Siz böyle bir insanla evli kalmaya devam eder miydiniz

sinirinden vuran cümlesi bile yeterli evliliğe devam etmemek için
i Aslında üç aydır ortalama çok iyidi son iki haftadır bi tuhaflaştı geçen annesiyle bana verdiği sırrı konuştum onu duymuş . Yanı arkasından konuştum . Ve ona bazen sen hastasın ailen hasta vs diyorum . Bir de geçen sokakta ona bağırdım çağardım küfür ettim acaba ondan mi doldu

Ee şimdi sizi kim kurtaracak. Yada sizi düşünen var mı?
i Aslında üç aydır ortalama çok iyidi son iki haftadır bi tuhaflaştı geçen annesiyle bana verdiği sırrı konuştum onu duymuş . Yanı arkasından konuştum . Ve ona bazen sen hastasın ailen hasta vs diyorum . Bir de geçen sokakta ona bağırdım çağardım küfür ettim acaba ondan mi doldu

Tanımadan mı evlendiniz?
Tanıdım yine böyleydi . i Aslında üç aydır ortalama çok iyidi son iki haftadır bi tuhaflaştı geçen annesiyle bana verdiği sırrı konuştum onu duymuş . Yanı arkasından konuştum . Ve ona bazen sen hastasın ailen hasta vs diyorum . Bir de geçen sokakta ona bağırdım çağardım küfür ettim acaba ondan mi doldu

Hiç alakası yok. Kendinizi suçlamayı bırakın. Her kızdığımız kişi ilaç kullanmaya başlasa işimiz var demektir

Eşinize neden sokak ortasında bağırıyorsunuz.

Doktor kimseye düzgün insan bu kişi demez. Niye uyduruyorsunuz? Eşini linçlemeyelim diye mi?
Dedi cidden yanımda dedi bu kişinin herhangi bir kişilik bozukluğu yok sadece öfke problemi var o da geçmişindeki travmalardan kaynaklı bu geçici bir şey terapilerle dedi

Eşinize neden sokak ortasında bağırıyorsunuz.
Bana yüzün düşük canın mu sıkkın dedi ben de oruçluyum bağırdım çağırdım küfür ettim bela okudum ağlattım onu

KK'da problem mi var
Konu sahibi üst üste aynı mesajları yazıyor.

Eşiniz size bir şeyin mi var diye sorunca küfür mü ettiniz ? Eğer öyle ise sizde de sorun var.

Sizde de baya sinir var gibi tabi bu vurma vs. durumlarını kesinlikle haklı çıkarmaz. Kabul edilemez yaşadıklarınız ama sizin de psikoloji çok iyi değil. Siz düzelir vs. diye bekledikçe sizin psikoloji bozulacak.

Ben saçlarımı bu herife süpürge etmek stiyorum dersen karar senin. Ruh hastası erkeklerin burnu sürtmezse bildiğini okumaya devam ediyorlar. O şımarıklıgı geçirecek baska tedaviler olmalı

Evet evlenmeden öncede böyleydi ailesinin de farkındaydım ama onu o çukurdan kurtarmak istedim çünkü normalde iyi biri doktorda dedi aslında iyi normal bi insan sadece biraz zamanı var düzelmesi için
Aferin. Elin işe yaramaz hasta ruhlu adamlarını iyileştiririm diye koca olarak alın sonra da ağlayın. Ne diyebilirim ki. Devam edin belki iyileştirirsiniz

Dedi cidden yanımda dedi bu kişinin herhangi bir kişilik bozukluğu yok sadece öfke problemi var o da geçmişindeki travmalardan kaynaklı bu geçici bir şey terapilerle dedi
Tamam işte düzgün dememiş kişilik bozukluğu yok demiş. İkisi aynı şey mi? Bir insanın kötü olması için kişilik bozukluğu mu olması lazım? Düzgün biri olması sizin yorumunuz. Hala arka aldığınıza göre bu konuyu boşuna açmışsınız.

4 aylık evlilikte bu kadar sorun yaşamanız normal değil sorunlu biri ile ömür gecermi kendinize yazik etmeyin

Böyleleri maalesef düzelmiyor çoook yakınımdan biliyorum ayrılmayı düşünmüyorsan uzun süre çocuk düşünme

Evet evlenmeden öncede böyleydi ailesinin de farkındaydım ama onu o çukurdan kurtarmak istedim çünkü normalde iyi biri doktorda dedi aslında iyi normal bi insan sadece biraz zamanı var düzelmesi için
Kadınların yaptığı büyük hata elin adamını iyileştirmeye uğraşmak. Bile bile lades demişsiniz.

Uzmanların doktorların bile ilaçla terapiyle aylarca hatta yıllarca düzeltemediği adamları siz evlenince düzeltirsiniz he canım.

Bana yüzün düşük canın mu sıkkın dedi ben de oruçluyum bağırdım çağırdım küfür ettim bela okudum ağlattım onu
Ne biçim bir iletişim tarzınız var yahu. Adamı böyle mi düzeltmeyi düşündünüz. Her oruç tutan böyle yapsa oohooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…