Aslında sıkıntı benmişim gibi sordum mecburenÖnceki konularınızda sıkıntının kendiniz olduğunu söylemiştiniz.
O konularda da üyeler size fikir vermeye çalışmıştı ancak işe yaramıyor sanırım.
Tedavi oluyor en ünlü doktora gidiyor ve doktor kesınlıkle düzgün insan bu kişi ama kötü yetişmiş bu bi süreç sabredin düzelicek dediği için devam etsem de artık soğumaya başladımDaha 4 aylık evlilikte bunlar oluyorsa ilerisini siz düşünün. Yol yakınken dönün bence. Her haltı yiyip sonra da ağlayıp zırlayıp pişmanım demek moda oldu bazı erkeklerde.
Ee şimdi sizi kim kurtaracak. Yada sizi düşünen var mı?Evet evlenmeden öncede böyleydi ailesinin de farkındaydım ama onu o çukurdan kurtarmak istedim çünkü normalde iyi biri doktorda dedi aslında iyi normal bi insan sadece biraz zamanı var düzelmesi için
Tam iyi oluyordu ki iyiyim diye ilacınınaksatmış bir haftam zehir oldu anlamıyorum ilaç kullanırken iyi sonra kötü mü olacak bu vurma neyin nesiydi normalde karınca bile incitmez çok kırgınımİnsanın doktoru kendisidir. Kendisinin fark edip o çukurdan çıkması gerekir yoksa siz naparsanız yapın böyle kalır
Yok işte … düzelicem diyip duruyor doktor da düzelicek diyip duruyor ama benım ömrümden geçiyorEe şimdi sizi kim kurtaracak. Yada sizi düşünen var mı?
Peki siz boşanmak için neyi bekliyorsunuzGeçmişe takılı kalmış
Öfkelenip genelde her eleştiriden bir şeyler çıkaran
Kavga gürültü eden dışarlarda dahi
Evin kapılarını vurup atan
Üç gün iyiyken bir gün kötü olan
İlaç kullanmasına rağmen ilaçları doktordan habersiz düzensiz almaya başlayıp çıldırmış olan
Bana sinirinden vuran
Onun için herşeyin en güzelini yapmaya çalışmama rağmen kavga anında nankörce konuşan
Ailesi sorunlu , doktorların bu insan düzelir ailesi ayağını kaydırmış süreç lazım dedi ama ben daha dayanamıyorum 4 aylık evliyim yaşadıklarım bunlar bunun ceremesini neden ben çekiyorum iki aydır iyidi yine kötüleşti yaptıktan sonra pişman oluyo ağlıyor ediyor ailesi bişe öğretmemiş böyle bir insanla ömür geçer mi !?
Evet evlenmeden öncede böyleydi ailesinin de farkındaydım ama onu o çukurdan kurtarmak istedim çünkü normalde iyi biri doktorda dedi aslında iyi normal bi insan sadece biraz zamanı var düzelmesi için
Kendi istemedi sürece o çukurdan çıkmaz bile bile neden yaktın kendini... istediği kadar ilaç kullansın değişmez yol yakınken yol verin siz kimsenin psikoloğu değilsiniz ailesinin bozduğunu siz neden duzeltesinizkiEvet evlenmeden öncede böyleydi ailesinin de farkındaydım ama onu o çukurdan kurtarmak istedim çünkü normalde iyi biri doktorda dedi aslında iyi normal bi insan sadece biraz zamanı var düzelmesi için
Yok işte … düzelicem diyip duruyor doktor da düzelicek diyip duruyor ama benım ömrümden geçiyor
Tabii ki geçmez siz rehabilitasyon merkezi misiniz size ne düzelirse kendine düzelir sana şiddet uygulayan birini hasta düzelir umuduyla seneler geçirme pişman olursunGeçmişe takılı kalmış
İlaç kullanmasına rağmen ilaçları doktordan habersiz düzensiz almaya başlayıp çıldırmış olan
Bana sinirinden vuran
Onun için herşeyin en güzelini yapmaya çalışmama rağmen kavga anında nankörce konuşan
Ailesi sorunlu , doktorların bu insan düzelir ailesi ayağını kaydırmış süreç lazım dedi ama ben daha dayanamıyorum 4 aylık evliyim yaşadıklarım bunlar bunun ceremesini neden ben çekiyorum iki aydır iyidi yine kötüleşti yaptıktan sonra pişman oluyo ağlıyor ediyor ailesi bişe öğretmemiş böyle bir insanla ömür geçer mi !?
Tanımadan mı evlendiniz?Geçmişe takılı kalmış
Bana sinirinden vuran
Zaman derken ömründen mi bahsediyorsunEvet evlenmeden öncede böyleydi ailesinin de farkındaydım ama onu o çukurdan kurtarmak istedim çünkü normalde iyi biri doktorda dedi aslında iyi normal bi insan sadece biraz zamanı var düzelmesi için
Doktor kimseye düzgün insan bu kişi demez. Niye uyduruyorsunuz? Eşini linçlemeyelim diye mi?Tedavi oluyor en ünlü doktora gidiyor ve doktor kesınlıkle düzgün insan bu kişi ama kötü yetişmiş bu bi süreç sabredin düzelicek dediği için devam etsem de artık soğumaya başladım
Geçmez,hayata birilerinin bozduğunu düzeltmek uğruna,bu dünyaya gelmediniz,bu adamın böyle olması sizin suçunuz değil .Çekince ne olacak madalya mi verecekler?Geçmişe takılı kalmış
Bana sinirinden vuran
Nisanliyken de böyle miydi.Doktor düzelir demiş ya.İlaclarini siz kontrol etseniz.Benim eşimde az öfke kontrolü yok.Geçmişe takılı kalmış
Bana sinirinden vuran
Böyleydi Aslında üç aydır ortalama çok iyidi son iki haftadır bi tuhaflaştı geçen annesiyle bana verdiği sırrı konuştum onu duymuş . Yanı arkasından konuştum . Ve ona bazen sen hastasın ailen hasta vs diyorum . Bir de geçen sokakta ona bağırdım çağardım küfür ettim acaba ondan mi dolduNisanliyken de böyle miydi.Doktor düzelir demiş ya.İlaclarini siz kontrol etseniz.Benim eşimde az öfke kontrolü yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?