Hayır kalmazdımGeçmişe takılı kalmış
Öfkelenip genelde her eleştiriden bir şeyler çıkaran
Kavga gürültü eden dışarlarda dahi
Evin kapılarını vurup atan
Üç gün iyiyken bir gün kötü olan
İlaç kullanmasına rağmen ilaçları doktordan habersiz düzensiz almaya başlayıp çıldırmış olan
Bana sinirinden vuran
Onun için herşeyin en güzelini yapmaya çalışmama rağmen kavga anında nankörce konuşan
Ailesi sorunlu , doktorların bu insan düzelir ailesi ayağını kaydırmış süreç lazım dedi ama ben daha dayanamıyorum 4 aylık evliyim yaşadıklarım bunlar bunun ceremesini neden ben çekiyorum iki aydır iyidi yine kötüleşti yaptıktan sonra pişman oluyo ağlıyor ediyor ailesi bişe öğretmemiş böyle bir insanla ömür geçer mi !?
Travmatik bir geçmişi var psikolojisi bozukGeçmişe takılı kalmış
Öfkelenip genelde her eleştiriden bir şeyler çıkaran
Kavga gürültü eden dışarlarda dahi
Evin kapılarını vurup atan
Üç gün iyiyken bir gün kötü olan
İlaç kullanmasına rağmen ilaçları doktordan habersiz düzensiz almaya başlayıp çıldırmış olan
Bana sinirinden vuran
Onun için herşeyin en güzelini yapmaya çalışmama rağmen kavga anında nankörce konuşan
Ailesi sorunlu , doktorların bu insan düzelir ailesi ayağını kaydırmış süreç lazım dedi ama ben daha dayanamıyorum 4 aylık evliyim yaşadıklarım bunlar bunun ceremesini neden ben çekiyorum iki aydır iyidi yine kötüleşti yaptıktan sonra pişman oluyo ağlıyor ediyor ailesi bişe öğretmemiş böyle bir insanla ömür geçer mi !?
Evet evlenmeden öncede böyleydi ailesinin de farkındaydım ama onu o çukurdan kurtarmak istedim çünkü normalde iyi biri doktorda dedi aslında iyi normal bi insan sadece biraz zamanı var düzelmesi içinKimsenin psikoloğu değilsiniz. Hele ki bir de sinirden size vurmuş. Bence yol yakınken dönün. Yeni evlendiniz, balayı gibi günler yaşamanız gerekirken başkasının adam edemediği psikolojisi bozul kişiyle mi uğraşacaksınız?
Kendinize bir iyilik yapın ver ayrılın lütfen. Ve mutlaka korunun, düzelir diye çocuk yapmayın sakın.
Merak ediyorum da, evlenmeden önce tanışmıyor muydunuz acaba?
Kimsenin psikoloğu değilsiniz. Hele ki bir de sinirden size vurmuş. Bence yol yakınken dönün. Yeni evlendiniz, balayı gibi günler yaşamanız gerekirken başkasının adam edemediği psikolojisi bozul kişiyle mi uğraşacaksınız?
Kendinize bir iyilik yapın ver ayrılın lütfen. Ve mutlaka korunun, düzelir diye çocuk yapmayın sakın.
Merak ediyorum da, evlenmeden önce tanışmıyor muydunuz
evet evlerine gittiğimde de böyleydi kapıları vurur ederdi sinirli asabiydi ama aslında kalbi çok iyi ailesini görünce anladım neden böyle olduğunu ben onu o çukurdan almak istedim fakat ben de hasta oldum onun yüzünden iyi değilim çok yıprandımTravmatik bir geçmişi var psikolojisi bozuk
size vurması fiziksel psikolojik şiddet uygulaması asla kabul edilecek bir durum değil hakkı yokkk yapamazzzz
Ama siz bunu bilerek mi göze alarak mı evlendiniz bu çok önemli bir nokta
Travmatik bir geçmişi var psikolojisi bozuk
size vurması fiziksel psikolojik şiddet uygulaması asla kabul edilecek bir durum değil hakkı yokkk yapamazzzz
Ama siz bunu bilerek mi göze alarak mı evlendiniz bu çok önemli bir nokta
İki Aydın rüya gibiydi taki düne kadar. Yine çaldırdı meğer akşamki alması gereken ilacı almıyormuş halbuki tedavisi çok güzel gidiyordu doktor birkaç aya kesın düzelecek dedi en iyi doktora götürdüm elinden tuttum ama bana vurdu küfür etti ben çok yıpramdımBirde yeni evlisiniz Şuan rüya da gibi olmalısınız kendiniz istediyseniz de o adam kolay kolay düzelmez ilacı da bir alıp bir almıyormuş yol yakınken çaresine bakın
Evet evlenmeden öncede böyleydi ailesinin de farkındaydım ama onu o çukurdan kurtarmak istedim çünkü normalde iyi biri doktorda dedi aslında iyi normal bi insan sadece bira
İki Aydın rüya gibiydi taki düne kadar. Yine çaldırdı meğer akşamki alması gereken ilacı almıyormuş halbuki tedavisi çok güzel gidiyordu doktor birkaç aya kesın düzelecek dedi en iyi doktora götürdüm elinden tuttum ama bana vurdu küfür etti ben çok yıpramdım
buradan birşey diyemeyiz iyi bir psikiyatriye eşiniz yokken birebir görüşün o
Evet evlenmeden öncede böyleydi ailesinin de farkındaydım ama onu o çukurdan kurtarmak istedim çünkü normalde iyi biri doktorda dedi aslında iyi normal bi insan sadece biraz zamanı var düzelmesi için
Onu terketsem nolur bilerek aldım ama canıma tak etti suratına bakasın gelmiyor artık haketmediğim şeyleri yaşattı bana acıyorum ona amaBiz buradan birsey diyemeyiz siz yine bir doktorla görüşün hayatta eşinizle gitmeyin siz tek giidp bir bir yaşadıklarınzı anlatın
Kendiniz bilerek evlenip elinden tutup düzletmek istediğinİzi söylediniz
Keşke onu çok sevmiştim yanıma almak istedim nerden bileyim bu kadar iletileceğini acıyorum şimdide bırakamıyorumKeşke düzeldikten sonra evlenseymişsiniz. Elin oğluna kıyamayıp onu iyileştireceğim derken kendinize kıymışsınız. Başkasına verdiğiniz değeri önce kendinize verin. Sevgi her şeyi iyileştirmiyor malesef.
Öyleyse hiç uzatmayın ilk fırsatta boşanın mutluluk dizinde hakkınız unutmayınOnu terketsem nolur bilerek aldım ama canıma tak etti suratına bakasın gelmiyor artık haketmediğim şeyleri yaşattı bana acıyorum ona ama
Hemen kestirip atmayın bence belki o da bunlari yaşamak istemezdi size cok iyi bi eş olmak isterdi ilac kullaniyor demişsiniz hasta demekki sizde onu terkederseniz belki o cok daha hasta olcak size de günah ama yine de biraz sabredin belki duzelirOnu terketsem nolur bilerek aldım ama canıma tak etti suratına bakasın gelmiyor artık haketmediğim şeyleri yaşattı bana acıyorum ona ama
Doktorlar iyi olacak dediği için vazgeçmek de istemiyorum hata mı yapıyorum sizce çabaladığını pişmanlığını da görüyorumÖyleyse hiç uzatmayın ilk fırsatta boşanın mutluluk dizinde hakkınız unutmayın
Kendinize şunu sorun bir ömür bu adamla geçer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?