- 21 Şubat 2022
- 1.776
- 2.766
- 63
Ben devam etmezdim netGeçmişe takılı kalmış
Öfkelenip genelde her eleştiriden bir şeyler çıkaran
Kavga gürültü eden dışarlarda dahi
Evin kapılarını vurup atan
Üç gün iyiyken bir gün kötü olan
İlaç kullanmasına rağmen ilaçları doktordan habersiz düzensiz almaya başlayıp çıldırmış olan
Bana sinirinden vuran
Onun için herşeyin en güzelini yapmaya çalışmama rağmen kavga anında nankörce konuşan
Ailesi sorunlu , doktorların bu insan düzelir ailesi ayağını kaydırmış süreç lazım dedi ama ben daha dayanamıyorum 4 aylık evliyim yaşadıklarım bunlar bunun ceremesini neden ben çekiyorum iki aydır iyidi yine kötüleşti yaptıktan sonra pişman oluyo ağlıyor ediyor ailesi bişe öğretmemiş böyle bir insanla ömür geçer mi !?
İyi olacağının garantisi var mı? Hadi iyi oldu, sana yapılanları unutabilecekmisin?Doktorlar iyi olacak dediği için vazgeçmek de istemiyorum hata mı yapıyorum sizce çabaladığını pişmanlığını da görüyorum
Hiç değmez 4 ayda bunları yapmışsa ilerisini düşünemiyorum. Zaten katlansan bile kıymet bilinmez boşver hiç ugrasma ..Geçmişe takılı kalmış
İlaç kullanmasına rağmen ilaçları doktordan habersiz düzensiz almaya başlayıp çıldırmış olan
Bana sinirinden vuran
Onun için herşeyin en güzelini yapmaya çalışmama rağmen kavga anında nankörce konuşan
Ailesi sorunlu , doktorların bu insan düzelir ailesi ayağını kaydırmış süreç lazım dedi ama ben daha dayanamıyorum 4 aylık evliyim yaşadıklarım bunlar bunun ceremesini neden ben çekiyorum iki aydır iyidi yine kötüleşti yaptıktan sonra pişman oluyo ağlıyor ediyor ailesi bişe öğretmemiş böyle bir insanla ömür geçer mi !?
Bizi birak senin bunu sorman bile hata kac kurtul o manyaktanGeçmişe takılı kalmış
Bana sinirinden vuran
Madde bağımlısı mı ? Yada teşhis neDoktorlar iyi olacak dediği için vazgeçmek de istemiyorum hata mı yapıyorum sizce çabaladığını pişmanlığını da görüyorum
“Bu insan düzelir ailesi ayağını kaydırmış” şekli yorum yapan doktor da ilk defa duydumGeçmişe takılı kalmış
Bana sinirinden vuran
Uzatmadan ayrılın. Cocuk olmadan .Onu terketsem nolur bilerek aldım ama canıma tak etti suratına bakasın gelmiyor artık haketmediğim şeyleri yaşattı bana acıyorum ona ama
“Bu insan düzelir ailesi ayağını kaydırmış” şekli yorum yapan doktor da ilk defa duydum
Ben de onu dövdüm benı dövünce bunu burda söylemedim ama baya dövdüm onu zayıf biri zatenBildiğim kadarıyla şizofrenler ve manik depresifler ilaçlarını bırakma eğiliminde oluyorlar (yanılıyor olabilirim). Eşinizde böyle bir rahatsızlık varsa bu ömür boyu tedavi gerektiren bir durum. Ağrım vardı ilaç aldım geçti gibi bir şey değil bu. İyisiyle kötüsüyle ben yanında kalacağım bu adamın derseniz devam edin evliliğe ama çocuk yapmayın.
Ancak siz de çok normal davranmıyorsunuz. Birbirinizin psikolojik sıkıntılarını besliyor olabilirsiniz.
Ben de onu dövdüm benı dövünce bunu burda söylemedim ama baya dövdüm onu zayıf biri zaten
Evet evlenmeden öncede böyleydi ailesinin de farkındaydım ama onu o çukurdan kurtarmak istedim çünkü normalde iyi biri doktorda dedi aslında iyi normal bi insan sadece biraz zamanı var düzelmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?