü normalde iyi biri doktorda dedi aslında iyi normal bi insan sadece bira

buradan birşey diyemeyiz iyi bir psikiyatriye eşiniz yokken birebir görüşün o

Biz buradan birsey diyemeyiz siz yine bir doktorla görüşün hayatta eşinizle gitmeyin siz tek giidp bir bir yaşadıklarınzı anlatın
Kendiniz bilerek evlenip elinden tutup düzletmek istediğinİzi söylediniz

Evet evlenmeden öncede böyleydi ailesinin de farkındaydım ama onu o çukurdan kurtarmak istedim çünkü normalde iyi biri doktorda dedi aslında iyi normal bi insan sadece biraz zamanı var düzelmesi için

Keşke düzeldikten sonra evlenseymişsiniz. Elin oğluna kıyamayıp onu iyileştireceğim derken kendinize kıymışsınız. Başkasına verdiğiniz değeri önce kendinize verin. Sevgi her şeyi iyileştirmiyor malesef.

Biz buradan birsey diyemeyiz siz yine bir doktorla görüşün hayatta eşinizle gitmeyin siz tek giidp bir bir yaşadıklarınzı anlatın
Kendiniz bilerek evlenip elinden tutup düzletmek istediğinİzi söylediniz
Onu terketsem nolur bilerek aldım ama canıma tak etti suratına bakasın gelmiyor artık haketmediğim şeyleri yaşattı bana acıyorum ona ama

Keşke onu çok sevmiştim yanıma almak istedim nerden bileyim bu kadar iletileceğini acıyorum şimdide bırakamıyorum

Onu terketsem nolur bilerek aldım ama canıma tak etti suratına bakasın gelmiyor artık haketmediğim şeyleri yaşattı bana acıyorum ona ama
Öyleyse hiç uzatmayın ilk fırsatta boşanın mutluluk dizinde hakkınız unutmayın
Kendinize şunu sorun bir ömür bu adamla geçer mi

Şunları okuyunca diyorum ki, eski eşimden boşuna ayrıldım galiba. (İroni tabii de durumun vehametini anlayın yani)
Şu anlatılanların tek biri, yanı sıra bağımlılık gibi problemler, sadakat sorunu falan asla yoktu.
Ailesinin çirkin tarzı, kendisinin de doğruyu yanlışı ayırt edip dengeyi kuramaması, benim de gelecek görememem ve cebelleşmek istememem sonucu bitti. Tek gün bile pişman olmadım.
Bu kadar mı kıymeti yok canınızın?

Hastalık ve ilaç kullanımı yüzünden böyle oluyosa son kez bunun düzene girmesi ve tedavi olması için gereken tavrı koy, baktın düzelmeye çalışma niyeti yok, kaç kurtar kendini.

İnsanın doktoru kendisidir. Kendisinin fark edip o çukurdan çıkması gerekir yoksa siz naparsanız yapın böyle kalır

Hemen kestirip atmayın bence belki o da bunlari yaşamak istemezdi size cok iyi bi eş olmak isterdi ilac kullaniyor demişsiniz hasta demekki sizde onu terkederseniz belki o cok daha hasta olcak size de günah ama yine de biraz sabredin belki duzelir

Önceki konularınızda sıkıntının kendiniz olduğunu söylemiştiniz.
O konularda da üyeler size fikir vermeye çalışmıştı ancak işe yaramıyor sanırım.

Daha 4 aylık evlilikte bunlar oluyorsa ilerisini siz düşünün. Yol yakınken dönün bence. Her haltı yiyip sonra da ağlayıp zırlayıp pişmanım demek moda oldu bazı erkeklerde.

Öyleyse hiç uzatmayın ilk fırsatta boşanın mutluluk dizinde hakkınız unutmayın
Kendinize şunu sorun bir ömür bu adamla geçer mi
Doktorlar iyi olacak dediği için vazgeçmek de istemiyorum hata mı yapıyorum sizce çabaladığını pişmanlığını da görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…